- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
Benim şu an 7+4 hafta olarakBen mersin de gebeliğim belli olmadan önce almıştım hesaplayıp. hamile kalırsam giderim diyedüşün 5+3 e denk geldi dün de çıkar çıkmaz yeniden talep oluşturdum anca açılır 1 aya
ikiz de olabilir bu değerlere göre, 1500 olmadan kese görünmüyor diye biliyorumArkadaşlar merhaba şuan 4+5 deyim henüz doktora gitmedim ultrason için ,sadece beta hcg artışı kontrolü yapti doktorum iki güne bir çok şükür düzenli arttı. Şuan sağ kasığımda hareket ettiğimde ağrı var çok korkuyorum dış gebelik falan geçiriyor olabilir miyim beta degerinin 2 katından fazla arttığını söyledi bir arkadaşım. Böyle bi artis normal değilmiş, hapsirdigimda falan kasığımda bir cekilme oluyor , 2 güne olan beta değerim 71 > 294 > 816 , bugün gitsem doktora ultrasonda görunur mu birşeyler
her ultrason aynı olmuyor. şey yapsan bizim burada sabah 7 gibi gidince sıra veriyorlar durumunu anlatıyorsun zamanı geçmeden tahlil vermem lazım dediğinde yer bulabiliyorsun ama dediğim gibi çok erken gitmen lazımBenim şu an 7+4 hafta olarakÖzelde 5+3 ken hem keseyi hem bebeği gördü. Yapılacak testler verdi. 6+4 ken devlet hastanesine gittim. Keseyi gördü bebeği göremedi 10 gün sonra tekrar gel dedi. Kafam karıştı o an devletteki doktor öyle diyince ben yapılacak testleri demeyi unuttum. 1 haftadır da sabah saatleri için yer bulmaya çalışıyorum yok hiç bir şekilde
her ultrason aynı olmuyor. şey yapsan bizim burada sabah 7 gibi gidince sıra veriyorlar durumunu anlatıyorsun zamanı geçmeden tahlil vermem lazım dediğinde yer bulabiliyorsun ama dediğim gibi çok erken gitmen lazım
En kötü öyle yapayım teşekkür ederim canımher ultrason aynı olmuyor. şey yapsan bizim burada sabah 7 gibi gidince sıra veriyorlar durumunu anlatıyorsun zamanı geçmeden tahlil vermem lazım dediğinde yer bulabiliyorsun ama dediğim gibi çok erken gitmen lazım
Teşekkür ederim kuzum düşündüğün için şükür azaldi biraz iğnenin etkisi oldu galiba
Masallah küçük minigeCanlarım 6+4te kalp atışını duydum deminnnn. Ama heyecandan doktora sormayı unuttum kaç attığını. Wmf 190 diyor bu kalp atış hızı mı bide az Bi kanama alanı var ama bebeği etkilemez dedi. Şimdilik progestan ve kan sulandırıcı ara devam
Ben kullanıyorum ama tahlil yapılmadı hic canimKızlar duphaston kullanıp karaciğer enzimleri alt ve ast yüksek çıkan var mı? varsa ilacı bırakınca düşüyor mu? kafama çok takılıyor. ultrasonda karaciğer ve safra şükür temiz çıktı diğer tahlillerimde temiz bu ilacın ve enox iğnenin yapabileceği söyleniyor.
Benimkide prilamdi şimdi kontrolden geldim zofer verdi kesmeyince fiyat biz iki sene önce ilk bebeğim de de alıyordum hastaneye göre değişip en fazla 90 alıyorlardı oyle bir ücret hakları yok acil olduğu için ayrıntılı fatura istedik çıkarmadılar bir saat beklettiler bizi dikkatli olun yani eğer isterlerse her hastane yapmaz muhtemelen biz denk geldik bu defaNormalde ne kadar peki fiyati? Prilam dr ismi
genel tahlil yapılmadı mı canım ilk gebeliği öğrendiğinde onların içinde yapılıyorBen kullanıyorum ama tahlil yapılmadı hic canim
Ben duphaston kullanıyorum canim progestan kullanmiyorum yeni iğne olarak verdi progestaniCanim sen iciyormusun. Ben bunu oglen fitil olarak alamayacağım isyerindeyim mecbur icicem. Cok basimi döndururmu ya?
Benim geçen hafta lekelenmem oldu canım kanama şuan çok şükür yok lekelenmem olduğunda da proluton iğne vurundum hep anında kesmişti. Umarım sende duyarsın bebişinin kalp atışımıMasallah küçük minigebol bol dinlen cnm benimde kanamam var wc disinda fazla kalkmaya çalışıyorum progestan işe yariyor
darisi kalp atisini duyamaya bizlere olsun cnm
Allah razi olsun inşallah bu süreci kolay bir sekilde geçiririzBenim geçen hafta lekelenmem oldu canım kanama şuan çok şükür yok lekelenmem olduğunda da proluton iğne vurundum hep anında kesmişti. Umarım sende duyarsın bebişinin kalp atışımı
Bende bugün gittim canım ama doktor bu dönem çıkabileceğini telaş yapmamam gerektiğini söyledi.37,5kullanıyprdum.50ye çıkardı aynı ilacı kullanıyorum ben de.şükür içim rahatladı.50 mg eutrox mu ne çyle bir ilaç kullanıyorum canım. Normalde düşüktü benimde iyi gidiyordu dün kan sonucumda 5.50 çıktı bende telaşlandım dün kafama göre 50lik bir içtim birde 1 tanenin çeyreğini içtim kendim dozu yükselttim. Şimdi doktora gidicem bakalım.
senin kaç çıktı canım. Geciktirmeden git doktora istersen
Bu arada yazmayı unutmuşum 3,70lerdeydi en son değerim ama doktor 2.5altına alalım hamilelikte dedi.Senin kaç haftalık oldu bebişin50 mg eutrox mu ne çyle bir ilaç kullanıyorum canım. Normalde düşüktü benimde iyi gidiyordu dün kan sonucumda 5.50 çıktı bende telaşlandım dün kafama göre 50lik bir içtim birde 1 tanenin çeyreğini içtim kendim dozu yükselttim. Şimdi doktora gidicem bakalım.
senin kaç çıktı canım. Geciktirmeden git doktora istersen
O zaman kullanmiyordum canim yeni başladımgenel tahlil yapılmadı mı canım ilk gebeliği öğrendiğinde onların içinde yapılıyor
Bana da aynısını dedi canım 50den 75e çıkardı ama ben arada daha yükseltebilirim sankiBende bugün gittim canım ama doktor bu dönem çıkabileceğini telaş yapmamam gerektiğini söyledi.37,5kullanıyprdum.50ye çıkardı aynı ilacı kullanıyorum ben de.şükür içim rahatladı.
Çok fazla değilmiş canım senin biran evvel düşer hiç endişelenmeBu arada yazmayı unutmuşum 3,70lerdeydi en son değerim ama doktor 2.5altına alalım hamilelikte dedi.Senin kaç haftalık oldu bebişin