• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
kızlar 🥺 yarın regl günümdü ama bu sabah bi uyandım regl olmuşum. İdrar testim de pozitif görünüyodu 🥺 doktorum test yaptır dedi düşük mü yapıyorsun anlayalım diye şimdi sonuç çıkmış 1.5. benim normalde 0,1 den yukarı çıkmazdı negatif değerim. Doktora göre düşük yapmamışım ama sizcede bi gariplik yok mu ne diyorsunuz? Hayaller ertelendi yine çok ümitlenmiştim
Üzüldüm Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik nasib etsin inşaAllah. Değer 5in altındaysa zaten gebelik yok sayılıyor kimyasal gebelikmiş kanama olunca yavaş yavaş düşüp sıfırlanıyor o yüzden 1.5 çıkmıştır muhtemelen. Ben bu doktorları anlamıyorum neden boş ümit verirler ki. Kan testi vermiş miydin daha önceden kaçtı değerin

Kızlar 4+0 hamileyim keseyi görmek için doktora gittim doktor aşırı bastırdı ultrasonla canımı yakacak kadar. Birley olmuş mudur
Hiçbir şey olmaz canım🥰 ister istemez hassas oluyoruz ama sağlıklıysa hiçbir şey olmaz içini ferah tut. O minik stresi bile yapma

Evet canım amin darısı bekleyen herkesin başına. Evet karından hayvan gibi bastırarak gördü
Canım idrara sıkışık değil miydin. Kolay görülebilmesi için aklınızda bulunsun kızlar idrara sıkışık gidin kontrole o zaman rahim yukarı doğru kalkıyor rahat gönrünüyor

Canım idrara sıkışık değil miydin. Kolay görülebilmesi için aklınızda bulunsun kızlar idrara sıkışık gidin kontrole o zaman rahim yukarı doğru kalkıyor rahat gönrünüyor
İşte maalesef hiç bilmediğim için idrara sıkışık gitmedim. Siz tecrübeli annesiniz sanırım embriyoya birşey olmuş mudur?

Evet canım amin darısı bekleyen herkesin başına. Evet karından hayvan gibi bastırarak gördü
Canım idrara sıkışık değil miydin. Kolay görülebilmesi için aklınızda bulunsun kızlar idrara sıkışık gidin kontrole o zaman rahim yukarı doğru kalkıyor rahat gön
İşte maalesef hiç bilmediğim için idrara sıkışık gitmedim. Siz tecrübeli annesiniz sanırım embriyoya birşey olmuş mudur?
Zannetmiyorum canım o annesinin 7 kat karnının içerisinde en güvenli yerde Allahın izni ile kalbini ferah tut sen

Tatlim internetten doktor yorumlarina bakabilirsin. Doktorlar bu bastirma olayini bilincli sekilde yapiyorlar ve bebek o kadar korunakli ki aslinda bir sey olmuyor. Bende kontrole gittigimde bastiedi ve acitti soylenerek eve geldim ama sonra doktorlarin videolarina denk geldim ve bir sorun olmayacagini soylediler. Detayli ultrasyonda ikili testlerde de yapmak zorundalar bebek hareket etsin ki enseyi filan gorelim diye. Endise etme bence

Tatlim internetten doktor yorumlarina bakabilirsin. Doktorlar bu bastirma olayini bilincli sekilde yapiyorlar ve bebek o kadar korunakli ki aslinda bir sey olmuyor. Bende kontrole gittigimde bastiedi ve acitti soylenerek eve geldim ama sonra doktorlarin videolarina denk geldim ve bir sorun olmayacagini soylediler. Detayli ultrasyonda ikili testlerde de yapmak zorundalar bebek hareket etsin ki enseyi filan gorelim diye. Endise etme bence
Saha sonraki dönemler olsa belki bu kadar korkmazdım. Çünkü bebek daha büyük diye. Şimdi tutunma döneminde minicik ve hassas olduğu İçin korktum. Ama söyledikleriniz beni rahatlattı teşekkür ederim.

Saha sonraki dönemler olsa belki bu kadar korkmazdım. Çünkü bebek daha büyük diye. Şimdi tutunma döneminde minicik ve hassas olduğu İçin korktum. Ama söyledikleriniz beni rahatlattı teşekkür ederim.
Korkacak bir şey olduğunu düşünmüyorum canım, kalbini ferah tut bir şey olmaz Allahın izniyle. Her gün onlarca kadın muayene ediyorlar, bir sorunla karşılaştıklarını sanmıyorum. Benim ilk gebeliğimdeki doktorum da bastırırdı, hatta ikili testte ayrıntılı ultrasonda falan bastırdığı kısımla dürtmüştü bayağı bebek hareket etsin diye

Korkacak bir şey olduğunu düşünmüyorum canım, kalbini ferah tut bir şey olmaz Allahın izniyle. Her gün onlarca kadın muayene ediyorlar, bir sorunla karşılaştıklarını sanmıyorum. Benim ilk gebeliğimdeki doktorum da bastırırdı, hatta ikili testte ayrıntılı ultrasonda falan bastırdığı kısımla dürtmüştü bayağı bebek hareket etsin diye
Siz de ilk kese görmek için gittiğiniz muayenede böyle birşey yaşadınız mı

Evimin yanında sağlık ocağı var sabah gidip kan verecektim güya ama bu mercimek beni sürekli uyutuyor sabah 6 da uyandım kahvaltı yapıp bekliyordum yine uyuya kalmışım 😂 günde üç dört defa uyuya kalıyorum hiç uyanık kaldığım yok nasıl olacak böyle hiç bilmiyorum 🤭
Kiz gelcek gibi 😂

canım hiç üzülme, ben sana başımdan geçen olayı anlatayım. ben hamileliğimi öğrendiğimde kan değerim 63 dü. doktor 63'ü görünce direkt kimyasal gebelik dedi. kağıda bakarak bu sonuca ulaştı. Banada dediki adet söktörücü yazayım. eşim ve ben çok üzüldük. Hamileyim diye sevinerek gittik doktora, düşük yapacaksın dedi, çıktık odadan, şok olduk eve gidene kadar ağladım. Hemen ertesi gün tekrar kan verdim. kan değerim 80 olmuştu. pandeminin ilk başlarıydı. hafta sonu sokağa çıkma yasağı vardı. Hafta içide işyeri izin vermiyordu. neyse aradan bir hafta geçti tekrar aynı doktora gittim. kan değerim 1000 üzerine çıkmışt. yine dediki keseyi görmek için yeterli bir rakam değil.çok umutlanma yükselen rakam yeteli değil. yine ağlayarak oradan çıktım. Hafta içi izin aldım başka doktora gittim. Kese göründü. Bebeğim gayet sağlıklıyd. ve çok şükür bebeğim sağ salim doldu. şu anda beş aylık. Doktoru dinleseydim bebeğimi kaybetdecektim. Bence başka bir doktora daha git.
Bende cok korkuyorum reglim 1 gün gecti değerim 23 cıktı sizce artış olurmu

Back