2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ah bu ablaların kucaklama hevesi yok mu ben artık düşürmesin diye koltuk altından destekleyip yürütmesini öğrettim. Bütün evi turluyorlar öyle hem düşmüyorlar

Ah bu ablaların kucaklama hevesi yok mu ben artık düşürmesin diye koltuk altından destekleyip yürütmesini öğrettim. Bütün evi turluyorlar öyle hem düşmüyorlar
Süper fikir yarın hemen uygulamaya başlatıyorum ama bizim abla inat yap dersin yapmaz yapma dersin yapar tam 4 yaş sendromu

Merhaba hanımlar. Düşmeden sonra tekrar bir kusma ya da başka bir belirti yasamadik Cook şükür. Üstünden 24 saat geçti. Şimdiden sonra bir risk yoktur insaAllah. O kadar üzüldüm ki dikkatsizliği me... benim yüzümden bebeğimin zarar görebileceğini düşündükçe hala içim acıyor. Rabbim bebeklerimizi korusun bizi onlarla sinamasin.

Canım seni çok iyi anlıyorum ama anladığım kadarıyla senin bir ihmalin söz konusu değil. Halıya oturtup oyuncak vermişsin 6aylık bebek değil ki etrafına yastık dizip koruyacak. Artık koca insanlar oldular. Yaşanmış ufak kazayı kendine mal etme üzme olacağı varmış. Sende bebeğinde tecrübe etmiş oldunuz en hafifi ile öyle düşün kendini üzme.
Küçük kızım tam bi fırlama tabiri caizse. 11 aylık bebe nerelere tırmanıp atlıyor görsen aklın çıkar gün içinde defalarca tırmandığı koltuktan kafası üstüne düşüyor artık 2dk ağlayıp devam etmeyi öğrendi

sonradan keşke etrafına yastık koysaydim dedim ama öncesinde defalarca aynı sekilde oturuyordum ve sorunsuz oynuyordu hiç dusmemisti. O günkü talihsizliğimiz malesef.
Allah miniklerimiz korusun. Büyük oğlum pek fazla düşmemişti. Küçüğü daha fazla düşüyor bir anlık dikkatsizliği mde başını kesin belaya sokuyo sıpa en komiği de her agaldiginda abimiz gelip bana fırça atiyo. Anne yine mi düştü hep aglatiyorsun bu çocuğu niye dikkat etmiyorsun diyo

Minik kalbinden öperim ben o abiyi MaşaAllah

Sen öğret bak ikisininde hoşuna gidecek. O inatlaşma bizdede başladı önceden hiç ikiletmezdi söylediğimi
Bnmki de asla ikiletmezdi şimdi laf yetiştirio bide bnm isimmi banane ben oyuncaklarını topladım ben dagitmadim kim yiyosa dagitiosa toplasın aman allahm bebe doğduğunda büyüğü de katın diyordu bütün uzmanlar bez getir ıslak mendil getir annecim diodum kosuodu şimdi banane o yapio gidip alsın ben onun bokunu mu temizlicem dio afedersiniz dil Papuç kadar maşallah

Allah yardımcın olsun canım 2 bebeli hayat zor. Ya yerim laflara bak sen bacak kadar boyuyla

Kolay gelsin tatlı anneler!

Tüm yavrulara geçmişler olsun.

Ben kendim çok düşerim, düşmekten korkuyorum gene de düşerim. Bebe bana çektiyse işimiz zor diye düşünüyorum hep.

Hep birbirimizin iyi haberlerimizi okuyalım inşallah…

Allah korusun onları ya valla 24 saat geçene kadar kahroldum. Dünden beri de öksürük ve gribiz malesef. Abimiz okuldan getiriyor küçüğe veriyor

Canım Cumamız mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah tatlı anneler!

Büyük Rabbim hepimize sağlık ve mutluluk versin inşallah en yakın zamanda…

Bu hafta kontrollerimiz vardı.
Muhteşem olmasak da idare ediyoruz çok şükür.

RSV aşımız yapıldı. Tabii ki kan alındı. Bol gözyaşılı geçti. Bir de artık yabancılıyor, doktor elleyince rahatsız oluyor, çok şükür. Şükür diyorum, çünkü öyle herkese atlasın istemiyorum. Maalesef insanlara çok çabuk gülümsüyor, iki, üç dakika içinde alışıyor. Şu yabancılama durumu daha ileri boyutta olsa isterdim. Ben nemrutumdur, hemen samimi olmam mesela. Yavru, anneciğimize benziyor hemen iletişime geçip gülüyor insanlara. Oysa evde hep yalnızız ikimiz. O sosyallik içten geliyor sanırım. Evden çıkmadan önce tembihliyorum; “hiç kimseye gülme, kendini elletme, gel diyene bağır, sana gülene kafanı çevir” diyorum, kahkahalar atıyor bu sözlerime.

Ne bilsin di mi? Azıcık büyüyünce anlar beni di mi inşallah… O günleri görebilecek miyim ben acep???

Yürümüyor ama ayakta durmaya çalışıyor, koltuğa tutunup duruyor, düşüyor, tutuyoruz, yine koltuk istiyor.

Gene yerlerde sürünüyor.

Beslenmesi idare ediyor. Dün akşam közlenmiş kapya biber,kıyma,pilav yedi,yedi,yedi… “Aaa iyi yedi” derken hooop afedersiniz o anda istifra etti. “Hiç önemli değil canımız sağ olsun inşallah” deyip kendisini yıkadık, mamasını yedirip uyuttuk ama üzüldük. Çok aşırı çıkardı çünkü. İyidir inşallah…

Ne zor insan yetiştirmek…

Allahım hepimize yardım etsin inşallah…

Buralar aşırı yağışlı bugünlerde. Kaç gündür gene evden çıkamıyoruz, kocam geç geliyor. Hafta sonu dışarı çıkarız inşallah…

Allahım hepimize yuvalarımızda huzur dolu günler/geceler nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…