Her bebek farklı ,inan sende kendimi görüyorum oğlumda aynen böyleydi ne yaptim ne ettiysem düzen kuramadım.Gittiğim yerde burnumdan getirirdi bende biraktim artik ama simdiki aklim olsa üstüne giderdim boşuna kendimi sıkmışım yüksek sabir gerektiren durumlar ve ben bu sabri gösteremedim o dönem yakınlarımın ciddi sağlik sorunları da oldu üst üste yaşadım herseyi.Şu bir gercek erkeklerin bebeklikleri daha zor geçiyor.Bu 8 sene sonra gelen bir bebek.Bende kafamda bir çok şeyi büyütmekten vazgeçtim,hali hazirda bir evlat daha olduğu icin sabir seviyem nirvanada o nedenle bazi seyleri yapmam kolay oldu.Velhasıl hepimizin hamileliğinden bu yana yaşadıği seyler cok farkli bu senin asla yetersiz beceriksiz olduğunu göstermez. Keza beni de mükemmel anne yapmaz Bazi bebekler düzen kurar bazıları ne yaparsan yap düzen kurmaz ,hep böyle de devam etmez emin ol
her şey geçip gidecek sadece yüksek sabır.Kendini yetersiz değersiz görme bak öyle de böyle de 3 ay bitti gitti bir bakmissin 3 sene olmuş.