2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. 6 gün için normal Bi değer diye düşünüyorum

Bahtubahtu
Nasıl oldun canım, geçti mi lekelenmelerin, her şey yolundadır umarım?
Canım benim hatırlayıp sorman öyle mutlu etti ki çok teşekkür ederim.. sadece bugün lekelenmem gelmedi içimde ki çocuk mutluluktan dans ediyor sanki Yarın gidip kan tahlili vericem beta hcg artmış mı diye insalalh güzel sonuçlar alırız

Kızlar herkese hayırlı olsun Ben şuanda 6.haftama girdim yani 5+0’ım bugün. Bende 3 gündür göğüs büyümesi ve ağrısı var, onun dışında kasıkta batma arada oluyor. Bir de ben oruç tutmayı bırakmadım hala çok rahatım maşallah diyim de. Başka da bir belirtim yok göğüs büyümesi ve batmalar harici. Yarın nasipse keseyi görmeye gideceğiz doktor bunun için çağırdı cuma baktırdığım son değerimden sonra. Keseyi gören var mı aramızda ocak annelerinden? :) keseyi ve embriyoyu görmeden hamile hissedemiyorum ben

Canım hayırlı olsun cuma kaçtı değerin inşallah görürsünüz keseyi

İnşallah canım sevindim.. sonucu yazarsın buraya.

Hayırlı olsun..
Ben de kalp atışını görmeden inanamayacağım hamile olduğuma

Ben gordum keseyi 5mm miş. Icinin dolu olmadigi ve kalp atisi icin 17 mayis da cagirdi

Ben 4+3'de hamile olduğumu öğrendim. O gün doktorumla hemen görüştüm betahcg baktı 2270 çıktı. 2 gün içinde gel keseye bakalım dedi. 4+5'de keseyi gördük 0.88mm'ydi. Kalp atışı için randevuyu 10Mayıs'ta bulabildim. Yani 6+2 olucam. Bana erken olacak gibi geldi çünkü kızımda ben ağırdan almıştım. Ama başka randevu yoktu. Mecburum

Kalp atisi olmasa bile en azindan kesenin buyuyup buyumedigini gormus olursun sonraki hafta kalp icin gidersin

Ya maşallah ne kadar yüksek sizin değerleriniz benim sat 3 Nisan dün 30 çıktı değerim üstelik 4 gün gecikmiştim

Kalp atisi olmasa bile en azindan kesenin buyuyup buyumedigini gormus olursun sonraki hafta kalp icin gidersin
Öbür hafta da randevu yok 28'ine bulabildim en erken bakalım artık. Kızımdayken rahat rahat gidiyordum hiç randevu sıkıntısı çekmeden çünkü yeni gelmişti o zamanlar doktorum tanınmıyordu. Ama şimdi 1 ay sonrasına bile bulamıyorum. Anca biri iptal edecek randevusunu, tesadüfen sen yakalayacaksın onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…