İnşallah canım, kapanışı ben yapıyorum galiba. Zaten bebeğin çantasını hazırlamamdan belliydi sona kalacağım
Valla zormuş gerçekten. Herkesin bünyesi farklı tabi ki ama ben bu kadar beklemiyodumBeni de sanki kesmişler ama dikmeyi unutmuşlar gibiydi.
Karnım açık kalmış gibi hissettim valla.
Ben gazı gece çıkarmıştım büyük tuvalete 4 5 gün sonra çıkabilmiştim korkudan
Kızlar ben de kv de sinirimden çocuğu kırkıncı gününde yıkayamadım birşey olur mu acaba
Valla zormuş gerçekten. Herkesin bünyesi farklı tabi ki ama ben bu kadar beklemiyodum
Ondan dedim zaten bana da yazmıştınKime dediysem doğurdu ama
Sen Eslem'e demiş miydin? Ben görmedim sanki hadi bi el atBenm de dün akşamdan öğlene kadar sancım oldu araları yarım saat olan. Ama öğlen azaldı. Şimdi ayağa kalktıkça yürüdükçe oluyor. Sanrm bebek indi aşağı. Hayırlısı artık, bekliyorum hala
Alınması gereken dikiş değilse hemen duş alınıyorSezeryanli arkadaşlar, doktora sormayı unuttum, bandajı çıkardıktan sonra duş almak için beklemek gerekiyor mu?
forevermorrenk pardon en son ona yazmışsın ben baya geriden gelince karıştı hepsi fatoşa yazdım diye kalmış aklımda E EslemEslemEslem merak etme yarın o iş tamam
Düzelicez inşallah beEvet benim normalde ağrı eşiğim çok yüksektir ama bu sezeryan beni bile göçertti
Abisiyle ablası okuldan gelince geçiyor ağlaması okula göndermedıgime pişman oldumGece uyanıp uyanıp yanımıza geliyor bizimkide onlara razıyım gün için ağlama krizleri istediği olmayınca resmen öfke nöbetleri geçiriyor
Yok kız bekle bi 40 gün ki enfeksiyon riski var benim eşim doğumdan sonra beni eve bırakıp şehir dışına gitti bayramda bile gelemeyebilirKızlar kocalarınızla fiti fitilere başladınız mı
Yani benimkinim zaten abisi ablası var ona rağmen böyle davranıyor galiba bu yaşa özgü bir durumGerçekten psikolojik olarak zor bir donemdeyiz. Benim oglum da 6 yasinda.gidip gelip kardeşini opuyo seviyo ama biraz da kiskancligi var gibi.bana beni seviyo musun diye sorduneden boyle bir soru sordun oglum dedim kardesim de var ya artik ondan dedi. Icim cız etti. Ben seni de kardesini de cok seviyorum annecim dedim. Eger yaninizda bi yardimciniz varsa emzirme besleme disindaki isleri onlara birakip buyuk cocukla ilgilenmek gerekiyor bu sureci atlatana kadar.
Hadi hayırlısı ile sende doğur artıkBenm de dün akşamdan öğlene kadar sancım oldu araları yarım saat olan. Ama öğlen azaldı. Şimdi ayağa kalktıkça yürüdükçe oluyor. Sanrm bebek indi aşağı. Hayırlısı artık, bekliyorum hala
Yok kız bekle bi 40 gün ki enfeksiyon riski var benim eşim doğumdan sonra beni eve bırakıp şehir dışına gitti bayramda bile gelemeyebilir