2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Etrafımdakiler motive etmese ben de çok zor kalkardım. Zaten bi bunu giydim. Çıkana kadar hep bu kaldı ne çok şey almışım yanıma. Öylece geri döndü eve.
İyi olmuş ama çok güzel hatıra kaldı size ben az aldım aldıklarını kullandım. Şükür yetti hepsi, sadece bebeğe 1 zıbın daha koyabilirmişim am o da sorun olmadı

Ben hatırlıyorum benim koca ne zaman doğum yapsam evde yok bir kaç ay sonra geliyor 2 .doğumda da yurt dışına gitti 7 ay sonra geldiydi yanımda olsada 40 çıkmadan yaklaşmaz sabırlı o yönden
Adam ancak o şekilde uzak kaliyo desene valla benimkide o yönden toparlanmami bekler ama 40 i beklermi bilmiyorum

Rabbim şifa versin sana cnm insAllah cabuk gecer atlatırsın ben 5. Gün oldu bugün ve şimdiden çok sıkıldım eski düzenime dönmeyi rahat hareket etmeyi istiyorum
sana nacizane tavsiyem günlük yürü ev içinde. Zira yürümeyince insan iyileşemiyormuş. Kendimden biliyorum

Dışardan dikişlerim tamamen kapalı iyileşmiş gözüküyor. Sorun içerde sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…