40. Gün gusül mü almam lazım doğru mu anladım. Yarından itibaren oruç tutabilir miyim yaniYok canim ne olcak, batıl inanç oyle seyler, dinen annenin gusül alması gerekir tabi ve artik ibadetlerine başlayabilir, namaz oruç gibi, ama bebek icin illa oyle bir kural yok
Emzirme sebebiyle de tutmayabilirsin benim kan şekerim düşüyor emzirirken ama gusül alıp ibadedlerine başlayabilirsin40. Gün gusül mü almam lazım doğru mu anladım. Yarından itibaren oruç tutabilir miyim yani
Benimde ilk başta nerdeyse hiç olmayan kanama bir haftadır çok fazla oluyor hayatımda ilk kez böyle oldu diğer dogumlardada yoktu
Günlükte 12 gün yazınca senin 22 gün olmuş ya doğum yabalıDoktora sormadık ki yada o bir şey demedi biz kendi kafamıza göre yaptık
Evet kötü kokulu olursa gel dedi çok normal üstü değil dediDoktoruna sordun mu
Adet kanamandan fazla olan kanamaları normal bulmuyorlar
Günlükte 12 gün yazınca senin 22 gün olmuş ya doğum yabalı
Evet kötü kokulu olursa gel dedi çok normal üstü değil dedi
Ben de inanılmaz su içiyorum. O yüzden tutarsam zorlanırım büyük ihtimalle . Sagol cnm söylediğin içinEmzirme sebebiyle de tutmayabilirsin benim kan şekerim düşüyor emzirirken ama gusül alıp ibadedlerine başlayabilirsin
Etrafımdakiler motive etmese ben de çok zor kalkardım. Zaten bi bunu giydim. Çıkana kadar hep bu kaldıBen çok zorlandım ya geceliği bir geçirdim üzerime, tuvalete gidip geldiğime şükrettim
Bende aynı sorundan muzdaribimDeniycem canim pekte ustune dusmedim aci cekince sagdim verdim ama dedigin gibi dogru tutmayi ogretmem lazim sagmak cok vakit kaybi oluyor. Tesekkur ediyorum ayrica❤
Kanama bitince gusül alıp ibadetine baslıyosun ama ilişki 40 gün yasak yani dinen, zaten saglık acısındanda uygun görülmüyor, tabi bilmeyen yada yapanlar vardır mutlakaBiz geçen yaptık çok mu erken olmuş
İyi olmuş ama çok güzel hatıra kaldı sizeEtrafımdakiler motive etmese ben de çok zor kalkardım. Zaten bi bunu giydim. Çıkana kadar hep bu kaldıne çok şey almışım yanıma. Öylece geri döndü eve.
Adam ancak o şekilde uzak kaliyo deseneBen hatırlıyorum benim koca ne zaman doğum yapsam evde yok bir kaç ay sonra geliyor 2 .doğumda da yurt dışına gitti 7 ay sonra geldiydi yanımda olsada 40 çıkmadan yaklaşmaz sabırlı o yönden
Spinal oldum cnm ondan belim ağrıyı yapıştırma sanırımSpinal anesteji ile mi doğum yaptın bir süre bel ağrısı oluyor yapıştırma mı estetik dikişli sezaryen yerin
Aman iyi yaptınız cnm boşverDoktora sormadık ki yada o bir şey demedi biz kendi kafamıza göre yaptık
Kanama bitince gusül alıp ibadetine baslıyosun ama ilişki 40 gün yasak yani dinen, zaten saglık acısındanda uygun görülmüyor, tabi bilmeyen yada yapanlar vardır mutlaka
sana nacizane tavsiyem günlük yürü ev içinde. Zira yürümeyince insan iyileşemiyormuş. Kendimden biliyorumRabbim şifa versin sana cnm insAllah cabuk gecer atlatırsınben 5. Gün oldu bugün ve şimdiden çok sıkıldım eski düzenime dönmeyi rahat hareket etmeyi istiyorum
Dışardan dikişlerim tamamen kapalı iyileşmiş gözüküyor. Sorun içerde sanırım.Doktor bana dikislerin yanlari açılabilir demisti, belki seninkide öyledir. Agri kesici icebilirsin cok agrin varsa. Başka bi serviste olmak iyi olmamış. Benimde mesela dikislerin üstüne kum torbası koymuşlardır, bu ve benzeri islemler yapiyorlar içeriyi temizlemek için biraz ağrılı olabiliyor malesef