2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bilmiyorum ki sırf onun için geldi işte . Ben de bebek te doktor dışında dışarı bile çıkmadık. Eşim de aynı kafa da olduğu için . Sırf tartışmak istemediğim için susuyorum. Millete laf anlatmaktan yoruldum

Anlatma boş ver.
Sen kendin tek başına yıkayamaz misin

Bilmiyorum ki sırf onun için geldi işte . Ben de bebek te doktor dışında dışarı bile çıkmadık. Eşim de aynı kafa da olduğu için . Sırf tartışmak istemediğim için susuyorum. Millete laf anlatmaktan yoruldum
Bizdede var o gelenek 40 çıkınca anne ile bebek yıkanır

Ben bu kadar zor olacagini dusunmedigim icin hayal kirikligina ugradim 😔 Agri kesiciler etkisini kaybedince ciglik attigim bile oldu. Bi tarafimdan annemden diger tarafimdan esimden destek alarak kalkip oturabildim. Hatta klozete oturup kalkarken esim yardimci oluyordu. Dun aksam lavman yapildi ama ise yaramadi. Sukur bu sabah kendiliginden oldu ve biraz rahatladim. Taburcu olduk. Yeme icmeme cok dikkat ediyorum. Bir daha ayni gaz sancilarini yasarim diye ödüm kopuyor 😢
Bol bol su iç cnm hem bağırsaklara faydası çok hemde süt yapiyo yürüyüş yapmaya çalış cnm onun faydasina çok oluyo kolay değil tabiki 7 kat kesiliyo içinden bebek alınıyo büyük boşluk olusuyo organların yeri genisliyo ve üstüne kesitin agrisi oluyo ilaçlarını aksatma kullan cnm geçecek hepsi benim bugün 6. Gün yarın kontrolüm var umarım herşey yolundadır çünkü eski düzenimi çok ama çok özledim

Bir iki gıcık tuttu da çok kötü oldum, Allah yardımcın olsun gerçekten zor oluyor canım. Rabbim en yakın zamanda şifa versin inşallah🙏🙏
Amin cnm sağol yarın kontrolüm var 1 hafta oldu bile bebisi kucagima alalı insAllah yarın doktor herşeyin yolunda olduğunu soyler🤲bugün belimde çok agriyo acaba iğnenin etkisini diye düşünüyorum valla

Ya doktor bir sıkıntı görmediyse olabilir bence ben önceki doğumlarda pek hatırlamıyorum ne zaman oldu diye ama bunda bayramdan sonra olur diye dusunuyorum🤣🙈
Ben hatırlıyorum benim koca ne zaman doğum yapsam evde yok bir kaç ay sonra geliyor 2 .doğumda da yurt dışına gitti 7 ay sonra geldiydi yanımda olsada 40 çıkmadan yaklaşmaz sabırlı o yönden

Amin cnm sağol yarın kontrolüm var 1 hafta oldu bile bebisi kucagima alalı insAllah yarın doktor herşeyin yolunda olduğunu soyler🤲bugün belimde çok agriyo acaba iğnenin etkisini diye düşünüyorum valla
Spinal anesteji ile mi doğum yaptın bir süre bel ağrısı oluyor yapıştırma mı estetik dikişli sezaryen yerin

X