Bilmiyorum ki sırf onun için geldi işte . Ben de bebek te doktor dışında dışarı bile çıkmadık. Eşim de aynı kafa da olduğu için . Sırf tartışmak istemediğim için susuyorum. Millete laf anlatmaktan yoruldum40.gunde illa yıkanması mi lazımmış kız
Ben normal doğum yapmama ve üzerinden 42 gün geçmesine rağmen yorulduğum da ağrı giriyor valla . Kimseyle birşey yapamamKızlar kocalarınızla fiti fitilere başladınız mı
Bilmiyorum ki sırf onun için geldi işte . Ben de bebek te doktor dışında dışarı bile çıkmadık. Eşim de aynı kafa da olduğu için . Sırf tartışmak istemediğim için susuyorum. Millete laf anlatmaktan yoruldum
Ben normal doğum yapmama ve üzerinden 42 gün geçmesine rağmen yorulduğum da ağrı giriyor valla . Kimseyle birşey yapamam
Kız kanaman bitti mi hemen geçmişsin fiti fitilereBiz geçen denedik oluyor ya ağrı falan da olmadı
Bizdede var o gelenek 40 çıkınca anne ile bebek yıkanırBilmiyorum ki sırf onun için geldi işte . Ben de bebek te doktor dışında dışarı bile çıkmadık. Eşim de aynı kafa da olduğu için . Sırf tartışmak istemediğim için susuyorum. Millete laf anlatmaktan yoruldum
Yok canim ne olcak, batıl inanç oyle seyler, dinen annenin gusül alması gerekir tabi ve artik ibadetlerine başlayabilir, namaz oruç gibi, ama bebek icin illa oyle bir kural yokKızlar ben de kv de sinirimden çocuğu kırkıncı gününde yıkayamadım birşey olur mu acaba
Kız toparlanamadım diyodun, onu nasıl yaptınBiz geçen yaptık çok mu erken olmuş
Bol bol su iç cnm hem bağırsaklara faydası çok hemde süt yapiyo yürüyüş yapmaya çalış cnm onun faydasina çok oluyo kolay değil tabiki 7 kat kesiliyo içinden bebek alınıyo büyük boşluk olusuyo organların yeri genisliyo ve üstüne kesitin agrisi oluyo ilaçlarını aksatma kullan cnm geçecek hepsi benim bugün 6. Gün yarın kontrolüm var umarım herşey yolundadır çünkü eski düzenimi çok ama çok özledimBen bu kadar zor olacagini dusunmedigim icin hayal kirikligina ugradimAgri kesiciler etkisini kaybedince ciglik attigim bile oldu. Bi tarafimdan annemden diger tarafimdan esimden destek alarak kalkip oturabildim. Hatta klozete oturup kalkarken esim yardimci oluyordu. Dun aksam lavman yapildi ama ise yaramadi. Sukur bu sabah kendiliginden oldu ve biraz rahatladim. Taburcu olduk. Yeme icmeme cok dikkat ediyorum. Bir daha ayni gaz sancilarini yasarim diye ödüm kopuyor
Ayyy hiç deme cnmValla en iyisini yapıyorsun
Ben bazı şeyleri yapmaya veya söylemeye utanıyorum ama onlar utanmıyor çat çat söylerler yaparlar
Amin cnm sağol yarın kontrolüm var 1 hafta oldu bile bebisi kucagima alalı insAllah yarın doktor herşeyin yolunda olduğunu soylerBir iki gıcık tuttu da çok kötü oldum, Allah yardımcın olsun gerçekten zor oluyor canım. Rabbim en yakın zamanda şifa versin inşallah
Kızlar ben de kv de sinirimden çocuğu kırkıncı gününde yıkayamadım birşey olur mu acaba
Yok ya bence batıl inanç40.gunde illa yıkanması mi lazımmış kız
Valla bizlerin daha vakti var sizlere sormaliKızlar kocalarınızla fiti fitilere başladınız mı
Ya doktor bir sıkıntı görmediyse olabilir bence ben önceki doğumlarda pek hatırlamıyorum ne zaman oldu diye ama bunda bayramdan sonra olur diye dusunuyorumBiz geçen yaptık çok mu erken olmuş
Ben hatırlıyorum benim koca ne zaman doğum yapsam evde yok bir kaç ay sonra geliyor 2 .doğumda da yurt dışına gitti 7 ay sonra geldiydi yanımda olsada 40 çıkmadan yaklaşmaz sabırlı o yöndenYa doktor bir sıkıntı görmediyse olabilir bence ben önceki doğumlarda pek hatırlamıyorum ne zaman oldu diye ama bunda bayramdan sonra olur diye dusunuyorum
Spinal anesteji ile mi doğum yaptın bir süre bel ağrısı oluyor yapıştırma mı estetik dikişli sezaryen yerinAmin cnm sağol yarın kontrolüm var 1 hafta oldu bile bebisi kucagima alalı insAllah yarın doktor herşeyin yolunda olduğunu soylerbugün belimde çok agriyo acaba iğnenin etkisini diye düşünüyorum valla
Kız kanaman bitti mi hemen geçmişsin fiti fitilere
Ya doktor bir sıkıntı görmediyse olabilir bence ben önceki doğumlarda pek hatırlamıyorum ne zaman oldu diye ama bunda bayramdan sonra olur diye dusunuyorum
Benimde ilk başta nerdeyse hiç olmayan kanama bir haftadır çok fazla oluyor hayatımda ilk kez böyle oldu diğer dogumlardada yoktuGeçti ya benim 15 günlükken bitti Taa
YıkarımAnlatma boş ver.
Sen kendin tek başına yıkayamaz misin