- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.328
Meraktan stresten ben de çatlıyorum da, var demekki zmanı . Üstelik annem ve kayınvaldem bende, sürekli birileri arayıp doğurdu mu diye soruyorlar
Bundan sonra bende her gün soracağım sana belki seninkisi gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraktan stresten ben de çatlıyorum da, var demekki zmanı . Üstelik annem ve kayınvaldem bende, sürekli birileri arayıp doğurdu mu diye soruyorlar
Rabbim.kolay kurtarsın cnm kolay bir doğum olsun insAllah bir avazda doğur bebisini sağlıkla gelsin insAllahKızlar sancım geliyor 4 dk bir 40 sn dua edin bana.
Bir fatoş iki benBundan sonra bende her gün soracağım sana belki seninkisi gelir
Kız senle fatostan sonra doğum yapacaklar bile doğurdu siz hala bekliyonuzBir fatoş iki ben
Kız senle fatostan sonra doğum yapacaklar bile doğurdu siz hala bekliyonuz
Az önce eşim aradı madem bu kadr tuttun az daha tut kadir gecesi doğsun, adak adayacam diyo vay ben nerelere gidemKız senle fatostan sonra doğum yapacaklar bile doğurdu siz hala bekliyonuz
Göbek düşünce yıka demişlerdi bize 3 gün önce düştü göbekteBiz 2. Günü yıkadık bebisi cnm
Ne yapacak çocuğun adını kadir yada kadiriye mi koyacakAz önce eşim aradı madem bu kadr tuttun az daha tut kadir gecesi doğsun, adak adayacam diyo vay ben nerelere gidem
Hiç demeÇocuklar karnınız da ergenliğe girdi
Ha ha hiç güleceğim yoktu yaesin öyle dedi diye hemen gelir bebisAz önce eşim aradı madem bu kadr tuttun az daha tut kadir gecesi doğsun, adak adayacam diyo vay ben nerelere gidem
Valla biz hastahaneden eve gelince yıkıyoruz bebisleri cnmGöbek düşünce yıka demişlerdi bize 3 gün önce düştü göbekte
Az önce eşim aradı madem bu kadr tuttun az daha tut kadir gecesi doğsun, adak adayacam diyo vay ben nerelere gidem
Bana 2 kere gelip kontrol edip gitti, önceki biraz daha aciliydi, 2.daha iyi geçti cok sukur.Bende bu doğumda dren takmışlardı o çıkana kadar basmadılar 3 dogumda kum torbası koyup ameliyata girdiğim saate kadar yataktan kaldırmadılar gelip gidip basıyordu hemşire karnıma
Tez zamanda şifalar canimAynen cnm öyle valla ara ara öksürük aşırı fazla oluyo kesik kesik oksurup duruyorum nefesim kesiliyo artik
Nihayet doğurdum kızlar Zorlu bir doğum oldu. Geçen salıdan bu yana 2cm açılmam vardı. Dün doktor elle muayene yaptı ve eve yolladı. Evde de gece az az sancım geldi. Sabah hastaneye geldim ve ilk kontrolde 3-4cm açılmam olduğu söylendi. Doktor tekrar alttan uyardı rahmi. Yatışım yapıldı sancı odasına alındım. Oradan doğumhaneye götürüldüm alttan tekrar uyarılma yapıldı suyum patlatıldı ve suni sancı verildi. Toplam 4 saat filan yoğun sancı çektim. Bebeğim iri olduğu için 5 dikişlik kesim var. Bebeğim 4.660kg 55cm.İsmini Mert Kayra koyduk. Bizimde hikayemiz bu şekilde. Allahım herkesi sağlıkla sıhhatle evladına kavuştursun inşallah
10. Cu torunuBende kv çocuğu yıkayalım diyorum erteleyip duruyor ilk torunsa aşırı ilgili oluyorlar
Çocuğumun 40 dün dü ben yıkadım dedim . Halbuki yıkamadım. Emri vakiden hiç hoşlanmam .. herşeye kulp bulması da cabası hiç birşeyimi beğenmez . Bu konuda pembe manolyadan pembemanolya dan ders almamız lazımBir kv de belası da bende var.
2 3 günde bir çocuğumu görmeye geliyor.
Benim çocuğumu sanki kendi doğurmuş gibi davranıyor valla elimden kaza çıkacak
Benim 2 kizimda mama ile beslendigi icin onlara rezene veriyordum, cok fazla değil tabi, küçükken 1-2 cay kasigi kadar ama iyi geliyorduAnason rezene cocuga da verenler varmış sizden veren var mı
Eski evde alt komşum ne ağlatıyon bebeği ver anason diyodu Doğulu 5 cocuk eski eşinden o ölüncedw kaybıyla evlenmiş 3te ondan cocugu vardı ve hepsine vermiş yastık GB büyüttüm diyodu
Çocuğumun 40 dün dü ben yıkadım dedim . Halbuki yıkamadım. Emri vakiden hiç hoşlanmam .. herşeye kulp bulması da cabası hiç birşeyimi beğenmez . Bu konuda pembe manolyadan pembemanolya dan ders almamız lazım