- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da ağır geldi ya, kalk yürü diyorlar ama çok zorlandım. Hele ilk idrarda anlamadım çişimin geldiğini o da şişirmiş beni nasıl zor oldu anlatamam. Bol bol tuvalete git, hafifleyince daha rahat hareket ediliyor. Benim gazım kolay çıktı şükür ama aşırı gazım var hala. Sanki bağırsaklara gaz basıp geri sokmuşlar gibiEvet saglik sorunum nedeniyle sezeryan tercih ettik ama sorunum olmasaymista normal dogumdan sezeryana donus yapilacakmis tam bi tosun pasa, yeni dogan kiyafetler heryerininsariyor
Ben sezeryani cok arastirdim, cok pozitif dusundum ama bunyem kaldirmiyor agrim sancim cok. Hosaf, su, kahve neler icmedim ki ama gaz cikaramiyorum.
Bana da ağır geldi ya, kalk yürü diyorlar ama çok zorlandım. Hele ilk idrarda anlamadım çişimin geldiğini o da şişirmiş beni nasıl zor oldu anlatamam. Bol bol tuvalete git, hafifleyince daha rahat hareket ediliyor. Benim gazım kolay çıktı şükür ama aşırı gazım var hala. Sanki bağırsaklara gaz basıp geri sokmuşlar gibi
Çok ilginç bir kadın .. ama vardır İnce bi noktasıKendi evinde iş yapmayan kadın bana yapar mi ya
Neler yapıyorum bi görsen ama yüzsüz olunca insan her şeyi sineye çekiyor.
Çocuğumun başında oturup çocuğumu izliyor.
Ben o gelince vc ye bile gitmiyorum
Çok ilginç bir kadın .. ama vardır İnce bi noktası
Ooooo oğlunun ince noktası kızı .. :) lila’yı al kucağına bahanelerle getir götür yaptırİnce noktası oğlu
Ooooo oğlunun ince noktası kızı .. :) lila’yı al kucağına bahanelerle getir götür yaptır
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun inşaallahKızlar bende doğum yaptım bugün toparlanınca yazarım inşallah
Kızlar bende doğum yaptım bugün toparlanınca yazarım inşallah
Geriden geliyorum canım çocuğu uyuttum eski mesajlara anca bakıyorum. Ben de anlamadım ya dikkat ettim ama oldu maalesef. Silikon uç aldırdım ama beceremedim
Gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar bende doğum yaptım bugün toparlanınca yazarım inşallah
Benim sağmaya zamanım olmuyor canım 1,5 saat arası oluyor en fazla. Dün akşam beyazlamaya başlamıştı şimdi tam süt rengi oldu şükür krem de aldık ama rahatlatmadı beni. Silikon aldık onu beceremedim, vakit bulunca denicem tekrar.Gelir gelir benim de 1-2 gün sonra gelmeye basladı, tam gelene kadar azmettim hiç bırakmadım devamlı sağdım sana da tavsiye ederim canım . Şimdi hala her emzirmeden sonra hem elektrikli ile hem de mochi ile sağmaya devam ediyorum dolaba koyup saklıyorum . Emzirdikçe ve sağdıkça çoğalacak sütün Yara icin de krem falan hikaye gerçekten sürmediğim şey kalmadı en iyisi silikon göğüs ucu koruyucuları. Onunla emzirmeye başladım çocuk direk memeye temas etmediği için yaralarım birkaç günde büyük ölçüde azaldı . Büyük meme ucu olan kadınlarda bu yaralar kaçınılmaz bişey ne yazık ki.
Rabbim şifa versin inşallahBen farklı bir servşste yatmak zorunda kaldım ameliyattan sonra bana yürüdükçe iyi olursun vs demediler. Aktif hareket etmedim. Birde hemşire rahim kontrolü yaparken dikişlerime bastırdı derken çok sancılı ve ağrılı bir süreç geçirdim. Yarın 40 ım çıkıyor hala karnım acıyor yürüdükten sonra iç dikişlerim karnımın yanları zonkluyor. Herkes haftasında iyileşmiş ben malesef o kadar şanslı değilim. Lütfen bana dua edin
Kız iyi gaz veriyon haHadi artık eslem ben olsam catlardim doğur artık
Ay aynı Zamanda şaşırma emojisi de attım say. Helal olsun valla başka dicek sözüm yok bebişe de maşallah sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallahNihayet doğurdum kızlar Zorlu bir doğum oldu. Geçen salıdan bu yana 2cm açılmam vardı. Dün doktor elle muayene yaptı ve eve yolladı. Evde de gece az az sancım geldi. Sabah hastaneye geldim ve ilk kontrolde 3-4cm açılmam olduğu söylendi. Doktor tekrar alttan uyardı rahmi. Yatışım yapıldı sancı odasına alındım. Oradan doğumhaneye götürüldüm alttan tekrar uyarılma yapıldı suyum patlatıldı ve suni sancı verildi. Toplam 4 saat filan yoğun sancı çektim. Bebeğim iri olduğu için 5 dikişlik kesim var. Bebeğim 4.660kg 55cm.İsmini Mert Kayra koyduk. Bizimde hikayemiz bu şekilde. Allahım herkesi sağlıkla sıhhatle evladına kavuştursun inşallah
Ayyy karnında ağırlık bağlı gibiydi resmen. Ben çişimin geldiğini anlamadığım için o yürüyüş beni çok daha fazla zorladı ama. Şükür az önce büyüğe de çıktım aşırı hafifledim.Bende çok zorlanmıştım hele o ilk yürüme beni öldürmüştü çok zordu
Maşallah cnm çok şükür akıllı paşa annesini ikilemde kalmaktan kurtardiÇok sağol canım benimOğlum daha azimli çıktı yoksa doktor demişti akşama alalım diye ama ben istememiştim hazır değilim diye. çok şükür oldu bitti. Açılıyorum yavaş yavaş
Çok şükür cnm dikkat et benim.oksuruk zorluyo beni cnm hala geçmedi ara ara çok aşırı öksürüyorum durduramıyorum kendimi ondan dolayı sıkıntı olduBenim bandajı hastanede aldılar 2 kere pansuman yapıp gazlı bez koydular sadece. Çıkarken hiç birşey yapılmadı, kapatma eve gidince banyo yapabilirsin dediler. Banyodan sonra pamuklu tülbentle kurula gerekirse kurutma makinası tut ıslak kalmasın, arada açıp havalandır başka birşeye gerek yok dendi. Şuan sadece yerden dolayı yanmam oluyor ama kanama falan yok şükür
Yaaaa gözün aydın cnm hayırlı olsun sağlıkla büyüt insAllah bebisiniKızlar bende doğum yaptım bugün toparlanınca yazarım inşallah
eşin yardımcı olsun bence , ben de ilk başta beceremedim çocuğu baya eşimle beraber emzirmiştik şimdi artık cok rahat kullanıyorum yaralarım da büyük ölçüde iyileşti 1-2 güne bırakırım silikon ucu . Sağmaya zamanın olaydı iyiydi sağdıkça kanallar boşalıyor süt artıyor ben hala sağıyorum sağmazsam titreme falan geliyo memeler dolup taş gibi oluyor cok kötü oluyorumBenim sağmaya zamanım olmuyor canım 1,5 saat arası oluyor en fazla. Dün akşam beyazlamaya başlamıştı şimdi tam süt rengi oldu şükür krem de aldık ama rahatlatmadı beni. Silikon aldık onu beceremedim, vakit bulunca denicem tekrar.