Gözün aydın canim Allah anali babali büyütsün, tam tosuncuk cikti senin ki masallah, iyi ki sezeryan olmusKizlarrr saat 8.29da ogluma kavustum.ikimizde cok sukur iyiyiz. Agri kesicilere ragmen biraz agrim var. 4030kg 51 cm dogdu. Bu kadar iri bebek dogurabilmeme esim, annem, k.validem saskin ve tabi ben de cok saskinim Gogusume masaj yaptikca bir iki damla sari sivi geliyor, onu veriyoruz umarim yetiyodur. Ama sezeryanla rahat emzirilmiyor. Yarin sabah cocuk doktoru kontrol edecek umarim gelen sut yetiyodur
Evet saglik sorunum nedeniyle sezeryan tercih ettik ama sorunum olmasaymista normal dogumdan sezeryana donus yapilacakmis tam bi tosun pasa, yeni dogan kiyafetler heryerininsariyorGözün aydın canim Allah anali babali büyütsün, tam tosuncuk cikti senin ki masallah, iyi ki sezeryan olmus
Su yada nişan şart değil canım. Sancının sıklığını takip edip doktoruna bildirebilirsin. Bende hiç birisi yok 3cm açılmam vardı bugün yatışım yapılıp suni sancıyla doğuracaklar inşallah.Kızlar bi kaç gündür belimde gidip gelen ağrılar vardı bugün kasıklarıma indi ve her sancıda karınımda kasılıyor taş gibi oluyor sahurdan bu yana uyuyamıyorum şuan takip ediyorum sıklığını doğum sancısı mı sizce su nişan vs bir şey yok
Dün gülücüğümü attım ama gerisini getiremedimAyyy gözün aydın canımmmAzmettin tam gününde doğurdun ya helal olsun valla sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah
Ay sağlıkla gelsin inşallahSu yada nişan şart değil canım. Sancının sıklığını takip edip doktoruna bildirebilirsin. Bende hiç birisi yok 3cm açılmam vardı bugün yatışım yapılıp suni sancıyla doğuracaklar inşallah.
Zaten sezeryan denmişti nöbetçi doktor da riske atmak istemedi sanırım. Çok çabuk kavuştukGozunuz aydin canimmAyni seyleri yasamissin sende kalp atisi dusunce bizi de sezeryana almislardi Neyse ki bir sorun cikmadan aldin sende kucagina, saglikla buyutun insallahh
Aaamin inşallahGözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun darısı bekleyenlere
Çok sağol canımGözün aydın canım, sağlıkla büyüt paşanı. Her işte vardır bir hayır, seni kararsızlıktan da kurtarmış oldu ani doğum. Öpüyorum paşayı
Ay maşallah ne güzel olmuş doğumunGünaydın
Kendimi bebeğe öyle kaptırdım ki buraya yazacak vakit bulamadım. 14.04.2022 tarihini seçti oğlum. Sancılarım 5dk’da bir olacak şekilde başladı gece yarısı.
6da yatışım yapıldı. 12de doğum oldu.
7cm’den sonra doktor suyu patlatıp bebeğin kafasının nasıl oturduğunu kontrol etti. Bir de hafif suni sancı desteği ile doğum haneye girmemle doğurmam arası 6 dk sürdü. Yalnızca beklenmedik olan bebeğin kilosuydu
2 gün önce 3650 olan ölçüme inat 4020 geldi Teoman bey.
Tabi bende beklenmedik yırtık oldu. Ama dikişler çok sorun olmuyor.
Doktorum ve tüm ekini mükemmeldi doğumhanede şarkılarla karşıladık oğlumu.
Şimdi sarılık, kakalar falan uğraşıyoruz. Hala doğum bekleyen herkesin gönlüne göre bir doğum olsun
Öncelikle kendini gaz çıkaracağım diye şartlama ; yürüdükçe kendiliğinden gelecek emin ol ..Evet saglik sorunum nedeniyle sezeryan tercih ettik ama sorunum olmasaymista normal dogumdan sezeryana donus yapilacakmis tam bi tosun pasa, yeni dogan kiyafetler heryerininsariyor
Ben sezeryani cok arastirdim, cok pozitif dusundum ama bunyem kaldirmiyor agrim sancim cok. Hosaf, su, kahve neler icmedim ki ama gaz cikaramiyorum.
Iyiyiz canim cok sukur. Sadece sezeryan bunyrme agir geldi. Zamanla gececek insallah. Bebegim de iyi. Sutum yok saniyorum ama cocuk doktoru ve emzirme danismani birlikte gelip var oldugunu bu sabah kanitladilar fakat anneme gore yok ve cocuk ac kaliyor. Tam 26 saat oldu dogali ve 3 tane kakali bez degistirdik. 1i dun aksam 1i bu sabah 4de 1 digeriyse az once. Diyorum bakin kaka yapiyosa doyuyodur.
Evet elle masaj yapip sagiyoruz esimle. Ve bir iki damla sari sivi beliriyor. Ama annemlere gore bebege yetmiyor. Cocuk doktoru gayet yeterli mama yazmayacagim dedi. 1 gunde 80gram kaybetmis o da gayet normalmis. Gazi da kafaya takmiyorum ya en kotu ilaclarla cikcak. Sezeryan atlatmis ben gaz ilacindan korkmuyorumÖncelikle kendini gaz çıkaracağım diye şartlama ; yürüdükçe kendiliğinden gelecek emin ol ..
Bir de benim en büyük hatamı söyleyeyim sütüm yok diye mama verdiler bebeğime 3. Gün memelerim ağrımaya başladı meğerse sütüm varmış bebek ememediği için yok deyip mama verdiler .. elle sağ memeni mutlaka .. tam boşalınca süt salınımı artarmış ben şu an onun sıkıntısını yaşıyorum..
Bize salı günü pansuman yap kapat üstünü sonra çarşambada yap açık kalsın dedi cnm dün bandajı açtığımda baktım kurumuş iltihap var bandaja sonra aynadan karnıma baktım kan akıyo o kısımdan 1santim kadar yer acilmisBenim 5 gun bandajli durdu, evde hic pansuman yapmadık. Doktor bisey yapın demediDaha oncekinde de yapmamistik
Gelir gelir benim de 1-2 gün sonra gelmeye basladı, tam gelene kadar azmettim hiç bırakmadım devamlı sağdım sana da tavsiye ederim canım . Şimdi hala her emzirmeden sonra hem elektrikli ile hem de mochi ile sağmaya devam ediyorum dolaba koyup saklıyorum . Emzirdikçe ve sağdıkça çoğalacak sütünDün gülücüğümü attım ama gerisini getiremedimsütle uğraşıyoruz yara yaptı sömüre sömüre. Gelmedi hala inşallah iner bugün ben azmetmedim de oğlan çok planlı bir kimse çıktı
Maşallah cnm gözün aydınKizlarrr saat 8.29da ogluma kavustum.ikimizde cok sukur iyiyiz. Agri kesicilere ragmen biraz agrim var. 4030kg 51 cm dogdu. Bu kadar iri bebek dogurabilmeme esim, annem, k.validem saskin ve tabi ben de cok saskinim Gogusume masaj yaptikca bir iki damla sari sivi geliyor, onu veriyoruz umarim yetiyodur. Ama sezeryanla rahat emzirilmiyor. Yarin sabah cocuk doktoru kontrol edecek umarim gelen sut yetiyodur
Hepsinin geçeceğini dusun canim, ilk 3 gun en zoru sonrasi yavas yavas rahatlıyor. Sezeryan sonrasi yemek yemeye başladığım zaman bana hemen 'magnesie calcinee' verdiler, rahat gaz çıkarabilmek ve wc ye gidebilmek için. Gaz cok rahat cikti ama buyuk wc ye cikamamistim, o zamanda minik bir lavman yaptılar. Agrin varsa mutlaka agri kesici iste, hastsnedekiler cok etkiliydi 12 saat sürüyordu nerdeyse rahatligi, igne yapmislardi banaEvet saglik sorunum nedeniyle sezeryan tercih ettik ama sorunum olmasaymista normal dogumdan sezeryana donus yapilacakmis tam bi tosun pasa, yeni dogan kiyafetler heryerininsariyor
Ben sezeryani cok arastirdim, cok pozitif dusundum ama bunyem kaldirmiyor agrim sancim cok. Hosaf, su, kahve neler icmedim ki ama gaz cikaramiyorum.