İlaç filan kullanmadınız mıBenim sağ tarafta oldu dikiş başlangıç yerinde fön ile kurutuyorum bu doğumda göbeğim var ondan galiba birde araba yolculuğu eetkikedi çok terlemiştim arada uzanıp dikiş yerini açıkta bırakmak lazım ben yatak odamda kalmıyorum oturma odasında kalıyorum o yüzden gün içinde açık bırakmadım
Benimde sezeryan dikişlerimin altı aşağı doğru ödem oldu. Üstüde zaten doğumdan sonra şişmişti. İkisinin arasında kaldı dikişim. Şimdi terliyorum ter yakıyor. Acaba ter değilde enfeksiyon kaptı dikişimden su mu akıyor diye korkuyorum. Daha geçen gün gittim doktora herley çok güzel dikişlerin gayet iyi demişti. Ondan sonra aşağı kısım ödem yaptı. Sol kasık bölgem ağrıyor. Karnım ağrıyor. Dokununca acıyor. Sizin de öyle mi? Benim sezeryan sonrası 38. Günüm. İll zamanlara döndümArkadaşlar kimin sezeryan yeri şişip intihap olmuştu
Haftasonu agrım arttı 20 günden sonra başa döndüm sanki sızı agrı var yapışıklık GB düzgün bir çizgi değil aynaya bakıyorum ama tam göremiyorum iki ucu intihaplı GB batikon sürüyorum dünden beri, tam kasıgımda karnımda da sertlik şişlik var içeride elimde hissettiğim sizdede varmı cok korkuyorum doktora gitmekten
Ya bende bugün evde ilk pansumanimi yaptım cnm bandajı kaldırdım.baktim ki üstünde kurumuş iltihap var aynadan bor baktım kan akıyo annemi cagirdim annem baktı o kısımda biraz açılma olmuş dedi fotoğrafını çektim doktoruma danıştım doktorum hergun temizle ve kapat dedi kızarıklık artarsa daha erken gel kontrole dedi korktum ama bayaArkadaşlar kimin sezeryan yeri şişip intihap olmuştu
Haftasonu agrım arttı 20 günden sonra başa döndüm sanki sızı agrı var yapışıklık GB düzgün bir çizgi değil aynaya bakıyorum ama tam göremiyorum iki ucu intihaplı GB batikon sürüyorum dünden beri, tam kasıgımda karnımda da sertlik şişlik var içeride elimde hissettiğim sizdede varmı cok korkuyorum doktora gitmekten
Benim 5 gun bandajli durdu, evde hic pansuman yapmadık. Doktor bisey yapın demediYa bende bugün evde ilk pansumanimi yaptım cnm bandajı kaldırdım.baktim ki üstünde kurumuş iltihap var aynadan bor baktım kan akıyo annemi cagirdim annem baktı o kısımda biraz açılma olmuş dedi fotoğrafını çektim doktoruma danıştım doktorum hergun temizle ve kapat dedi kızarıklık artarsa daha erken gel kontrole dedi korktum ama baya
Benimde böyle rahimle o göbek arasında kalıyor sıkısık herelde kurumadı sanırım korktum diğerlerinde hiç bakmamıştım yarama normali nasıl olur bilmiyorum dümdüz bir cizgi değil maalesef doktor 3. Sezeryan diye yapışıklık cok demişti zatenBenim sağ tarafta oldu dikiş başlangıç yerinde fön ile kurutuyorum bu doğumda göbeğim var ondan galiba birde araba yolculuğu eetkikedi çok terlemiştim arada uzanıp dikiş yerini açıkta bırakmak lazım ben yatak odamda kalmıyorum oturma odasında kalıyorum o yüzden gün içinde açık bırakmadım
Benimde oturup emzirdikce arada kaldık a acıyı ilk zamanlar GB rahat değilim kantoron yagı alıp sürcem bakalım22 gün benimdeBenimde sezeryan dikişlerimin altı aşağı doğru ödem oldu. Üstüde zaten doğumdan sonra şişmişti. İkisinin arasında kaldı dikişim. Şimdi terliyorum ter yakıyor. Acaba ter değilde enfeksiyon kaptı dikişimden su mu akıyor diye korkuyorum. Daha geçen gün gittim doktora herley çok güzel dikişlerin gayet iyi demişti. Ondan sonra aşağı kısım ödem yaptı. Sol kasık bölgem ağrıyor. Karnım ağrıyor. Dokununca acıyor. Sizin de öyle mi? Benim sezeryan sonrası 38. Günüm. İll zamanlara döndüm
5 gün bandaj acmadım ben doktorda bişey yapıcak demekki gitsem i dedim de herkese acık bırak temiz tut denmişYa bende bugün evde ilk pansumanimi yaptım cnm bandajı kaldırdım.baktim ki üstünde kurumuş iltihap var aynadan bor baktım kan akıyo annemi cagirdim annem baktı o kısımda biraz açılma olmuş dedi fotoğrafını çektim doktoruma danıştım doktorum hergun temizle ve kapat dedi kızarıklık artarsa daha erken gel kontrole dedi korktum ama baya
Onceki sezeryanda doktor bana pamuklu atlet giy demisti bende dikişli bölgeye pamuklu bezlerden koymuştum, daha kolaylık olmuştu, takip ediyordum hemde öyle bi akinti oluyor mu diye ve kuru kaliyorduBenimde sezeryan dikişlerimin altı aşağı doğru ödem oldu. Üstüde zaten doğumdan sonra şişmişti. İkisinin arasında kaldı dikişim. Şimdi terliyorum ter yakıyor. Acaba ter değilde enfeksiyon kaptı dikişimden su mu akıyor diye korkuyorum. Daha geçen gün gittim doktora herley çok güzel dikişlerin gayet iyi demişti. Ondan sonra aşağı kısım ödem yaptı. Sol kasık bölgem ağrıyor. Karnım ağrıyor. Dokununca acıyor. Sizin de öyle mi? Benim sezeryan sonrası 38. Günüm. İll zamanlara döndüm
Yok kuru tutunca geçiyor hafif kaldıİlaç filan kullanmadınız mı
Sezaryen sayısı arttıkça iyileşme süreci geç oluyor galiba fön makinesi ile kurut uzaktan tut çok sıcak gelmesin hemen kuruyor sonrası da arada açık bırakBenimde böyle rahimle o göbek arasında kalıyor sıkısık herelde kurumadı sanırım korktum diğerlerinde hiç bakmamıştım yarama normali nasıl olur bilmiyorum dümdüz bir cizgi değil maalesef doktor 3. Sezeryan diye yapışıklık cok demişti zaten
Benimde oturup emzirdikce arada kaldık a acıyı ilk zamanlar GB rahat değilim kantoron yagı alıp sürcem bakalım22 gün benimde
5 gün bandaj acmadım ben doktorda bişey yapıcak demekki gitsem i dedim de herkese acık bırak temiz tut denmiş
Fön makinesi ile kurut yara yerini fazla sıcak olmadan biraz uzaktan tutBenimde sezeryan dikişlerimin altı aşağı doğru ödem oldu. Üstüde zaten doğumdan sonra şişmişti. İkisinin arasında kaldı dikişim. Şimdi terliyorum ter yakıyor. Acaba ter değilde enfeksiyon kaptı dikişimden su mu akıyor diye korkuyorum. Daha geçen gün gittim doktora herley çok güzel dikişlerin gayet iyi demişti. Ondan sonra aşağı kısım ödem yaptı. Sol kasık bölgem ağrıyor. Karnım ağrıyor. Dokununca acıyor. Sizin de öyle mi? Benim sezeryan sonrası 38. Günüm. İll zamanlara döndüm
Aslında en kolay dogumum buydu kalkması sonrası iyiyim diye çocuga ilk günden itibaren kendim baktım işimi yaptım Bi yemegi mi mutfagı yaptı bize bakanlar ondan oldu bide Haftasonu sınavlarım vardı dışardaydıkSezaryen sayısı arttıkça iyileşme süreci geç oluyor galiba fön makinesi ile kurut uzaktan tut çok sıcak gelmesin hemen kuruyor sonrası da arada açık bırak
Benim ilk iki doğumum normal doğum gibiydi 18 yaşında ilki 19 yaşında ikinciyi doğurmuştum üçüncüde de aslında iyiydimAslında en kolay dogumum buydu kalkması sonrası iyiyim diye çocuga ilk günden itibaren kendim baktım işimi yaptım Bi yemegi mi mutfagı yaptı bize bakanlar ondan oldu bide Haftasonu sınavlarım vardı dışardaydık
Evde teramiİlaç filan kullanmadınız mı
Evde terramiycin krem vardı doktora gitmedim ondan sürdüm bir kere kuru tutmak en önemlisi ama senin kaçıncı sezaryenİlaç filan kullanmadınız mı
Kayra alp mi olsaÇocuk yarın geliyor hala ismi yok
Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra
Sizce hangisi güzel. (Bu arada abilerinin ismi Yiğit Hamza ve Ali Mirza)
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun emzirmeye başla artar sütünKizlarrr saat 8.29da ogluma kavustum.ikimizde cok sukur iyiyiz. Agri kesicilere ragmen biraz agrim var. 4030kg 51 cm dogdu. Bu kadar iri bebek dogurabilmeme esim, annem, k.validem saskin ve tabi ben de cok saskinim Gogusume masaj yaptikca bir iki damla sari sivi geliyor, onu veriyoruz umarim yetiyodur. Ama sezeryanla rahat emzirilmiyor. Yarin sabah cocuk doktoru kontrol edecek umarim gelen sut yetiyodur
İlk sezeryanım.Evde terami
Evde terramiycin krem vardı doktora gitmedim ondan sürdüm bir kere kuru tutmak en önemlisi ama senin kaçıncı sezaryen
Bende giydim ama üstüde altıda şişti dikişim arada kaldığı için çok ter yapıyor. Enfeksiyondan akıntı yapıyorsa da ter sanıyorsam diye de korkuyorum. Hala dikişlerim yanıyor karnım acıyor ağrıyor. Artık iyileşmek istiyorumOnceki sezeryanda doktor bana pamuklu atlet giy demisti bende dikişli bölgeye pamuklu bezlerden koymuştum, daha kolaylık olmuştu, takip ediyordum hemde öyle bi akinti oluyor mu diye ve kuru kaliyordu
Ben de Alp kayra ve mert kayra yı seçiyorumÇocuk yarın geliyor hala ismi yok
Alp Kayra
Furkan Alp
Furkan Kayra
Mert Kayra
Sizce hangisi güzel. (Bu arada abilerinin ismi Yiğit Hamza ve Ali Mirza)
Çok geçmiş olsun allah şifa versin senim durumun farklı galiba dr git kuru tutmakla geçmiyorsaİlk sezeryanım.
Antibiyotik kullanmismiydin canim? Arada kaliyorsa pamuklu bez kullansan daha iyi, ben bebis icin aldigim ağız mendillerinden koymuştum. Enfeksiyondan supheleniyorsan mutlaka bi doktora görünBende giydim ama üstüde altıda şişti dikişim arada kaldığı için çok ter yapıyor. Enfeksiyondan akıntı yapıyorsa da ter sanıyorsam diye de korkuyorum. Hala dikişlerim yanıyor karnım acıyor ağrıyor. Artık iyileşmek istiyorum