2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
1 haftadır gıremedım grup epey kalabalıklasmıs :) hepınıze hayırlı olsun... Bende ılk hamılelıgımde 12. haftaya kadar bulantı yasadım sımdı 9. hafta gecen haftaya gore bır tık azaldı umutlandım gecer dıye... Evham yapmamaya calısın ılk 3 ay en zor donem bel agrısı karın agrısı bulantı ınsanın basına hersey gelıyor ılerleyen donemler cok daha rahat olacagız ınsallah sevgıler kızlar

Benim sali günü kan değeri 7 binlerdeydi, hala gitmedim, erken gidince stres oluyor bence

Benim sali günü kan değeri 7 binlerdeydi, hala gitmedim, erken gidince stres oluyor bence
Ya bende öyle düşünerek böyle birşey yaptım ama şimdi de arada iyimidir bir sorun var mıdır diye ara ara kendimi yiyorum Ahh hayırlısıyla son aylarımızda kucağımıza alacağımız günlere geriye sayarız hep birlikte inşallah

Canım bende sen gibiyim özellikle sabahları çok fena su içtiğim gibi midem kabul etmiyor. Boğazim tahriş oldu resmen. Bulantı için doktor birşey onerdimi
Prilam verdi ama kullanmadım daha. İlaç kullanma istemiyorum mümkün olduğunca. Bir arkadaşım da premesis kullanmış gebeliğinde doğal besin takviyesi bulantı için iyi geliyormuş onu da kullanmadım ama

Prilam verdi ama kullanmadım daha. İlaç kullanma istemiyorum mümkün olduğunca. Bir arkadaşım da premesis kullanmış gebeliğinde doğal besin takviyesi bulantı için iyi geliyormuş onu da kullanmadım ama
Prilam uyku halsizlik yapıyor canm onu fark ettim ben baya kötüydüm iki gündür iyim şükür gece bulanti coktu 9 gibi iste ilac aldım bulanti geçti ama anında uyumuşum sabah 9u geçmişti kalktığım normalde gece 3 gibi uyanır 3 saat uyuyamazdm farkına bile varmadim bu sefer

Kızlar benim sat 4 temmuzdu iste ona göre 7+3 falan olmam lazım ultrason tam 8 haftalık gösteriyor var mi böyle birsey yaşayan aranızda

Merhaba kızlar bugun dra gitim devlet hastne gittim kalp sesini duyamadım ama kese içinde bebeği gördüm çok şükür. Normalde 7+2 ama ultrasonda 6+2 çıktı dr sağlıklı dedi ama inşallah bir sorun çıkmaz

Geç döllenme olabilir birde çok küçüklerken ölçüm hatasıda olabiliyr. 11.haftadan sonra daha net oluyrmuş diye duymuştu m. Benim kızımda 10 gün geriden geliyrdu.sorun olmadı:)

Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu sık rastlanıyormuş bugün tahlil verdim hem kan hem idrar sanırım idrar yolu enfeksiyonu çıkacak doktorla haftaya görüşücem ama ilaçsızda geçecek bir durum değil. Önceki gebeliğinde yaşayan oldu mu hiç ne gibi sonuçları oldu ilaçlar sıkıntı olur mu? Halbuki normal doğum düşünüyordum öyle birşey kesinse zaten normal yaptırmazlar offf kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…