- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
MaşallahEki Görüntüle 2906851 merhaba teyzoşlar biz büyümüşüz herşey yolundaymış çok şükür Allah’a 8+6 olmuşuz
Eki Görüntüle 2906851
İnşaallah,hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görelim..Maşallahsağlıcakla gelsin inşallah
Evet evet ben de de var normal heralde ya..Ben de de oluyor normal sanırım. Boşluk ağrısı da oluyor ben de arada,
Benim sali günü kan değeri 7 binlerdeydi, hala gitmedim, erken gidince stres oluyor benceYa bu arada kızlar arada böyle bel ağrısı yaşıyor musunuz ? Öldürcek cinsten değil hafif hafif ama çok geriliyorum. Ay tutunamıcak mı minik fasulyem diye korku sarıyorkendime kızıyorum sürekli niye gidip haftaya alıyorsun randevunu sen gidene kadar ya bişey olursa yürek mi yedin kızım diye kendime söyleniyorum arada. Sonra geçiyor
İnşallahİnşaallah,hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de görelim..
Ahhh maşallahhh sağlıkla gelsin inşallah minikEki Görüntüle 2906851 merhaba teyzoşlar biz büyümüşüz herşey yolundaymış çok şükür Allah’a 8+6 olmuşuz
Eki Görüntüle 2906851
Ya bende öyle düşünerek böyle birşey yaptım ama şimdi de arada iyimidir bir sorun var mıdır diye ara ara kendimi yiyorumBenim sali günü kan değeri 7 binlerdeydi, hala gitmedim, erken gidince stres oluyor bence
Prilam verdi ama kullanmadım daha. İlaç kullanma istemiyorum mümkün olduğunca. Bir arkadaşım da premesis kullanmış gebeliğinde doğal besin takviyesi bulantı için iyi geliyormuş onu da kullanmadım amaCanım bende sen gibiyim özellikle sabahları çok fena su içtiğim gibi midem kabul etmiyor. Boğazim tahriş oldu resmen. Bulantı için doktor birşey onerdimi
Bakabildiniz mi belki ikimiz birlikte yazilirsak indirim yaparlarBen Keçiören deyim ama çevremden Medicana önerisi alıyorum şimdi bende özel keçiören hastanesine gidiyorum doğum paketi bnde bi iki yerde bilgi alcam ama sen neredesin
Prilam uyku halsizlik yapıyor canm onu fark ettim ben baya kötüydüm iki gündür iyim şükür gece bulanti coktu 9 gibi iste ilac aldım bulanti geçti ama anında uyumuşum sabah 9u geçmişti kalktığım normalde gece 3 gibi uyanır 3 saat uyuyamazdm farkına bile varmadim bu seferPrilam verdi ama kullanmadım daha. İlaç kullanma istemiyorum mümkün olduğunca. Bir arkadaşım da premesis kullanmış gebeliğinde doğal besin takviyesi bulantı için iyi geliyormuş onu da kullanmadım ama
Maşallah cnm Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al insAllahEki Görüntüle 2906851 merhaba teyzoşlar biz büyümüşüz herşey yolundaymış çok şükür Allah’a 8+6 olmuşuz
Eki Görüntüle 2906851
Geç döllenme olabilir birde çok küçüklerken ölçüm hatasıda olabiliyr. 11.haftadan sonra daha net oluyrmuş diye duymuştu m. Benim kızımda 10 gün geriden geliyrdu.sorun olmadı:)Merhaba kızlar bugun dra gitim devlet hastne gittim kalp sesini duyamadım ama kese içinde bebeği gördüm çok şükür. Normalde 7+2 ama ultrasonda 6+2 çıktı dr sağlıklı dedi ama inşallah bir sorun çıkmaz
Oy maşallahEki Görüntüle 2906851 merhaba teyzoşlar biz büyümüşüz herşey yolundaymış çok şükür Allah’a 8+6 olmuşuz
Eki Görüntüle 2906851