2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Tesekkur ederim kolandan ben de fiyat almistim. Digerleri bana uzak kaliyor.

Harikasınız teşekkürler
Umarım aynı labaratuvarin İzmir'de de temsilcisi vardır

Tesekkur ederim kolandan ben de fiyat almistim. Digerleri bana uzak kaliyor.
Ben şişli kolanda lale hanıma gidiyordum aslında muayeneler falan aşırı aşırı memnundum çok ilgili sıcak ama muayene dışı telefondan ulaşmak vs sorduğumuz soruya cevap alamıyorduk bir de doğum yaptırdığı örneklere falan çok rastlayamadım değiştirdim ondan ataşehir medicana sibel zorbaşa gittim o da sosyal medya aktif doğum hikayeleri çok lale hanım kadar olmasa da iyi gidiyor şimdilik. leventte oturuyoruz iş yerim de burada ataşehir de biraz uzak kalıyor da artık yapacak bir şey yok dedik sizde özelde doktora giderseniz memnun kaldığınız olursa bana söyleyin olur mu giderim

Harikasınız teşekkürler
Umarım aynı labaratuvarin İzmir'de de temsilcisi vardır
Balıkesirden biri yaptırmış konuştuklarımdan izmirde de mutlaka vardır ama başka şehirlerden 2-3 gün süre uzuyormuş ama olsun broşürleri attım 2-3 yorum aşağıdaa orada izmir genetik diye bir firma vardı 3400 dü sanki yalan olmasın öyle bir fiyat vermiştii

Merhaba bende 2 düşükten sonra 3.kez hamileyim bi hafta önce öğrendim hamileliğimi ama doktora gitmedim kan tahlili bile vermedim kötü tecrübelerimden dolayı en ufak bi şeyi kafama takıp stres yapıyorum, kendimi stresten uzak tutmak istedim. Emin olduğumda doktorumu aradım kan sulandırıcı iğneye başladım 2 hafta sonra muaneye gel dedi 1 haftası geçti 2 buçuk haftaya tamamlayınca gidicem inşallah. Allah hepinize bebişinizin kalp atışlarını duymayı nasip etsin

Arkadaslar gebelik takvimini nasil ekleyebilirim hesabima kan testi cikmadi ama ben eklemek istiyorum

Geçmiş olsun. Pıhtılaşan kan içeride biriken kandan dolayı yapiyor. Progestan kullanıyor muydun? Bende önceki gebeligim nedeniyle şimdi kanama olmadan doktorum progestan fitil verdi 20. Haftaya kadar kullanılanacagim. İstirahat et tuvalet dışında ve yemek dışında kalkma yerinden. İstirahat ile isallah geçer.
Isallah test sonucu iyi çıkar. Ama merak ediyorum ya sonuç iyi olmazsa ? Bende 35 yaşındayım amniyosentez yapacağız deseler istemem çok korkuyorum bebeğimi kaybetmek istemediğim için her şeyiyle kabulüm diyorum tabi bu benim fikrim. Isallah sağlıklı olarak bebeklerimiz doğar.
İkiz bebişlerimle ben de geldim 5 hafta 2 günlükler
Ooo hoş geldin masallah kalabalık geldin desene hayırlı olsun.

İzmirdeki anneler hangi hastaneye veya doktora gidiyor kontroller için?
Ozel saglik hastanesi prof. Ali akdemir doktorum. Kendisini ege üniversitesinde tanıdım harika bir doktor bütün riskli ameliyatlar, doğumlar bunlar konusunda uzman. Hamile kalınca aylar sonra whatsapptan yazdım ve 2 dk geçmeden tebrik edip kullanmam gereken ilaçları söyledi ve randevu planladık. Telefonla doktora ulaşabilmek ve gerçekten merhametli bir doktor bulmak çok zor. Erkek doktora gitmezdim ama Ali doktordan sonra bu düşünceden vazgeçtim kesinlikle tavsiye ederim.
izmir'de birkac tanidigim egepol cem büyüktosuna gitmisler ve baya ilgiliymis. Fiyati da uygunmus. 175 lira gibi bi rakamdan bahsediyolardi. Istanbula göre cok uygun gelmisti
Cem bey'e arkadaşım gitti doğum geceye veya hafta sonuna gelirse cem bey girmiyor. Nöbetçi doktor giriyor. Bu doktorun tutumumu hastanenin mi bilmiyorum ama hamilelikte takip eden doktor doğuma da girmeli egepol bu konuda nöbetçi doktorlarla doğum yaptıran bir hastane.

Bunu bilmiyordum. Arkadas sanirim haftaici dogum yapti ki bunu soylemedi. Digeri henuz hamile ama vi sorarim

Kanama hakkında bir fikrim yok ama dinlenin, olumsuz düşünmeyin, arkadaşım da aynı şekilde ilkinde kaybedip ikincisinde kanama ile güzelce büyüttü moralinizi bozmayın
Teşekkür ederim. Öyle ihtiyacım var ki bunları duymaya

Benim ilk gebeliğim tüp bebekti o nedenle evde kalçadan veya vajinal her türlü progestan var. Dün kalçadan iğnesini oldum kanama kesildi. Şimdi günde 2 kere vajinal kullanacağım. Düşeceği varsa istesek de tutamayız ama hayaller kurarken yine aynı hüsranı yaşamak çok zor.

Merhaba arkadaşlar,benide ekler misiniz? yaşım 24 tahmini doğum tarihim: 29 Nisan,ilk çocuk.. Daha henüz doktora gitmedim 2 Eylüle aldım doktor randevusunu ilk HCG 16 Ağustosta 33.7 çıktı iki gün sonra 80.5 iki gün sonra 192 çıkmıştı bir daha da yaptırmadım düzenli artışı görünce inşallah hepimiz için hayırlısı neyse en güzeli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…