Tüpbebek olduğu için sürecim Acıbadem Maslak dı. Ama gebelik takibi olarak Kavacık Medistate hastanesin de devam ediyorum benAnadolu yakasından anneler var mı, hangi doktorlara gidiyorsunuz?
Bende Anadolu yakasında oturuyorum,hastane araştırması yapıyorumAnadolu yakasından anneler var mı, hangi doktorlara gidiyorsunuz?
Hayırlı olsun cnm benim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllahHayırlı olsun canım benm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de şimdi öğrendim sonucumu 520 adeti 1 gün geçmiş çok yüksek geldi yaa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Demir hayattan bilgi aldınız mı bugun aradılar beni, 8 kontrol-tahlil-goruntuleme, 2 li-3lu test, nst, dogum ucreti, yenidogan muayene vs. 5400Tesekkur ederim kolandan ben de fiyat almistim. Digerleri bana uzak kaliyor.
Bu teklif hangi hastane icin gecerliymiş ?Demir hayattan bilgi aldınız mı bugun aradılar beni, 8 kontrol-tahlil-goruntuleme, 2 li-3lu test, nst, dogum ucreti, yenidogan muayene vs. 5400
A güzelmiş içine sinen yer bulmak çok zormuş, ama kavacık tarafları çok uzak banaTüpbebek olduğu için sürecim Acıbadem Maslak dı. Ama gebelik takibi olarak Kavacık Medistate hastanesin de devam ediyorum ben
Yok maalesef bende arayıştayım o yüzden sormuştum aslında. Tuzla tarafındayım benBende Anadolu yakasında oturuyorum,hastane araştırması yapıyorumSizin Önerebileceginiz hastane ve doktorlar var mı ?
ayy bunu görmemişim cinsiyeti doktora giden rapora yazıyolar doktoru arayıp sorunca söylüyormuşş dediğiniz gibi bize direkt bilgi vermeleri türkiyede yasakmışCinsiyet söylemek yasak, evet test bilıyor bunu ama gizli kalıyor,siz bilmıyorsunuz
Bende aynı şeyleri yaşıyorum cnmDaha çok yeniyiz adet olamadık ama o hisleri yaşıyoruz bende yaşıyorum ha oldum olucam gibi oluyor, normal ama
Bazı hastaneler söylemiyor galiba yasak ama genellikle söylüyorlar, çoğu doktor söylüyor böyle erken öğrenen çok varayy bunu görmemişim cinsiyeti doktora giden rapora yazıyolar doktoru arayıp sorunca söylüyormuşş dediğiniz gibi bize direkt bilgi vermeleri türkiyede yasakmış
Haa siz Turkiye degılmısınız? Cinsiyet takıntılı insanlar son verebılıomus gebelıge....ondan yasak evet canımayy bunu görmemişim cinsiyeti doktora giden rapora yazıyolar doktoru arayıp sorunca söylüyormuşş dediğiniz gibi bize direkt bilgi vermeleri türkiyede yasakmış
yok kız türkiyedeyim istanbul hattaHaa siz Turkiye degılmısınız? Cinsiyet takıntılı insanlar son verebılıomus gebelıge....ondan yasak evet canım
Anadolu yakasindayken, gulsen barcinliya gidiyordum(göztepe), ilk kizimin dogumu orda oldu ve daha sonra Kadriye şenere(umraniye) gitmistimAnadolu yakasından anneler var mı, hangi doktorlara gidiyorsunuz?
53 hastane için geçerli diyordu, tek tek isimlerini bilmiyorum ama internet sitesine girip detayli bilgi bulabilirsinizBu teklif hangi hastane icin gecerliymiş ?
Aaaa baksen doktoru yoklarısss:))))yok kız türkiyedeyim istanbul hattadirekt ondan doktora söylüyolarmış demek istediim doktora ve bize ayrı rapor veriyolarmışşş
ataşehir medicana sibel zorbaşşAnadolu yakasından anneler var mı, hangi doktorlara gidiyorsunuz?
Sağ ol canım benimHayırlı olsun cnm benim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah
Ben anadolu yakasındayım, haftaya salı gününe dr harika bodurdan randevu aldım acıbadem altunizade hastanesinde. Etrafımdan iyi yorumlar duydum kendisiyle ilgili ama denicem bakalım.Anadolu yakasından anneler var mı, hangi doktorlara gidiyorsunuz?
Ben de de oluyor normal sanırım. Boşluk ağrısı da oluyor ben de arada,Ya bu arada kızlar arada böyle bel ağrısı yaşıyor musunuz ? Öldürcek cinsten değil hafif hafif ama çok geriliyorum. Ay tutunamıcak mı minik fasulyem diye korku sarıyorkendime kızıyorum sürekli niye gidip haftaya alıyorsun randevunu sen gidene kadar ya bişey olursa yürek mi yedin kızım diye kendime söyleniyorum arada. Sonra geçiyor