2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hayırlı olsun canım benm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de şimdi öğrendim sonucumu 520 adeti 1 gün geçmiş çok yüksek geldi yaa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Hayırlı olsun cnm benim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah

Tüpbebek olduğu için sürecim Acıbadem Maslak dı. Ama gebelik takibi olarak Kavacık Medistate hastanesin de devam ediyorum ben :KK54:
A güzelmiş içine sinen yer bulmak çok zormuş, ama kavacık tarafları çok uzak bana 😊
Bende Anadolu yakasında oturuyorum,hastane araştırması yapıyorum☺️ Sizin Önerebileceginiz hastane ve doktorlar var mı ?
Yok maalesef bende arayıştayım o yüzden sormuştum aslında. Tuzla tarafındayım ben 🤗

ayy bunu görmemişim cinsiyeti doktora giden rapora yazıyolar doktoru arayıp sorunca söylüyormuşş dediğiniz gibi bize direkt bilgi vermeleri türkiyede yasakmış
Bazı hastaneler söylemiyor galiba yasak ama genellikle söylüyorlar, çoğu doktor söylüyor böyle erken öğrenen çok var 😊

MeG s MeG s canım benide ekler misin tabloya 25 yaşındayım 4. Çocuğum olacak insAllah tahmini doğum tarihi tam emin olmayarak 25.04.2022

ayy bunu görmemişim cinsiyeti doktora giden rapora yazıyolar doktoru arayıp sorunca söylüyormuşş dediğiniz gibi bize direkt bilgi vermeleri türkiyede yasakmış
Haa siz Turkiye degılmısınız? Cinsiyet takıntılı insanlar son verebılıomus gebelıge....ondan yasak evet canım

Ya bu arada kızlar arada böyle bel ağrısı yaşıyor musunuz ? Öldürcek cinsten değil hafif hafif ama çok geriliyorum. Ay tutunamıcak mı minik fasulyem diye korku sarıyor 🥺 kendime kızıyorum sürekli niye gidip haftaya alıyorsun randevunu sen gidene kadar ya bişey olursa yürek mi yedin kızım diye kendime söyleniyorum arada. Sonra geçiyor 😅

Ya bu arada kızlar arada böyle bel ağrısı yaşıyor musunuz ? Öldürcek cinsten değil hafif hafif ama çok geriliyorum. Ay tutunamıcak mı minik fasulyem diye korku sarıyor 🥺 kendime kızıyorum sürekli niye gidip haftaya alıyorsun randevunu sen gidene kadar ya bişey olursa yürek mi yedin kızım diye kendime söyleniyorum arada. Sonra geçiyor 😅
Ben de de oluyor normal sanırım. Boşluk ağrısı da oluyor ben de arada,

X