2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Insallah, yasiyorken geçmiyor gibi gelsede zaman çabuk geçiyor aslinda ilk haftalari atlattık mı gerisi daha kolay

Idrar yolları cok sık olan birsey dogru ben bi kac kere olmuştum, gebelikte kullanılan suya atılan toz ilaçlar vardi,1 kere kullanmak bile yeterli oluyordu, normal dogumu cok etkileyecek birsey olduğunu sanmıyorum

İlk hamileliğimde sık sık idrar yolları enfeksiyonu oluyordum toz ilaçlardan kullandım. Hatta hamileliğimde taş düşürdüm. Malesef bebeğime geçmiş. Bebeğim dogduktan 40 gün sonra idrar yolları enfeksiyonu oldu ve çok sık tekrarladı. 6 aylıkken de böbreklerinde beş tane taş oldugunu ögrendik. Çok zor süreçtir. İnşallah bu gebeliğim kolay geçer ve bebeğimde de aynı şeyleri yaşamam.

Kızlar benim sat 4 temmuzdu iste ona göre 7+3 falan olmam lazım ultrason tam 8 haftalık gösteriyor var mi böyle birsey yaşayan aranızda
Benim daha önceki gebeligimde 7 gun buyuk cikmisti ilk haftalarda buyuk yada küçük çıkabiliyor cunku cok minikler ve ölçümleri zor oluyor, nokta kadar bile ölçüm farketse gun hemen farkediyor, bebek daha büyüdükçe sonra onemli oluyor daha cok buyuk yada kucuk olmasi o da 2 hafta farkediyorsa
İlk haftalarda olcumlerin farketmesi cok normal bende bir gebeligimde 10 gun diğerinde 5 gun gerideydi, diğerinde 7 gun ilerde sonra ki haftalarda ya hatasıyla dengeleniyor yada ayni şekilde devam ediyor, ilk haftalarda genelde gec dollrnmeden dolayi kucuk oluyor yada olcumler cok minik olduğu için doğruluk payı daha az oluyor ama ilerleyen zamanlarda daha sağlıklı olcumler olur, 2 haftaya kadar buyuk yada kucuk olmasını yinede normal karşılıyorlar

Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırız ilk hamileliğiniz normal doğummuydu sezaryen mi

Merhaba canım bende de mthfr 677 ve pai genimde heterozigot mutasyon var. Burada araştırarak senin gibi arkadaşlar sayesind öğrendim birçok bilgiyi. Bende osende b12 ve folic1 coraspin OMEGA ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Pazartesi günü hcg 82 çıktı ve salı günü ignelere başladim. Senin hangi genlerde sıkıntı var ve iğne kullanıyor musun canim

Soguk alginligi sikayetleri basladi bende de bugun yani umarım oyledir covid degildir insAllahBurun akintisi,geniz yanmasi,halsizlik inşAllah cabuk toparlarim

Merhaba kızlar. Allah kısmet ederse bende nisan annesi olacağım. Sat 11 Temmuz. Aralık 2018 doğumlu bir kızım var. 6+2 de kalp atışlarını duyduk çok şükür. 2.hamileliğim ama ilki kadar heyecanlı ve stresliyim :) Doktor kontrolde 2 cm miyom var takip edeceğiz düşük riski olabilir dedi onun dışında rahimde yapısal bir bozukluk var 12.haftada rahim ağzına dikiş atılacak. o yüzden biraz tedirginim. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza. Antalyada olan var mı aranızda?

Öncelikle gözün aydın
Benim MTHFR 677 homozigot, pai heterozigot. İlk gebeliğimde iğne ve coraspin kullanmıştım 2 hafta süren yoğun kanamalarla 2 aylıkken kese elime gelmişti tuvalette. Şimdi Osende dışında bir şey kullanmıyorum. Dün ufak bir kanama oldu progestan başladık. Geçti.
Lupus, homosistein gibi kan değerleri bakıldı Hepsi normal çıktı. Bu genler gebeliği değil yaşlandığımızda dolaşımı etkiliyormuş. Hem genetik uzmanından hem profesör bir perinatalogdan hem de 3-4 kadın doğumcudan aynı cevabı aldım. Yeni araştırmalar bunu kanıtlamış. Asla önermediler kan sulandırıcıyı. Bu gebeliğim daha iyi ilerliyor. Bizi nelerin beklediğini bilmiyorum Doktorun içine siniyorsa her daim onu dinle, çünkü bu konuda iğne kullandıran ve kullandırmayan doktorların sayısı eşit.

Kızlar akşam 7den sonra midem bulanmaya başlıyor. Benim gibi olanınız var mı? şuan midem çok fena çıkarmıyorum ama midem dönüp duruyor.
Kızıma hamileyken sabah bulantilarim olurdu bu çok enteresan geliyor bana

Allahin izniyle sağlıkla alırsın kucağına inşallah. 2.lerde ilkler kadar heyecanlı oluyor valla benim bir de aradan 11 yıl geçmiş her şeyi unutmuşum

Geç döllenme olabilir birde çok küçüklerken ölçüm hatasıda olabiliyr. 11.haftadan sonra daha net oluyrmuş diye duymuştu m. Benim kızımda 10 gün geriden geliyrdu.sorun olmadı:)
Benm ilk gebeliğimde olmadı hiç geriden gelme falan. İkincisi gelişmedi zaten.. bu inşallah bırakmaz beni.. geç döllenmedi ben anladım döllendiği zamanı kanlı yumurta beyazı akıntı geldi ordan şüphelendim adet günüm gelince test yaptım

Bnm ilkinde koku almadığım sürece midem bulanmadı ama şimdi sanki saat 16dan sonra midem bulanıyor gibi bişeyler yiyorum geçiyor ama hiç birşey canm çekmiyor isteksiz yiyorum kilo da alıcam bu yüzden

Bende de çıktı dün gebelikte çok olan bi durum su içmeye çalısın ben mide bulantısından su da içemiyorum

Gerçekten kafam iyice allak bullak oldu. Her doktor farklı bir tedavi uyguluyor. Genler aynı sorun aynı diyorum ama etkiler çok farklı oluyor. Aslında bir sağlıklı gebelik ve doğum geçirdim oğlum var dört yaşında. Ama sonra kimyasal ve sekiz haftalikken gelişmediği için kürtaj olunca doktorum kan sulandırıcı önerdi hemen başladık. Bide hem coraspin hem iğne. Acaba fazla mi yaa hangi testleri yaptırsam fazla olup olmadığı anlaşılır bilgin var mı

Gerçekten kafam iyice allak bullak oldu. Her doktor farklı bir tedavi uyguluyor. Genler aynı sorun aynı diyorum ama etkiler çok farklı oluyor. Aslında bir sağlıklı gebelik ve doğum geçirdim oğlum var dört yaşında. Ama sonra kimyasal ve sekiz haftalikken gelişmediği için kürtaj olunca doktorum kan sulandırıcı önerdi hemen başladık. Bide hem coraspin hem iğne. Acaba fazla mi yaa hangi testleri yaptırsam fazla olup olmadığı anlaşılır bilgin var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…