Hatta 3.lerAllahin izniyle sağlıkla alırsın kucağına inşallah. 2.lerde ilkler kadar heyecanlı oluyor valla benim bir de aradan 11 yıl geçmiş her şeyi unutmuşum
Merhaba benim de bahsettiğiniz iki gende heterozigot çıktı bir kimyasal bir dış gebeliğim oldu, bana hem gerek yok alakası yok diyen hem kullanmalısın diyen çok doktorlar oldu. Ben şu anki doktorumu tercih ettim, hocaların hocası denen bir insan, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölüm Başkanı bir profesör ve kan sulandırıcı iğne artı Coraspin kullandırıyor. İçiniz rahat olsun.Gerçekten kafam iyice allak bullak oldu. Her doktor farklı bir tedavi uyguluyor. Genler aynı sorun aynı diyorum ama etkiler çok farklı oluyor. Aslında bir sağlıklı gebelik ve doğum geçirdim oğlum var dört yaşında. Ama sonra kimyasal ve sekiz haftalikken gelişmediği için kürtaj olunca doktorum kan sulandırıcı önerdi hemen başladık. Bide hem coraspin hem iğne. Acaba fazla mi yaa hangi testleri yaptırsam fazla olup olmadığı anlaşılır bilgin var mi
Benim de bel agrilarim oluyor yaYa bu arada kızlar arada böyle bel ağrısı yaşıyor musunuz ? Öldürcek cinsten değil hafif hafif ama çok geriliyorum. Ay tutunamıcak mı minik fasulyem diye korku sarıyorkendime kızıyorum sürekli niye gidip haftaya alıyorsun randevunu sen gidene kadar ya bişey olursa yürek mi yedin kızım diye kendime söyleniyorum arada. Sonra geçiyor
Tamm canim atiyorum, benim teklif aldığım yer burası, kendi sitesinden de bakabilirsin.Kuzum rica etsem linkini atabilir misin? Yanlış mı bakıyorum bulamadım
Ben de o kadar çok su içemiyorumBende de çıktı dün gebelikte çok olan bi durum su içmeye çalısın ben mide bulantısından su da içemiyorum
Ben erik hoşafı şeftali hoşafı falan yaptırdım suyun içine katıyorum tadını değiştirip içiyorumBen de o kadar çok su içemiyorummidem ağzıma geliyor sonra limon nane yeşil elma vs koysam suya detox suyu gibi acaba tansiyonumu filan düşürr mü bu seferde onu çok içmek bilemedim
Ben erik hoşafı şeftali hoşafı falan yaptırdım suyun içine katıyorum tadınıBen de o kadar çok su içemiyorummidem ağzıma geliyor sonra limon nane yeşil elma vs koysam suya detox suyu gibi acaba tansiyonumu filan düşürr mü bu seferde onu çok içmek bilemedim
Teşekkür ederim kuzum zahmet oldu sagolasinTamm canim atiyorum, benim teklif aldığım yer burası, kendi sitesinden de bakabilirsin.
Doğum Sigortası Fiyatları 2022 - TamamlayiciSaglik.com
Doğum sigortası fiyatları ve hamileyken doğum sigortası tekliflerini incelemek için hemen tıklayabilirsiniz.www.tamamlayicisaglik.com
Cevabın için çok teşekkür ederim canım bunları okumak bana çok iyi geldi. Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah AMİNNN. Doktorun adını yazabilir misin canım bende takip edeyimMerhaba benim de bahsettiğiniz iki gende heterozigot çıktı bir kimyasal bir dış gebeliğim oldu, bana hem gerek yok alakası yok diyen hem kullanmalısın diyen çok doktorlar oldu. Ben şu anki doktorumu tercih ettim, hocaların hocası denen bir insan, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölüm Başkanı bir profesör ve kan sulandırıcı iğne artı Coraspin kullandırıyor. İçiniz rahat olsun.
Merhabalar, ben de sehrimden 2.5 saat uzaklikta bulunan bir sehirde dogum yapmayi planliyorum. Cok uzun bir yol degil diye dusunuyorum en kotu ihtimalle hastanede yatis surenizi bir miktar arttirabilirsiniz daha iyi hissetmek icin. Tabi bu benim ilk dogumum olacak Allah nasip ederse o nedenle tecrubeli degilim. Siz daha tecrubelisiniz neyden cekiniyorsunuz tam olarak?Kızlar günaydın uyuyamadım gece. Benim doktorum Niğde nin nerdeyse en iyisi. Ama doğumu eskiden burada bir özel hastane vardı orada yaptırıyordu şimdi özel hastane doktorlar ile anlaşmasını bozmuş. Benim doktorda taa Kayseri de özel bir hastane ile anlaşmış. Düşünün ben iki çocuğunu birakip 2 saat otededeki Kayseri'de doğum yapacağım tabi kısmetse. Nasıl olacak çocuklarımdan uzak başka şehirde sezaryan dikislerimle eve dönüş? Devlet Hastanesi'ne başka bir doktor bulayım diyorum. Napayım nolur akıl verin hiç devlet Hastanesi'nde dogurmadim tedavi olmadım kadın hastalıkları ile ilgili.
Benim de aksam 9-10 gibi basliyor zor uyuyorum. Normalde sabahlari olur derlerdi ben de saskinim. Demek ki degisebiliyor :))Kızlar akşam 7den sonra midem bulanmaya başlıyor. Benim gibi olanınız var mı? şuan midem çok fena çıkarmıyorum ama midem dönüp duruyor.
Kızıma hamileyken sabah bulantilarim olurdu bu çok enteresan geliyor bana
Limon tansiyonu düşürüyor, belki cok az koyulabilirBen de o kadar çok su içemiyorummidem ağzıma geliyor sonra limon nane yeşil elma vs koysam suya detox suyu gibi acaba tansiyonumu filan düşürr mü bu seferde onu çok içmek bilemedim
ben betayı 14 gördüm eşimin ilk aldığı şey o olmuştu ama kullanamıyorum duruyor 3 yastıkla yatıyorumSimdiden hamile yastigi alaniniz var mi ?cok almak istiyorum ama simdiden alistirirsam ilerleyen aylarda o bile etki etmez sanirim. Gece uyursan cok donup duruyorum, gunde neredeyse 3 litre su ictigim icin gece sık sìk idrar icin uyaniyorum ve tekrar uykuya dalana kadar 50 kere donup duruyorum
Benimde kahve lekem oldu kese etrafında kanama alanı varmış bebek iyi çok şükür doktorum progestan ve pruluton iğne başladı leke durdu ve çok şükür artık hiç gelmiyor 9 haftalık oldukMerhabalar Nisan anneleri, kısmet olursa aranıza katılacağım.SAT 23 temmuz,5 haftaligim size sormak istediğim dün akşam kirmiziya yakin kahve bir yoğun akinti oldu 1 seferlik,sonra peceteye kahve lekelenme şeklinde,kasiklarimda basinc varmış gibi bir agri oldu,acile gittim,kese 7mm olmuş,progestan başladılar.Aranizda benzer şeyleri yaşayanlar var mi acaba desteğinize ihtiyacim var.Suan akinti yok ama kasıklarım hafiften ağrıyor.
Yaaaa neguzelben betayı 14 gördüm eşimin ilk aldığı şey o olmuştu ama kullanamıyorum duruyor 3 yastıkla yatıyorum