Sagolun teşekkür ederimınvitae firmanın adı doktorunuza sorun belki anlaşmalı olduğu firma varsa daha uyguna gelebilir 3100 fiyat verdiler bana numarasını atayım size.. İstanbuldayım Ataşehir Medicanaya gitmiştim Sibel Hanım doktorum o önerdi
Doktorlar kilolu olunca ilk 3 ay kilo verilmesini istiyor, sonra da kontrollü kilo alımıİlk bebekte 25 kg aldım, 30 kg verdim kendiliğinden gitti kilolar ama şimdi yas 35 bakalım o kadar çabuk gider mi
Kilo almak ayrı dert, bulantı ayrı dert ama en kötüsü bulantilar bence. Seni değerler baya fazlaymış ama ilaçlarla istenilen 2.50 seviyesine iniyor.
Nasıl diyet yapacaksın ki ? Bulantilarimdan dolayı doğru düzgün yemek yemedim karpuz ve domatesle yaşıyorum ama yine de kilo alıyorum.
İlacı 25 mg 1 gün tam, 1 gün yarım kullanıyorum.
Ahh keşke irademizi koruyabilsek ama hamileyken canımızın çektiğini de atıyoruz ağzımıza.
Maşallah canım afiyet bal şeker olsun . Kız mı geliyor acaba?
Çizgi var canım hayırlı olsunArkadaslar bata 1 gun var once hicbirsey cikmadi su an 15.dakika cok belirsiz bir çizgi var ,bana mi psikolojik oyle geliyor acaba,rica etsem yorumlar misiniz
Çok teşekkürler bilgiler için, 10 iş günü iyi bir süre. Bende bir sonraki kontrolümde doktorundan fikir alacağım, söylediğiniz firmayı da not alayımMart ayı annesi ve yeni yaptırmış biri olarak gruba bilgi vereyim. 8. haftamda covid geçirdim karantina bitince koştur koştur doktora gittim 10+5 tik o zaman doktor kesinlikle nifty önerdi covidin getirdiklerini bilmiyoruz vs diye aklımıza yattı 4-5 firmadan fiyat aldım.
invitae firması en uygun fiyatı vermişti 3100 diğerleri de çok fark yoktu max 3700 dediler.
Aynı gün neredeysem gelip kanımı aldılar. Sonuçlar 7-10 iş günü içinde çıkacak dendi. Abd'ye gönderilenden tercih ettim türkiyede yapılan firmalar da var ama güzel yorumlar okumadım.
Ödemeyi de henüz yapmadım firmayı aradım kan ulaştığında beni arayıp bilgilendirip öyle ödeme alacaklarını söylediler.
Buradan da artı puan aldılar.
11+1de yaptırmış oldum testi doktorum da uygun buldu haftası için. çünkü daha erken dönemlerde yaptırdığınızda bebek dna sı tam geçmemiş oluyormuş sanırım tekrar kan alma tekrar gönderme sürecinde süreç 1 aya kadar uzuyormuş.
Bu firma 2 tüp kan aldı yeterli gelmezse diye diğer firmalar 1 tüp alıyomuş.
Bu testi yaptırdığınızda dediğiniz gibi 2li 3lü 4lü hiçbirine gerek kalmıyormuş 3-4 haftada bir stres olacağına yaptıralım dedik. İkili testlerde 300de 1 risk 700de 1 risk 100 de 1 risk gibi risk sonucu çıkıyormuş. Bu yaptırdığım kapsamlı olanda pozitif negatif direkt sonuç gelecek. Bu testte tabi tarama testi olarak geçiyor kesin tanı değil %0,02 olsa bile yanılma payı olduğunu göz önünde bulundurmak lazım ve maliyetli tabi ama durumu olanlar veya buna para ayırabilen aileler için %99,9 sonuç göze alınırsa yaptırılır mı yaptırılır.
Olma ihtimali yüksek, kandan bakmak lazimArkadaslar bata 1 gun var once hicbirsey cikmadi su an 15.dakika cok belirsiz bir çizgi var ,bana mi psikolojik oyle geliyor acaba,rica etsem yorumlar misiniz
Canım benim bildiğim kendini ister istemez kasıyorsun ağda yaparken. O kasılmayı pek uygun görmüyorlar. Bende ağda yapardım hep şuan jilet yapıyorum. Ağda yapmaya korktum açıkçası başıma bir iş gelir diyeister istemez içime kurt düştü ebe yani neticede benden daha fazla sey biliyordur mutlaka ama sordum saçma değilmi gerekçesi nedir diye mantıklı bir açıklama bile yapmadı
Broşürler duruyor hala üstlerine fiyatları da yazdım 4-5 firmanın. isteyen olursa mesaj atsın gönderirim onları sonuç geldiğinde de yazarım teyit etmiş oluruz geliş süresinii hepimiz için hayırlısı olsuunÇok teşekkürler bilgiler için, 10 iş günü iyi bir süre. Bende bir sonraki kontrolümde doktorundan fikir alacağım, söylediğiniz firmayı da not alayım
Cok tesekkur ederim detayli bilgilendirmen icin. Ben de biraz arastirayim ve anlastigin firmanin tutumu eşimin de çok kafasina yatti. Daha 6 haftaligim ama zamani gelince yapmayi dusunuyorum. Sonucun cikinca da bizi bilgilendirirsen sevinirim.Mart ayı annesi ve yeni yaptırmış biri olarak gruba bilgi vereyim. 8. haftamda covid geçirdim karantina bitince koştur koştur doktora gittim 10+5 tik o zaman doktor kesinlikle nifty önerdi covidin getirdiklerini bilmiyoruz vs diye aklımıza yattı 4-5 firmadan fiyat aldım.
invitae firması en uygun fiyatı vermişti 3100 diğerleri de çok fark yoktu max 3700 dediler.
Aynı gün neredeysem gelip kanımı aldılar. Sonuçlar 7-10 iş günü içinde çıkacak dendi. Abd'ye gönderilenden tercih ettim türkiyede yapılan firmalar da var ama güzel yorumlar okumadım.
Ödemeyi de henüz yapmadım firmayı aradım kan ulaştığında beni arayıp bilgilendirip öyle ödeme alacaklarını söylediler.
Buradan da artı puan aldılar.
11+1de yaptırmış oldum testi doktorum da uygun buldu haftası için. çünkü daha erken dönemlerde yaptırdığınızda bebek dna sı tam geçmemiş oluyormuş sanırım tekrar kan alma tekrar gönderme sürecinde süreç 1 aya kadar uzuyormuş.
Bu firma 2 tüp kan aldı yeterli gelmezse diye diğer firmalar 1 tüp alıyomuş.
Bu testi yaptırdığınızda dediğiniz gibi 2li 3lü 4lü hiçbirine gerek kalmıyormuş 3-4 haftada bir stres olacağına yaptıralım dedik. İkili testlerde 300de 1 risk 700de 1 risk 100 de 1 risk gibi risk sonucu çıkıyormuş. Bu yaptırdığım kapsamlı olanda pozitif negatif direkt sonuç gelecek. Bu testte tabi tarama testi olarak geçiyor kesin tanı değil %0,02 olsa bile yanılma payı olduğunu göz önünde bulundurmak lazım ve maliyetli tabi ama durumu olanlar veya buna para ayırabilen aileler için %99,9 sonuç göze alınırsa yaptırılır mı yaptırılır.
Rica etsem bana gonderir misiniz ?Broşürler duruyor hala üstlerine fiyatları da yazdım 4-5 firmanın. isteyen olursa mesaj atsın gönderirim onları sonuç geldiğinde de yazarım teyit etmiş oluruz geliş süresinii hepimiz için hayırlısı olsuun
Üzerinde fiyatlar yazmıyor da iş yerimdeyim şu an akşam eve geçtiğimde atarım tekrar hangi firma ne fiyat vermişti diyee hepsi neredeyseniz oradan gelip kan alıyor o cezbetti valla gitmekle uğraşmıyoruz ama kanı alıp gittiler arayan soran yok telaş ettim ama ödeme olmadı geç mi gönderecekler nolcak diye aradım firmayı e ödeme almadınız diye biz gözü tok firmayız kan bi gitsin bir aksilik olur bişey olur ödeme boşa olmamış olsun diye geç alıyoruz dediler güven politikasıdır belki bilmiyorum da hoşuna gitmiştiRica etsem bana gonderir misiniz ?
Tabiki de ya normalde eşim bu tarz seylerin para tuzagi oldugunu dusunur ama parayi kan ulasinca aliyolarmis dedigimde "demek ki boş iş yapmiyolar" dedi.Üzerinde fiyatlar yazmıyor da iş yerimdeyim şu an akşam eve geçtiğimde atarım tekrar hangi firma ne fiyat vermişti diyee hepsi neredeyseniz oradan gelip kan alıyor o cezbetti valla gitmekle uğraşmıyoruz ama kanı alıp gittiler arayan soran yok telaş ettim ama ödeme olmadı geç mi gönderecekler nolcak diye aradım firmayı e ödeme almadınız diye biz gözü tok firmayız kan bi gitsin bir aksilik olur bişey olur ödeme boşa olmamış olsun diye geç alıyoruz dediler güven politikasıdır belki bilmiyorum da hoşuna gitmişti
aynı ya eşim güvencesi ne fatura nasıl gelcek bilmem ne bir sürü sıraladı en son dedim sus dolandırılcaksakta çatlıcam valla dolandırılalımTabiki de ya normalde eşim bu tarz seylerin para tuzagi oldugunu dusunur ama parayi kan ulasinca aliyolarmis dedigimde "demek ki boş iş yapmiyolar" dedi.
Aynen ya ben de senin gibiyim napalim diyorum dolandirilacaksakta bosa cikacaksakta ciksin nerelere paralar vermiyoruz ki diyorumaynı ya eşim güvencesi ne fatura nasıl gelcek bilmem ne bir sürü sıraladı en son dedim sus dolandırılcaksakta çatlıcam valla dolandırılalımsonra bir sürü forumda okudum bu firmaya yapanlarla konuştum da rahatladım konu açılınca size de yazayım dedim ayy hemencik haftalarınız geçsin o aşamalara gelin sizde çok hızlı büyüyo sıpalar
hangi şehirdesiniz? ben bebekten önce sigorta yaptırmıştım ama bir arkadaşım fiyat araştırması yapıyor istanbul ise söyleyeyim sorduğu gittiği yerleriAynen ya ben de senin gibiyim napalim diyorum dolandirilacaksakta bosa cikacaksakta ciksin nerelere paralar vermiyoruz ki diyorumbiz kadinlar daha duygusal bakiyoruz erkekler rasyonel. Ama Allah var esim hep diyo acibademe gidelim istersen takip ve doguma da diye napalim icin rahat eder diyo. Ama ben de duzgun ve uygun fiyatli bi doktor olsun diye hala daha doktora karar veremedim. 2 kez gittim 2si de evime yakin olan devlet hastanesi.
Evet istanbumdayim. Oneride bulunabilirseniz sevinirim. Ya canim ben covid asisi oldum dedim kisirlik yapiyo diyolar ne kadar dogru bilmem ama zaten bu sene sonunda bebek planimiz vardi. Dedim korunmayi birakayim zaten hemen olmaz bu sirada da ozel saglik sigortasi arastirmasina girisecektim ama korunmayi biraktigim ilk ay hamile oldugumu ogrendim cok cok sasirdik ve mutlu olduk.hangi şehirdesiniz? ben bebekten önce sigorta yaptırmıştım ama bir arkadaşım fiyat araştırması yapıyor istanbul ise söyleyeyim sorduğu gittiği yerleri
hamileyken yapılan sigortalardan fiyat almış 11 -14 bin arası değişiyor.Evet istanbumdayim. Oneride bulunabilirseniz sevinirim. Ya canim ben covid asisi oldum dedim kisirlik yapiyo diyolar ne kadar dogru bilmem ama zaten bu sene sonunda bebek planimiz vardi. Dedim korunmayi birakayim zaten hemen olmaz bu sirada da ozel saglik sigortasi arastirmasina girisecektim ama korunmayi biraktigim ilk ay hamile oldugumu ogrendim cok cok sasirdik ve mutlu olduk.o yuzden ozel saglik sigortasi da yaptiramadim. Sadece sgk var. Ozel sektordeyim.
Herkese günaydın, benim dün akşam kanamam oldu. Hastaneye koştuk kalp atışı normaldi kanama alanı olmuş biraz. Kalçadan progestan yapıldı. Kanama kesildi. 5 ay önce bu haftalarda başlayan ve 2 hafta süren kanama ile kaybetmiştim bebeğimi. Benim merak ettiğim; kanamalarımın arasında büyük pıhtılar oluyor. Bu normal mi? Dümdüz sıvı kan değil yani. Baş parmağım kadar pıhtı geldi peçeteye. Şimdi durdu ama bir anormallik mi var diye merak ediyorum.
Ben kullanıyorum insülin direncim var günde 1500 mg glifor, benim doktorum Prof. Dr. Cem Atabekoğlu Ankara’da, bıraktırmadı, şeker yükselmesi daha tehlikeli de olabilyormuş, herhalde duruma göre karar veriyorlarGünaydııııın
kan değerlerine baktırmış mıydın?
Ben dün kalp atışı duyunca doktorum kan istedi. Ben şeker ilacı kullanıyorum onu bıraktıracak ve vitamin değerlerimi görmek istedi. Bırakınca şeker yüklemesi yapacağım dedi.
Benim gibi Glifor kullanan var mı? Kimi doktor bıraktırmıyormuş.