2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sagolun teşekkür ederim

Arkadaslar bata 1 gun var once hicbirsey cikmadi su an 15.dakika cok belirsiz bir çizgi var ,bana mi psikolojik oyle geliyor acaba,rica etsem yorumlar misiniz

Eklentiler

• 20210826_092429.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 38
Doktorlar kilolu olunca ilk 3 ay kilo verilmesini istiyor, sonra da kontrollü kilo alımı

Çok teşekkürler bilgiler için, 10 iş günü iyi bir süre. Bende bir sonraki kontrolümde doktorundan fikir alacağım, söylediğiniz firmayı da not alayım

ister istemez içime kurt düştü ebe yani neticede benden daha fazla sey biliyordur mutlaka ama sordum saçma değilmi gerekçesi nedir diye mantıklı bir açıklama bile yapmadı
Canım benim bildiğim kendini ister istemez kasıyorsun ağda yaparken. O kasılmayı pek uygun görmüyorlar. Bende ağda yapardım hep şuan jilet yapıyorum. Ağda yapmaya korktum açıkçası başıma bir iş gelir diye

Çok teşekkürler bilgiler için, 10 iş günü iyi bir süre. Bende bir sonraki kontrolümde doktorundan fikir alacağım, söylediğiniz firmayı da not alayım
Broşürler duruyor hala üstlerine fiyatları da yazdım 4-5 firmanın. isteyen olursa mesaj atsın gönderirim onları sonuç geldiğinde de yazarım teyit etmiş oluruz geliş süresinii hepimiz için hayırlısı olsuun

Cok tesekkur ederim detayli bilgilendirmen icin. Ben de biraz arastirayim ve anlastigin firmanin tutumu eşimin de çok kafasina yatti. Daha 6 haftaligim ama zamani gelince yapmayi dusunuyorum. Sonucun cikinca da bizi bilgilendirirsen sevinirim.

Rica etsem bana gonderir misiniz ?

Rica etsem bana gonderir misiniz ?
Üzerinde fiyatlar yazmıyor da iş yerimdeyim şu an akşam eve geçtiğimde atarım tekrar hangi firma ne fiyat vermişti diyee hepsi neredeyseniz oradan gelip kan alıyor o cezbetti valla gitmekle uğraşmıyoruz ama kanı alıp gittiler arayan soran yok telaş ettim ama ödeme olmadı geç mi gönderecekler nolcak diye aradım firmayı e ödeme almadınız diye biz gözü tok firmayız kan bi gitsin bir aksilik olur bişey olur ödeme boşa olmamış olsun diye geç alıyoruz dediler güven politikasıdır belki bilmiyorum da hoşuna gitmişti

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-26-10-11-12-018_com.miui.gallery.png
    540,9 KB · Görüntüleme: 78
Tabiki de ya normalde eşim bu tarz seylerin para tuzagi oldugunu dusunur ama parayi kan ulasinca aliyolarmis dedigimde "demek ki boş iş yapmiyolar" dedi.

Tabiki de ya normalde eşim bu tarz seylerin para tuzagi oldugunu dusunur ama parayi kan ulasinca aliyolarmis dedigimde "demek ki boş iş yapmiyolar" dedi.
aynı ya eşim güvencesi ne fatura nasıl gelcek bilmem ne bir sürü sıraladı en son dedim sus dolandırılcaksakta çatlıcam valla dolandırılalım sonra bir sürü forumda okudum bu firmaya yapanlarla konuştum da rahatladım konu açılınca size de yazayım dedim ayy hemencik haftalarınız geçsin o aşamalara gelin sizde çok hızlı büyüyo sıpalar

Aynen ya ben de senin gibiyim napalim diyorum dolandirilacaksakta bosa cikacaksakta ciksin nerelere paralar vermiyoruz ki diyorum biz kadinlar daha duygusal bakiyoruz erkekler rasyonel. Ama Allah var esim hep diyo acibademe gidelim istersen takip ve doguma da diye napalim icin rahat eder diyo. Ama ben de duzgun ve uygun fiyatli bi doktor olsun diye hala daha doktora karar veremedim. 2 kez gittim 2si de evime yakin olan devlet hastanesi.

hangi şehirdesiniz? ben bebekten önce sigorta yaptırmıştım ama bir arkadaşım fiyat araştırması yapıyor istanbul ise söyleyeyim sorduğu gittiği yerleri

hangi şehirdesiniz? ben bebekten önce sigorta yaptırmıştım ama bir arkadaşım fiyat araştırması yapıyor istanbul ise söyleyeyim sorduğu gittiği yerleri
Evet istanbumdayim. Oneride bulunabilirseniz sevinirim. Ya canim ben covid asisi oldum dedim kisirlik yapiyo diyolar ne kadar dogru bilmem ama zaten bu sene sonunda bebek planimiz vardi. Dedim korunmayi birakayim zaten hemen olmaz bu sirada da ozel saglik sigortasi arastirmasina girisecektim ama korunmayi biraktigim ilk ay hamile oldugumu ogrendim cok cok sasirdik ve mutlu olduk. o yuzden ozel saglik sigortasi da yaptiramadim. Sadece sgk var. Ozel sektordeyim.

hamileyken yapılan sigortalardan fiyat almış 11 -14 bin arası değişiyor.
Medicana Ataşehir kontrol 300 doğum 9 bin
Medipol Bağcılar kontrol 550 normal doğum 5 sezaryen 7.5
Medical Park Florya doğum paketi prof 14 bin 10 muayene, uzman 12 bin 2li tarama testi 8 muayene diyetisyen psikiyatr 2 şer seans hediye
Kolan Şişli kontrol:440 Normal doğum 10 bin

Bu fiyatları almış :)

Kanama hakkında bir fikrim yok ama dinlenin, olumsuz düşünmeyin, arkadaşım da aynı şekilde ilkinde kaybedip ikincisinde kanama ile güzelce büyüttü moralinizi bozmayın

Ben kullanıyorum insülin direncim var günde 1500 mg glifor, benim doktorum Prof. Dr. Cem Atabekoğlu Ankara’da, bıraktırmadı, şeker yükselmesi daha tehlikeli de olabilyormuş, herhalde duruma göre karar veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…