2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hayırlı olsun tablomuzz.. benide eklermisiniz 32yaşındayım 2.çocuk kısmetse tahmini doğum tarihi 12.04.2022

Listede neden doğum tarihleri 2021

Geçmiş olsun inşallah sıkıntısız geçer bana da kalsa her hafta gidip incelerim. Bizim karşı komşu ultrason makineleri satıyor hastanelere yönetim binasında var bir kaç tane eşi dedi gel bakalım istemedim çok merak edersem elimizin altında makine de var bakarız

Evet yaştan dolayı dedi inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. Haberleşelim mutlaka. Ben ay sonunda gidicem takrar kontrole.

Ben kiloloyum canım o yüzden çok dikkat ediyorum sadece besleyici şeyler yiyorum. Haftada bir de canim çektiği bir şey yemeye karar verdim. Diğer iki Çocuk icin ins bir an evvel az kilo alıp ayağa kalkarım sezaryanda karındaki yağ dokusu sıkıntı oluyor iyileşme açısından.

Ben de almışımdır kesin.
canım sürekli acı şeyler istiyor. Döner köfte et yanında o acı turşu biberlerden
Normal de et hiç sevmem ama yiyesim geliyor

Evet yaştan dolayı dedi inşallah sağlıkla alırız kucağımıza. Haberleşelim mutlaka. Ben ay sonunda gidicem takrar kontrole.
Merhaba ben de idrarda pozitif aldım, 84 dogumluyım ben de yasıtız galıba , cok şaşırdım direk o testimi istedi , nifty falan yeterli olmuomuymuş, 40 üstüne bile yapılmayan arklarım var, tek kriter yaşmı ?

Merhaba yaşınız yaşıma Benden Dr amniyosentez testi istedi yaşımdan dolayı. Sizde de böyle bir durum var mı acaba
Selamlar ben de 37 yaşındayım, doktorum zamanı geldiğinde önce tarama testlerini yaparız lazım olursa da amniyosentez dedi. Nipt testini O zaman bilmediğim için sormadım da haftaya gittiğimde sorucam.
Bu arada İzmirdeyim ben Biolab'la görüştüm 4000 civarı dedi, fiyatlar birbirine yakındır merkezlerde de en sağlam yer neresidir araştıran var mı?

Kızlarr birşey soracağım tecrübelilere cok saçma gelebilir belki bende kafamda tam oturtamıyorum içinizde bu konuda bilgisi olan varsa cevaplarsa cok sevinirim . Ağdaya gitmem lazım genital bölge temizliği için sağlık ocağındaki ebeyle sohbet ederken söyledim bana ilk 3 ay kesinlikle yaptırmayın dedi saçma değilmi dedim hayır değil dedi googlea bakıyorum yaptırabilirsiniz diyor doktorada sormak hiç aklıma gelmedi bir dahaki rabdevum 11 eylülde telefondada arayıp bunu sormak istemedim. Bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum

Çok ilginçmiş hiç duymadım açıkçası

Hijyenden dolayı söylemiş olabilir ama steril bir yerse sıkıntı olacağını sanmam yine de deneyimleyen anneler varsa daha iyi bilgi verirler

Çok pardon Drum benden harmony test istemiş amniyosentez değilmiş

Yanlış anlamisim harmony test istemiş kanla bakılan sanırım nifty aynı şey oluyor. Bu gün tekrar görüştüm drla

Kusra bakmayın yanlış anlama olmuş benden de harmony testi istemiş fiyatını henüz arastirmadim bende

Ben kızıma hamileyken hiç aksatmadan hep gittim agdaya kimse dur demedi. Enteresan geldi

ister istemez içime kurt düştü ebe yani neticede benden daha fazla sey biliyordur mutlaka ama sordum saçma değilmi gerekçesi nedir diye mantıklı bir açıklama bile yapmadı

Hatirladigim kadariyla doktorlar sorun etmiyor ama ben bi kere ağda bandi kullanmistim ve hemen sonrasi vajinal enfeksiyon oldu, artik tesadüf mü bilmiyorum ama bir daha yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…