- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
Hayırlı olsun tablomuzz.. benide eklermisiniz 32yaşındayım 2.çocuk kısmetse tahmini doğum tarihi 12.04.20222022 Güzel Nisan Anneleri,
Tablomuza kavuştuk...
Sağlıkla bebişimize kavuşma vakti...
ANNE ADI YAŞ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET @MeG s 33 1.04.2021 2 @Halfteacher 30 4.04.2021 1 @burcuerva 32 4.04.2021 2 Mamafala 37 5.04.2021 2 @Anka6 28 6.04.2021 1 nopenoname 37 7.04.2021 1 @sleepy05 29 7.04.2021 1 @Polyannaa 26 9.04.2021 1 @Dnzylkn 25 10.04.2021 1 @Mysteriousmom 31 10.04.2021 2 @Merme03 22 11.04.2021 1 @pink-jazz 35 11.04.2021 2 @wenebe 32 12.04.2021 1 @MissPeaceful 30 13.04.2021 1 @Umutlubiranneadayi 30 17.04.2021 1 @katmoeder 29 18.04.2021 1 @AASSLLII 29 19.04.2021 1 B bombone cicegi 33 20.04.2021 1 @pembemanolya 27 20.04.2021 1 Toprak6560 31 21.04.2021 1 @bodrum4855 33 21.04.2021 2 E Erguvan16 36 21.04.2021 3 @Mrshn 38 21.04.2021 3 H Hellokitty1 29 21.04.2021 1 @iremblncglyn 23 21.04.2021 1 @mllen 29 22.04.2021 1 sosmivida 33 23.04.2021 3 @mey94 27 24.04.2021 1 Yammelina90 32 24.04.2021 3 @Fatos3458 37 26.04.2021 3 @biravucmutluluk003 25 27.04.2021 2 A Adesadra 38 30.04.2021 2 @sessizharf 32 30.04.2021 2
Geçmiş olsun inşallah sıkıntısız geçerEvet devlet hastanesinde bu zaman da biraz sıkıntı ben o yüzden özel de devam ediyorum. Bende çok memnunum doktorumdan oğlumda da aynı doktora gidiyordum her konu da destek alabiliyorum o yüzden.. Benim kontrol pazartesi 9+2 e geliyor sanırım.. Benim tiroid var o yüzden erken başladık o kan tahlillerine her gittiğim de ölçtürmem gerekiyor.. Ama elimde olsa her hafta gideceğim:)
Evet yaştan dolayı dediBilmiyorum kidaha doktora gitmedim cok yeni oldugu icin ama zaten ikili testlerde falan direkt yastan dolayi risk yüzdesi artiyor Artik burdan haberlesiriz gelismeleri,umarim hersey yolunda ilerler.Sizden sadece yaş faktörü yüzünden mi istediler amniyosentezi?
Ay maşallah tosun olacakBugün kontrole gittim ultrason cihazı garip sonuç çıkardı. Önce 9+5 ölçtü sonra 8+2 oldu vs tam net hangisi çözemedim ama baya büyümüşher şey yolundaymış şükür yarın kan vericem bakalım sonuç ne olcak..
Ben kiloloyum canım o yüzden çok dikkat ediyorum sadece besleyici şeyler yiyorum. Haftada bir de canim çektiği bir şey yemeye karar verdim. Diğer iki Çocuk icin ins bir an evvel az kilo alıp ayağa kalkarım sezaryanda karındaki yağ dokusu sıkıntı oluyor iyileşme açısından.Troid değerin kaç çıkıyor?
Benim tsh 3.00 çıktı ilaca başladım. Her hamileligimde aynı şekilde ilacı kullanıyorum. Hamilelik bitince ilaca gerek kalmıyor?
Kilo almaya başlayan varmı?
Normalde çok zor kilo alıyorum ama hamileyken bu çok hızlı oluyor. Şimdiden 1 kg aldım
Daha çok yeniyiz adet olamadık ama o hisleri yaşıyoruz bende yaşıyorum ha oldum olucam gibi oluyor, normal amaKızlar bu gece sabaha karşı regl agrisiyla uyandim daha sonra gecti,şimdi de 1 saate yakindir tekrar basladı normal mi bu?Yasayan oldu mu aranizda
Tesekkur ederim,tecrube de var ama insan bildigi halde panik oluyor iste,annelikDaha çok yeniyiz adet olamadık ama o hisleri yaşıyoruz bende yaşıyorum ha oldum olucam gibi oluyor, normal ama
Ben de almışımdır kesin.Troid değerin kaç çıkıyor?
Benim tsh 3.00 çıktı ilaca başladım. Her hamileligimde aynı şekilde ilacı kullanıyorum. Hamilelik bitince ilaca gerek kalmıyor?
Kilo almaya başlayan varmı?
Normalde çok zor kilo alıyorum ama hamileyken bu çok hızlı oluyor. Şimdiden 1 kg aldım
Merhaba ben de idrarda pozitif aldım, 84 dogumluyım ben de yasıtız galıba , cok şaşırdım direk o testimi istedi , nifty falan yeterli olmuomuymuş, 40 üstüne bile yapılmayan arklarım var, tek kriter yaşmı ?Evet yaştan dolayı dediinşallah sağlıkla alırız kucağımıza. Haberleşelim mutlaka. Ben ay sonunda gidicem takrar kontrole.
Çok yemek yiyorum doymadığım için sürekli yeme isteği var bana bir şey bırakmıyo ki bebiş her şeyi kendine alıyomuşAy maşallah tosun olacak
Selamlar ben de 37 yaşındayım, doktorum zamanı geldiğinde önce tarama testlerini yaparız lazım olursa da amniyosentez dedi. Nipt testini O zaman bilmediğim için sormadım da haftaya gittiğimde sorucam.Merhaba yaşınız yaşımaBenden Dr amniyosentez testi istedi yaşımdan dolayı. Sizde de böyle bir durum var mı acaba
Çok ilginçmiş hiç duymadım açıkçasıKızlarr birşey soracağım tecrübelilere cok saçma gelebilir belki bende kafamda tam oturtamıyorum içinizde bu konuda bilgisi olan varsa cevaplarsa cok sevinirim . Ağdaya gitmem lazım genital bölge temizliği için sağlık ocağındaki ebeyle sohbet ederken söyledim bana ilk 3 ay kesinlikle yaptırmayın dedi saçma değilmi dedim hayır değil dedi googlea bakıyorum yaptırabilirsiniz diyor doktorada sormak hiç aklıma gelmedi bir dahaki rabdevum 11 eylülde telefondada arayıp bunu sormak istemedim. Bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum
Hijyenden dolayı söylemiş olabilirKızlarr birşey soracağım tecrübelilere cok saçma gelebilir belki bende kafamda tam oturtamıyorum içinizde bu konuda bilgisi olan varsa cevaplarsa cok sevinirim . Ağdaya gitmem lazım genital bölge temizliği için sağlık ocağındaki ebeyle sohbet ederken söyledim bana ilk 3 ay kesinlikle yaptırmayın dedi saçma değilmi dedim hayır değil dedi googlea bakıyorum yaptırabilirsiniz diyor doktorada sormak hiç aklıma gelmedi bir dahaki rabdevum 11 eylülde telefondada arayıp bunu sormak istemedim. Bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum
Çok pardon Drum benden harmony test istemiş amniyosentez değilmişBilmiyorum kidaha doktora gitmedim cok yeni oldugu icin ama zaten ikili testlerde falan direkt yastan dolayi risk yüzdesi artiyor Artik burdan haberlesiriz gelismeleri,umarim hersey yolunda ilerler.Sizden sadece yaş faktörü yüzünden mi istediler amniyosentezi?
Yanlış anlamisim harmony test istemiş kanla bakılan sanırım nifty aynı şey oluyor. Bu gün tekrar görüştüm drlaMerhaba ben de idrarda pozitif aldım, 84 dogumluyım ben de yasıtız galıba , cok şaşırdım direk o testimi istedi , nifty falan yeterli olmuomuymuş, 40 üstüne bile yapılmayan arklarım var, tek kriter yaşmı ?
Kusra bakmayın yanlış anlama olmuş benden de harmony testi istemiş fiyatını henüz arastirmadim bendeSelamlar ben de 37 yaşındayım, doktorum zamanı geldiğinde önce tarama testlerini yaparız lazım olursa da amniyosentez dedi. Nipt testini O zaman bilmediğim için sormadım da haftaya gittiğimde sorucam.
Bu arada İzmirdeyim ben Biolab'la görüştüm 4000 civarı dedi, fiyatlar birbirine yakındır merkezlerde de en sağlam yer neresidir araştıran var mı?
Ben kızıma hamileyken hiç aksatmadan hep gittim agdaya kimse dur demedi. Enteresan geldiKızlarr birşey soracağım tecrübelilere cok saçma gelebilir belki bende kafamda tam oturtamıyorum içinizde bu konuda bilgisi olan varsa cevaplarsa cok sevinirim . Ağdaya gitmem lazım genital bölge temizliği için sağlık ocağındaki ebeyle sohbet ederken söyledim bana ilk 3 ay kesinlikle yaptırmayın dedi saçma değilmi dedim hayır değil dedi googlea bakıyorum yaptırabilirsiniz diyor doktorada sormak hiç aklıma gelmedi bir dahaki rabdevum 11 eylülde telefondada arayıp bunu sormak istemedim. Bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum
Hatirladigim kadariyla doktorlar sorun etmiyor ama ben bi kere ağda bandi kullanmistim ve hemen sonrasi vajinal enfeksiyon oldu, artik tesadüf mü bilmiyorum ama bir daha yapmadimKızlarr birşey soracağım tecrübelilere cok saçma gelebilir belki bende kafamda tam oturtamıyorum içinizde bu konuda bilgisi olan varsa cevaplarsa cok sevinirim . Ağdaya gitmem lazım genital bölge temizliği için sağlık ocağındaki ebeyle sohbet ederken söyledim bana ilk 3 ay kesinlikle yaptırmayın dedi saçma değilmi dedim hayır değil dedi googlea bakıyorum yaptırabilirsiniz diyor doktorada sormak hiç aklıma gelmedi bir dahaki rabdevum 11 eylülde telefondada arayıp bunu sormak istemedim. Bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum