- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.255
sadece folic us iciyoruz biz, halsizlik icin vitamin verecekti ama alerjim oldugu icin riske atmayalim dediKızlar doktorunuz hangi vitaminleri verdi neler kullanıyorsunuz ?
İnnate pronatal içiyorum ben canım. İçinde bir sürü vitamin de var folic asitin yanındaKızlar doktorunuz hangi vitaminleri verdi neler kullanıyorsunuz ?
Benimde aynı bugun doktoruma hatta dedim ki benim hamile olduğumdan eminmiyizBen de sadece arada kasık ağrısı ve gaz sancısı gibi oluyor başka da bişi yok.
Hiç bilmiyorum normal mi
Merhabalar bende bursadayım kime gidiyorsunuz ?Merhabalar güzel anne adayları ben de şimdi doktor randevumdan döndüm bebeğim 5 + 4 günlük doktor bey keseyi çok beğendi boyutu büyüklüğü çok iyi dedi şu anda her şey sorunsuz gözüküyor kalp atışını tabi haliyle duyamadık haftaya cumartesi tekrar gideceğim kan ve idrar tahlili istedi önceki gebeliğimde kalp atışı olmadığı için 9. haftada kürtaj yapılmıştı bundan dolayı bana her gün coraspirin d vitamini tedbir amaçlı da progestan kullanmamı söyledi ben Bursa'da yaşıyorum ve doktorumdan çok memnunum kendisinin bir web sitesi var orada her şey yazılı yiyeceğinize içeceğinize hafta hafta bebekteki gelişimler annedeki değişimlere kadar dilerseniz adını verebilirim oradan takip yapabilirsiniz biz mutlu döndük haftaya da o güzel sesi duymaya gideceğiz Allah herkese nasip etsin bize de inşallah
Medicana da Volkan aksakallıyaMerhabalar bende bursadayım kime gidiyorsunuz ?
Hamile kalmayı planladığım için sigorta yaptırmıştım tahliller controller doğum dahil 3000 TLMedicana da Volkan aksakallıya
Folikasit yazdı bugün ama içinde başka vitaminlerde var balık yağı v.sKızlar doktorunuz hangi vitaminleri verdi neler kullanıyorsunuz ?
Kaç haftalıksın canım.Kızlarrrr sabah kontrole gittik kalp atıslarını duydukilk hamileliğim cok değişik duygular içindeyim nasıl atıyor güp güp sizinle paylaşmak istedim insallah doğumda dahil olmak üzere tüm süreçlerşmiz yolunda gider
Bende medipol esenlere gittim bugün röyale hanıma. Muaynesi 2 ay önce 125tl idi 145tl olmuşMedicana da Volkan aksakallıya
Tahmin ettim biliyomusun bende volkan hocayı cok severim ve ona gidiyorumMedicana da Volkan aksakallıya
Şöyle Volkan aksakallı ya en son sigorta yaptırmadan önce nisan ayında gitmiştim 255 TL Medicana ücreti ama ben özel sağlık sigortası yaptırdım ondan dolayı bugün hiçbir ücret ödemedim yaptırdiğim sigortanin şöyle bir güzelliği var 10 taksit'e kadar bölüyorlar artı eğer çalışan anneyseniz çalışmaya devam ettiğiniz o 1 yıl süresi içerisinde doğum sonrası için söylüyorum devlet tarafından yüzde 20 ile 25 arası size geri iade ediyor ama kendi adınıza Kredi kartınızı bulunması gerekiyorFolikasit yazdı bugün ama içinde başka vitaminlerde var balık yağı v.s
Kaç haftalıksın canım.
Bende medipol esenlere gittim bugün röyale hanıma. Muaynesi 2 ay önce 125tl idi 145tl olmuşMedicana ücretleri nasıl? Ve hangi şubesine gittiniz.
6+2 canım
Kızlarrrr sabah kontrole gittik kalp atıslarını duydukilk hamileliğim cok değişik duygular içindeyim nasıl atıyor güp güp sizinle paylaşmak istedim insallah doğumda dahil olmak üzere tüm süreçlerşmiz yolunda gider
Ben de sigortacim ile gorustum geb kaldiktan sonra karşılayan bir sigorta yok dedi malesef, daha önce planli gebelik dusunuyordum o zaman yaptirmistim, uygun olmustu. Bu aşamada sigorta yapan varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirimBenim bir sigortacım var işinde gerçekten çok iyi isteyen varsa numarasını gönderebilirim çok yardımcı oldu uygun rakamlara sigortanızı oluşturabiliyorsunuz
Aaa öyle mi ne güzel çok tatlı bir beyefendi kürtajımi da o yaptı ve asla ne kanama ne ağrı hicbirsey yaşamadım ve o kadar başarılı bir işlem gerçekleştirmiş ki korunmayı bıraktığım ilk ay sadece yumurtlama günümde birlikte olmamla hamile kaldım çok şükür tabi Allahin izniyleTahmin ettim biliyomusun bende volkan hocayı cok severim ve ona gidiyorum
Hamile kaldıktan sonra da sigortalar var ama kalmadan önceki fiyatların iki katı olmuş oluyor yine de ben size Uğur Bey'in numarasını paylaşayım isterseniz kendisiyle telefon aracılığıyla ya da WhatsApp üzerinden görüşebiliyorsun size uygun teklifleri ve içerikleri sunuyorlar kararınızı ona göre verebilirsinizBen de sigortacim ile gorustum geb kaldiktan sonra karşılayan bir sigorta yok dedi malesef, daha önce planli gebelik dusunuyordum o zaman yaptirmistim, uygun olmustu. Bu aşamada sigorta yapan varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim
Tesekkurler, aslinda susn ozel saglik sigortam var ama supriz gebelik oldugu icin kapsamıyor. İnternetten bakıp bi kac teklif aldım onlarida bi degerlendiricem bakalimHamile kaldıktan sonra da sigortalar var ama kalmadan önceki fiyatların iki katı olmuş oluyor yine de ben size Uğur Bey'in numarasını paylaşayım isterseniz kendisiyle telefon aracılığıyla ya da WhatsApp üzerinden görüşebiliyorsun size uygun teklifleri ve içerikleri sunuyorlar kararınızı ona göre verebilirsiniz
+90 535 249 69 80 uğur bey
Evet volkan bey hem cok kibar hem de cok samimi bir hekim bencede daha önce ben kendisine simir testi vermiştim sonrasında hamile kalmak isitiyorum diye gittim ben hemen bir kerede olucak sandım ama olmuyormusAaa öyle mi ne güzel çok tatlı bir beyefendi kürtajımi da o yaptı ve asla ne kanama ne ağrı hicbirsey yaşamadım ve o kadar başarılı bir işlem gerçekleştirmiş ki korunmayı bıraktığım ilk ay sadece yumurtlama günümde birlikte olmamla hamile kaldım çok şükür tabi Allahin izniyle