2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Maşallah gayet erken duymuşsunuz. Gebelik takviminizi yaparsanız takip daha kolay oluyor Darısı bizr inşallah B bombone cicegi
Sın adet tarihime göre 7 haftalığım aslında ama bugun doktorum 6+2 dedi cok da anlamıyorum bu hafta hesaplamalarından hiç adepte olamadım :) İnsallah canım allah en kısa sürede en iyisini en sağlıklısınj hepimize nasip etsin insallah

Gozun aydın canim tam olarak haftan günün nedir?

Kesinlikle tam işini hakkıyla yapan bir doktor bence gerçekten dediğiniz gibi çok fazla hastası var benim Bugün randevum 9.10daydi ben 9.40 da içeri girebildim çünkü hastalarını başından salıp göndermiyor her şeyi tek tek açıklıyor

Gozun aydın canim tam olarak haftan günün nedir?
Sağol canım cok tesekkür ederim son adetime göre 7 haftalık ama doktorum bugun ultrason bakarken 6+2 dedi bende heyecandan 7 haftalık değilmiyşm diye sormayı akıl edemedim 3 hafta sonra cağırdı artık o zaman gittiğimde tam gününü soracağım

Bi yerden sonra son adet tarihinin bir önemi kalmıyor canim, doktorlar değiştiriyorlar hatta çoğu zaman ama bi kac gun gibi yakınsa onemli görmüyorlar evet 3 hafta sonra daha netlesir, darısı başımıza artik

Siz maşallah tecrübelisiniz insallah en sağlıklısıyla allah gönlünüze göre versin

Benim de 3. Cocuk
Kendimi tek saniyordum, ayni heyecan bende de oldu, olk ultrason da korku, heyecan mutluluk hepsi bir arada
Aynen öyle benimki sürpriz oldu korunuyorduk üstelik kızımda henüz küçük 1,5 yaşında oğlumda 3 yaşında zorlu bir süreç beni bekliyor , sizinkiler kaç yaşındalar

Ben Keçiören deyim ama çevremden Medicana önerisi alıyorum şimdi bende özel keçiören hastanesine gidiyorum doğum paketi bnde bi iki yerde bilgi alcam ama sen neredesin
Ben etimesguttayım devlet hastahanesine gittim Batıkent’te Ama hiç memnun kalmadım bugün kanamam oldu ve karantinadayım eşim covid. Ambulans şehir hastahanesine götürdü acildeki muayene çoğu özel hastaneyi cebinden çıkarırdı ama epey uzak Fiyat alırsan paylaşalım birbirimizle

Herkese merhaba :)
Aranıza yeni katıldım. Bir kızım var 3.5 yaşında, ikinci gebeliğim sat 24 temmuz. Ben ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile kaldığım için çok çok sürpriz oldu bize :) sata göre 4+1 günlüğüz. Sadece iki kez kan verdim birinde 85 çıktı diğerinde 303. Daha doktora gitmedim muayene olmak için. Haftaya gitmeyi düşünüyorum. İnşallah bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alırız. Herkese hayırlı olsun

Hayırlı olsun bebişiniz
Allah verecek oldu mu her türlü nasip ediyor gerçekten.
Benim de 5+3 inşallah çarşamba günü görünür

Yeni gelen arkadaslar hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah... ben bulantilar yuzunden depresyona girdim. Hayattan zevk almiyorum midem agzimda surekli aglayasim var bebek sevinci yasayamiyorum. Kizimda 12 hafta surmustu umarim ayni olur

Merhaba kızlar. Dün kontrolüm vardı. Bebişimizi gördük az da olsa minik kalbini duyduk Daha çok küçük 6+5 dedi. Son gittiğim doktor sat değiştirmişti ona göre 7+0 olması gerekiyordu. 3 hafta sonra gel o zaman daha net anlarız gününü dedi. Folik asit kullanıyordum her gün. Bir gün iç bir gün içme gelene kadar dedi.

Ultrasonun üstteki ayın 9unda sadece kese görünmüştü. Alttaki de dünkü çok şükür bebişimiz orda yanlış anlamadıysam ölçü yazıyor 8 mm daha minicik

Bu arada grip gibiyim dedim ilaç vermedi. Limon nane vs tüket. Bol su iç dedi.

3 hafta beklemek zor geliyor 9 ay nasıl geçecek

Eklentiler

• 20210821_173042.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…