- 27 Mart 2021
- 75
- 52
- 36
Sın adet tarihime göre 7 haftalığım aslında ama bugun doktorum 6+2 dedi cok da anlamıyorum bu hafta hesaplamalarından hiç adepte olamadım :) İnsallah canım allah en kısa sürede en iyisini en sağlıklısınj hepimize nasip etsin insallahMaşallah gayet erken duymuşsunuz. Gebelik takviminizi yaparsanız takip daha kolay oluyorDarısı bizr inşallah B bombone cicegi
Gozun aydın canim tam olarak haftan günün nedir?Kızlarrrr sabah kontrole gittik kalp atıslarını duydukilk hamileliğim cok değişik duygular içindeyim nasıl atıyor güp güp sizinle paylaşmak istedim insallah doğumda dahil olmak üzere tüm süreçlerşmiz yolunda gider
Kesinlikle tam işini hakkıyla yapan bir doktor bence gerçekten dediğiniz gibi çok fazla hastası var benim Bugün randevum 9.10daydi ben 9.40 da içeri girebildim çünkü hastalarını başından salıp göndermiyor her şeyi tek tek açıklıyorEvet volkan bey hem cok kibar hem de cok samimi bir hekim bencede daha önce ben kendisine simir testi vermiştim sonrasında hamile kalmak isitiyorum diye gittim ben hemen bir kerede olucak sandım ama olmuyormussonrasında tedaviye baslayalım dedim cok acele ediyorsun bir sorun yok dedi sonra 3 ay içinde hamile kaldım o haklı cıktı kapısının önü devlet hastanesi gibi her gittiğimde cok tercih edilen bir hekim sizinde olumlu duygularınız olması beni cok sevindirdi
Ben 2 sene önce 4.500 e yapmistim, hemde standart hastanelerde gecerliydi, sizinki gayet uygunmusHamile kalmayı planladığım için sigorta yaptırmıştım tahliller controller doğum dahil 3000 TL
Sağol canım cok tesekkür ederimGozun aydın canim tam olarak haftan günün nedir?
Kesinlikle Uğur bey bu anlamda gerçekten çok başarılı benim kredi kartım yoktu eğer olmuş olsaydı 2600 lira falan toplamda ödemiş olacaktımBen 2 sene önce 4.500 e yapmistim, hemde standart hastanelerde gecerliydi, sizinki gayet uygunmus
Bi yerden sonra son adet tarihinin bir önemi kalmıyor canim, doktorlar değiştiriyorlar hatta çoğu zaman ama bi kac gun gibi yakınsa onemli görmüyorlar evet 3 hafta sonra daha netlesir, darısı başımıza artikSağol canım cok tesekkür ederimson adetime göre 7 haftalık ama doktorum bugun ultrason bakarken 6+2 dedi bende heyecandan 7 haftalık değilmiyşm diye sormayı akıl edemedim 3 hafta sonra cağırdı artık o zaman gittiğimde tam gününü soracağım
Guzel sormakta fayda var :)Kesinlikle Uğur bey bu anlamda gerçekten çok başarılı benim kredi kartım yoktu eğer olmuş olsaydı 2600 lira falan toplamda ödemiş olacaktım
Sen ne kadarlıksın canımBi yerden sonra son adet tarihinin bir önemi kalmıyor canim, doktorlar değiştiriyorlar hatta çoğu zaman ama bi kac gun gibi yakınsa onemli görmüyorlar evet 3 hafta sonra daha netlesir, darısı başımıza artik
Sat a göre 5+0 ama daha doktora gitmedim haftaya giderim buyuk olasilikla o zaman daha net belli olurSen ne kadarlıksın canım
Siz maşallah tecrübelisinizSat a göre 5+0 ama daha doktora gitmedim haftaya giderim buyuk olasilikla o zaman daha net belli olurilk gebeligimde sat gününü 5 gun değiştirmişti doktor, ikincisinde 10 gün, 3.cu aynı kalmisti, bunu merak ediyorum bakalim
Evt oyle biraz ama tecrübe olsada heyecan hic değişmiyorSiz maşallah tecrübelisinizinsallah en sağlıklısıyla allah gönlünüze göre versin
Kesen kaç mm çıktı cnm ?Bende az önce geldim doktoran ilk kontrolümüzdü. 4+3 üz ama ben geçen ay erken yumurtladığım için 5+0 çıktı. Kesemizi gördük geldik şükür. Kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu verdi.
Aynen öyle benimki sürpriz oldu korunuyorduk üstelik kızımda henüz küçük 1,5 yaşında oğlumda 3 yaşında zorlu bir süreç beni bekliyor , sizinkiler kaç yaşındalarBenim de 3. Cocuk
Kendimi tek saniyordum, ayni heyecan bende de oldu, olk ultrason da korku, heyecan mutluluk hepsi bir arada
Bi türlü göremedim canım kağıtta.Kesen kaç mm çıktı cnm ?
Ben etimesguttayım devlet hastahanesine gittim Batıkent’te Ama hiç memnun kalmadım bugün kanamam oldu ve karantinadayım eşim covid. Ambulans şehir hastahanesine götürdü acildeki muayene çoğu özel hastaneyi cebinden çıkarırdı ama epey uzak Fiyat alırsan paylaşalım birbirimizleBen Keçiören deyim ama çevremden Medicana önerisi alıyorum şimdi bende özel keçiören hastanesine gidiyorum doğum paketi bnde bi iki yerde bilgi alcam ama sen neredesin
Hayırlı olsun bebişinizHerkese merhaba :)
Aranıza yeni katıldım. Bir kızım var 3.5 yaşında, ikinci gebeliğim sat 24 temmuz. Ben ertesi gün hapı kullanmama ragmen hamile kaldığım için çok çok sürpriz oldu bize :) sata göre 4+1 günlüğüz. Sadece iki kez kan verdim birinde 85 çıktı diğerinde 303. Daha doktora gitmedim muayene olmak için. Haftaya gitmeyi düşünüyorum. İnşallah bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alırız. Herkese hayırlı olsun