2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar benim bulunduğum sehirde çok kötü bir özel hastane var. Kapanmıyor da ama bütün doktorlar ilisigini kesmiş. Mecbur devlette yapacagim dogumumu. Başka şansım yok. Geçen bir yakınım ameliyat olmuştu gittik baya temiz lukstu odalar napayım bir gün değil mi ins iyileşir çıkarım ins. Olumlu düşünüyorum.
Doktorlarına güvendikten sonra devlet hastanesi olsa ne olacak bence daha iyi keşke bizim burdaki doktorlarda iyi olsaydıda bende devlette doğursaydım

Benimde yarın 13.45te ilk randevum var. Bakalım keseyi görebilcekmiyiz. P. Teside şehirlerarası yolculuğum olacak 12saat civarı inşallah bi sıkıntı olmaz. Havuza girmekte risklidir kesin :KK43: Soralım bakalım doktor yarın ne diyecek.
Benim hamileligim de düşük Riski var ancak bugün doktor randevum da denize girebilirsin dedi. Iliski 12. Haftaya kadar yasak hatta belki doğuma kadar yasak diyebilir. Sen yine de doktoruna danis
Aynı zamanlarda kucağımıza alacağız bebeklerimizi inşallah 🥰
Benim de sizinki kadar buyumemis olsa da acı bı deneyimim oldu, kötü düşünceleri kovmak için polyannadan bı tık daha ileriye gittim artık 🙃
Hep sevip konusuyorum şimdi karnimla tuttuk birbirimizi bırakmam diyorum🙂
Ben de izmirdeyim doktoruma da doğum ücretini sormak da aklıma gelmedi resmen, cinarlida olcak büyük ihtimalle, öğrenince yazarım buraya da
Özel sağlık hastanesinde prof. Ali akdemir var ege üniversitesinde prof hoca çok çok iyi bir adam ancak sigorta kapsamı dışında bakıyor hastalara. Ege üniversitesinde de hocalık yapıyor ders veriyor. Ben bir önceki hamileligimde hastanede ege de yatıyordum hocaya ulaşıp bana teşhis koymasını istedim ve beni muayene etmeye geldi. Ama suyum patlayınca yapacak birsey kalmamıştı. Simdi de ona gidip bebeğimi, kendimi güvende hissetmek istiyorum.
Çınarlı da kime gidiyorsun gidişatı birbirimize yazalım fikir olur. Benim için önemli olan hamileliği takip eden doktor doğumu yaptırmalı bazı hastanelerde nöbetçi doktor yaptırıyor senin gittiğin hastanede de bazi doktorlar mesai dışında doğuma girmiyor. Araştır bilgi al.
Etrafımdan duyduğum kadarı ile Doğuma kadar olan muayene yapılan ikili testler anlaşmada olan işlemler doğum ücreti refakatçi doğum sonrası bebeğe yapılacak testler ve çocuk doktoru muayenesini kapsıyormuş Ancak Kesin Hastaneye karar vermediğim için herhangi bir fiyat araştırmasına girmedim bilgi alırsam mutlaka paylaşacağım Medical park hastahanesi sadece beta hcg testi için 250 TL aldı muayenesiz ayrıca muayeneye de 250 istedi Ama bu satın alınan doğum paketleriyle çok kârlı olduğunu söylüyor herkes. Bir akrabam izmirde sezeryan doğum için fiyat almış çocuğun doğduktan sonraki testleri falan dahil 4500 fiyat vermişler doğuma 1 ay var
2020 yılı için izmirde sadece doğum için 5000 tl demişlerdi bize. Muayene ücretleri hariçdi.
Banada dogum paketi olarak sezeryan 4200 dediler, dogum öncesi tahliller, dogum, dogum sonrasi anne-bebek kontrolleri, topuk kanı vs kapsıyor
Cok uygun fiyatlar iyiymiş

Kuzum gittim bugün ama daha küçük çıktı biliyor musun keseyi gördük bebek yok ortada dedi o doktorada bir daha gitmeyi düşünmüyorum 😳 ikinci çocuğun ne kasiyorsun dedi üstüne birde istersen şuan alirim diyor böyle denir mi insana 😑
o ne ya kafayı mı yemiş o doktor? benim ilk gittiğim doktor da alttan muayene ettirmem dedim diye trip atıp kalp atışına falan bakmamıştı :KK70:

Merhaba benimde bu ay olursa nisan sonu mayıs başı doğar ama reglime 4 gün varken salı günü kan testim 7,04 iki gün sonra 9,48 çıktı yarın regli olmam gerekiyor sizce sağlıklı bir gebelik mi
daha çok yeni bence regl olmayacaksın.

Benimde yarın 13.45te ilk randevum var. Bakalım keseyi görebilcekmiyiz. P. Teside şehirlerarası yolculuğum olacak 12saat civarı inşallah bi sıkıntı olmaz. Havuza girmekte risklidir kesin :KK43: Soralım bakalım doktor yarın ne diyecek.
Benim doktorum su donemde uzun yolculuğu onermedi illaki gideceksen de sık sık mola verp mutlaka yürü ayağa kalk dedi

Beylikduzu birinci hastanesi, temiz guzel bir hastahane, gecen sene de orda dogum yapmistim, hizmetinden memnun kaldm
Canm hastane bana çok yakın ama ben medipola gidiyorum önerebileceğin doktor var mı birincide fiyatı çok iyi gerçekten inş mayıs annesi olacağım daha grup acılmadığı için sizin grubu takip edip bilgi ediniyorum

Gunaydin kizlar dogum paketleri hakkinda yazilanlari okudum. Ben Ankara Alife hastanesine dogum pakedi yaptirdim. 6500 tl icerisinde saglikli bir gebelikte olmasi gereken hersey var. Dogum sonrasida ilk kontrol topuk kani vs ayrica 2 diyetisten kontrolu var. O bolgede yasayan varsa aklinda bulunsun

Kuzum gittim bugün ama daha küçük çıktı biliyor musun keseyi gördük bebek yok ortada dedi o doktorada bir daha gitmeyi düşünmüyorum 😳 ikinci çocuğun ne kasiyorsun dedi üstüne birde istersen şuan alirim diyor böyle denir mi insana 😑
Ay ay bendeki deliyi anlatayım 8. Haftamdaydım kese üstünde kanamam vardı bana polikinlikte kanaman olursa acile gel dediler kanama oldu acile gittim. Düşürürsen düşür ne yapabiliriz buraya kalp atisi dinlemeye geliyorsunuz dedi beni azarladi aglaya aglaya eve dondum

Canm hastane bana çok yakın ama ben medipola gidiyorum önerebileceğin doktor var mı birincide fiyatı çok iyi gerçekten inş mayıs annesi olacağım daha grup acılmadığı için sizin grubu takip edip bilgi ediniyorum
Benim doğum yaptığım doktor değişmiş suan 2 bayan doktoru var ikiside iyiye benziyor ama henüz gitmedim, normalde duygu hanima gitmeyi dusunuyordum ama gecen hafta Hatice hanım ise başladı yuksek riskli gebelik tabiki de yapıyormuş, o yuzden once ona gidicem, daha önce en az bi 15 kadın doguma gittiğim için az cok iyi kotu anlayabiliyorum artık , yani bilgi açısından 😁 bide benim ablamda doktor genelde onunla gidiyorum, onunda begendigi doktora devam ediyorum, bakalim bu doktorlar nasil çıkacak

Benim doğum yaptığım doktor değişmiş suan 2 bayan doktoru var ikiside iyiye benziyor ama henüz gitmedim, normalde duygu hanima gitmeyi dusunuyordum ama gecen hafta Hatice hanım ise başladı yuksek riskli gebelik tabiki de yapıyormuş, o yuzden once ona gidicem, daha önce en az bi 15 kadın doguma gittiğim için az cok iyi kotu anlayabiliyorum artık , yani bilgi açısından 😁 bide benim ablamda doktor genelde onunla gidiyorum, onunda begendigi doktora devam ediyorum, bakalim bu doktorlar nasil çıkacak
İnş iyi çıkar cnm olmadı bende gideceğim oraya doktor gerçekten çok önemli esenyurttan bağcılara gidiyorum sırf doktorum iyi diye önceki doktorum çok ilgisizdi şimdiki çok ilgili bakalım doğum uzakt olsun istemiyorum belkide birinciye gecerim

Gecen sene birincide İlknur adanir da dogum yapmistim, onu cok begeniyordum, cok detayli olmuştu hep kontrolleri, yazın abat cerrahiye geçmiş, eger diger doktorlari begenmezsem yine oraya gidebilirim bakalim, birinci sana yakınsa medipole gitmene gerek yok bence çünkü yol önemli, acil bi durum olsa cok trafikli bir yol 🤷🏼‍♀️ normal doğum 3200 dediler sanirim. Ben bi onceki sezeryan oldugu icin direk onu soyledim 😊

Merhaba Bende Ankaradayım 1 yıla yakındır buradayım Batıkentteki devlet hastahanesinde 1 doktora gittim Ama araştırıyorum bende senin gibi Medical park Batıkent veya Keçiören’den doğum paketi satın almayı planlıyorum ancak Şimdiye kadar bi fiyat almadım 1 veya 2 ay sonra hersey içinde doğum paketi alacağım eğer Ankara’da olupta fiyat alan olursa Önerilerinizi Bende isterim 😊 Sen Ankara’da nerdesin arkadaşım🙂
Ben Keçiören deyim ama çevremden Medicana önerisi alıyorum şimdi bende özel keçiören hastanesine gidiyorum doğum paketi bnde bi iki yerde bilgi alcam ama sen neredesin

İnş iyi çıkar cnm olmadı bende gideceğim oraya doktor gerçekten çok önemli esenyurttan bağcılara gidiyorum sırf doktorum iyi diye önceki doktorum çok ilgisizdi şimdiki çok ilgili bakalım doğum uzakt olsun istemiyorum belkide birinciye gecerim
Evt önemli gercekten, mesela gecen seneki doktorum cok canımli cicimli degildi mesafeliydi ama işini titizlikle yapiyordu, beni riskli gebe olarak hep incelemisti, 2 yada 3 haftada bir cagiriyordu. Haftaya yada 10 güne giderim bi deneyimlerim soylerim mutlaka nasılmış 😊

X