2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Seni o kadar iyi anlamıyorum ki.
Ben de boş gebelik yaşadım bir daha da kalamamıştım gebe. Allah kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah

Kızlar aranızda Ankara da olan var mı ben bi yıldır buradayım ve dr konusunda sadece int araştırması yapıyorum şu an içinde evime yakın bi hastaneye gidiyorum öylesine önerileriniz varsa sevinirim
Merhaba Bende Ankaradayım 1 yıla yakındır buradayım Batıkentteki devlet hastahanesinde 1 doktora gittim Ama araştırıyorum bende senin gibi Medical park Batıkent veya Keçiören’den doğum paketi satın almayı planlıyorum ancak Şimdiye kadar bi fiyat almadım 1 veya 2 ay sonra hersey içinde doğum paketi alacağım eğer Ankara’da olupta fiyat alan olursa Önerilerinizi Bende isterim Sen Ankara’da nerdesin arkadaşım

Ciddi misin?
Nasil dayanıyorsun,

Seni o kadar iyi anlamıyorum ki.
Ben de boş gebelik yaşadım bir daha da kalamamıştım gebe. Allah kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Merhaba, ben de boş gebelik geçirdim. Nisanda alındı, şimdi tekrar gebelik var 5+4teyim. Tedavi falan gördünüz mü? Bana doktorum şans dedi. Herhangi birşey yapmadık o yüzden. Haftaya ilk muayeneye gideceğim. Düne kadar iyiydim ama gerilmeye başladım haliyle

Boş gebelik oldugu kacinci hafta belli oluyor acaba

Boş gebelik oldugu kacinci hafta belli oluyor acaba
Sanırım 7. Hafta içiydi. Yolk vardı ama biraz büyüktü. Doktor o zaman söylemişti de biz bekleyelim bir hafta dedik. 8. Hafta içinde yolk daha da büyüdü bebek de oluşmadı. Aynı gün de kürtaj oldum.

Bana da şans ya da pıhtılaşma dedi. Pıhtılaşma çıktı ben de iğne kullanıyorum şu an.

Bana da şans ya da pıhtılaşma dedi. Pıhtılaşma çıktı ben de iğne kullanıyorum şu an.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Ben 2 ayrı doktora pıhtılaşmadan olur mu dedim ama kalitesiz sperm ya da yumurtadan dediler. O yüzden test yaptırmadık. Hakkımızda hayırlısı artık, inşallah güzel haberler alırız.

Aaa o nasıl acemi bir doktor siz söylemeseniz sizi o stresle evemi yollayacaktı yani.
312 çikti canim degerim,simdi arayip öğrendim
Maşallah 3 haftalık civarısınız. Hayırlı olsun
Benimde 3.sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım
Bende bende
Çok geçmiş olsun. Mevla büyük tekrar nasip etmiş ne güzel şükür olsun.
Neler hissettigini cok iyi anliyorum benim de 30 haftalik kaybim var.Iyi dusunelim iyi olsun yeni baslangiclar pozitif duygularla baslasinUmarim Rabbim hepimize gonlumuzdekini yasatir
Ooo arkadaşım gerçekten büyük imtihan rabbim karşılığını versib inşallah. Ben 9buçuk haftalık kaybettim onun psikolojisini bile zor atlattım Çok şükür ki rabbim tekrar sr lütfetti bizlere de.
Benim de 3. Cocuk
Kendimi tek saniyordum, ayni heyecan bende de oldu, olk ultrason da korku, heyecan mutluluk hepsi bir arada
Benim de 3.canım.2 oğlum var kız için zorluyoruz :) Şaka tabi ki rabbim ne verirse baştacımız. Sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah

Aaa o nasıl acemi bir doktor siz söylemeseniz sizi o stresle evemi yollayacaktı yani.
Acemi falanda değil ha yılların doktoru yani
Eve yollasa yine iyi kürtaja alacak hemen şükür lekelenme geçiyor ilaçlara devam ediyorum ama bulanti bas dönmesi kusma uyku hali anlatılmayacak derece ağır geçiriyorum canm şaşırdım kaldım artk

Dün perşembe akşamı hcg 2080 di canım çarşamba da 1406 idi ondan iki gün önce pazartesi de 685 di kan ala ala delik deşik oldu kollarım kötü bir şey olmasında dün peçeteye gelen kanı görünce çok korktum bide üstüne kese görünmeyince korkum katlandı da katlandı

Tövbe tövbe gelde inan şimdi bu doktorlara. Bende kürtajımdan önce başka bir doktora görünüp öyle mutmain olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…