- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
Iyi tutmuş diyelim hayırlısıyla gelsin insallahKuzucum eminim cunku bi regl bittigi aksam bir de ertesi aksam oldu sonra zaten evde degildimikisinden biri tuttu iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi tutmuş diyelim hayırlısıyla gelsin insallahKuzucum eminim cunku bi regl bittigi aksam bir de ertesi aksam oldu sonra zaten evde degildimikisinden biri tuttu iste
Ben de 2.gebeligimde kaybettim bebeğimi, erkekti, simdi 2 kizim var cok şükür, bakalım sıradaki ne olcakAmin tatlim 1 tane oglum var Rabbim bağışlarsa bir de kizim olacakti ama nasip degilmiş vardir bir hayir
Başınıs sağ olsun sizin de.Yaa cok heyecanli inşAllah saglikli,sıhhatli pamuk bi oglunuz olur inşAllahhBen de 2.gebeligimde kaybettim bebeğimi, erkekti, simdi 2 kizim var cok şükür, bakalım sıradaki ne olcak
6+5 canm ama baya ağır geçiyorNe kadarlik sizinki
Seni o kadar iyi anlamıyorum ki.Merhaba,
Bugun bebeğimi gördüm 6+4haftalik çıktı günüyle uyumlu şimdilik durum iyi ancak bir önceki düşük durumunda dolayi fitil kullanmam gerekiyor 20. Haftaya kadar çok dikkat etmem gerekiyor. Isallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Bir kere bebeksiz eve döndüm çok büyük hayal kırıklığı yaşadım, sütüm gelmesin diye goguslerime soğuk bezler sanıyorduk. Tarifi yok bu acının hayattayım diye şükrettim ama bebeğimi kaybettim.Rabbım kimseye bu acıyı yaşatmasın.
Ben izmir de yim ege üniversitesinden prof hocaya özel olarak gidiyoruz doğum ücreti 13 bin TL dediler.
Sizlerin doğum ücretlerinin ne kadar ? Bulunduğunuz şehri ve doğum fiyatlarını birbirimizle paylaşalım ne dersiniz.
Merhaba Bende Ankaradayım 1 yıla yakındır buradayım Batıkentteki devlet hastahanesinde 1 doktora gittim Ama araştırıyorum bende senin gibi Medical park Batıkent veya Keçiören’den doğum paketi satın almayı planlıyorum ancak Şimdiye kadar bi fiyat almadım 1 veya 2 ay sonra hersey içinde doğum paketi alacağım eğer Ankara’da olupta fiyat alan olursa Önerilerinizi Bende isterim Sen Ankara’da nerdesin arkadaşımKızlar aranızda Ankara da olan var mı ben bi yıldır buradayım ve dr konusunda sadece int araştırması yapıyorum şu an içinde evime yakın bi hastaneye gidiyorum öylesine önerileriniz varsa sevinirim
Boş gebelikte herhangi farklı bir belirti olmuşmuydu canımSeni o kadar iyi anlamıyorum ki.
Ben de boş gebelik yaşadım bir daha da kalamamıştım gebe. Allah kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Ciddi misin?Kızlar siz eşlerinize söylediniz mi bu arada ben daha söylemedim Biz normalde Bulgaristan’da yaşıyoruz ,sağlıkçıyız zar zor izin alıp annemin yanına tatile geldim Hatay a, burda annemle beraber bu heyecanı yaşamak nasip oldu Haftaya dönünce söylicem eşime ama nasıl söylesem ne yapsam bilemedim :)) unutamayacağı bir anı kalsın istiyorum
Merhaba, ben de boş gebelik geçirdim. Nisanda alındı, şimdi tekrar gebelik var 5+4teyim. Tedavi falan gördünüz mü? Bana doktorum şans dedi. Herhangi birşey yapmadık o yüzden. Haftaya ilk muayeneye gideceğim. Düne kadar iyiydim ama gerilmeye başladım haliyleSeni o kadar iyi anlamıyorum ki.
Ben de boş gebelik yaşadım bir daha da kalamamıştım gebe. Allah kimseye yaşatmasın sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Benim de 3. CocukBenimde 3.sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım
Boş gebelik oldugu kacinci hafta belli oluyor acabaMerhaba, ben de boş gebelik geçirdim. Nisanda alındı, şimdi tekrar gebelik var 5+4teyim. Tedavi falan gördünüz mü? Bana doktorum şans dedi. Herhangi birşey yapmadık o yüzden. Haftaya ilk muayeneye gideceğim. Düne kadar iyiydim ama gerilmeye başladım haliyle
Yok cnm normal gebelik gibiydi.Boş gebelikte herhangi farklı bir belirti olmuşmuydu canım
Sanırım 7. Hafta içiydi. Yolk vardı ama biraz büyüktü. Doktor o zaman söylemişti de biz bekleyelim bir hafta dedik. 8. Hafta içinde yolk daha da büyüdü bebek de oluşmadı. Aynı gün de kürtaj oldum.Boş gebelik oldugu kacinci hafta belli oluyor acaba
Bana da şans ya da pıhtılaşma dedi. Pıhtılaşma çıktı ben de iğne kullanıyorum şu an.Merhaba, ben de boş gebelik geçirdim. Nisanda alındı, şimdi tekrar gebelik var 5+4teyim. Tedavi falan gördünüz mü? Bana doktorum şans dedi. Herhangi birşey yapmadık o yüzden. Haftaya ilk muayeneye gideceğim. Düne kadar iyiydim ama gerilmeye başladım haliyle
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Ben 2 ayrı doktora pıhtılaşmadan olur mu dedim ama kalitesiz sperm ya da yumurtadan dediler. O yüzden test yaptırmadık. Hakkımızda hayırlısı artık, inşallah güzel haberler alırız.Bana da şans ya da pıhtılaşma dedi. Pıhtılaşma çıktı ben de iğne kullanıyorum şu an.
Aaa o nasıl acemi bir doktor siz söylemeseniz sizi o stresle evemi yollayacaktı yani.Sakin ol canm benimde lekelenme oldu hala az az oluyor da doktor benim kalp atışını duyduğum bebek için kese var bebek yok dedi snra hiç oluşmamış dedi bnde kalp atışını duyduğunu söyledim alttan baktı öyle gördü o yüzden sakın ol hayırlısıyla bizdeyse zaten duracak kötüsünü dusunme
Maşallah 3 haftalık civarısınız. Hayırlı olsun312 çikti canim degerim,simdi arayip öğrendim
Bende bendeBenimde 3.sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım
Çok geçmiş olsun. Mevla büyük tekrar nasip etmiş ne güzel şükür olsun.Merhaba,
Bugun bebeğimi gördüm 6+4haftalik çıktı günüyle uyumlu şimdilik durum iyi ancak bir önceki düşük durumunda dolayi fitil kullanmam gerekiyor 20. Haftaya kadar çok dikkat etmem gerekiyor. Isallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Bir kere bebeksiz eve döndüm çok büyük hayal kırıklığı yaşadım, sütüm gelmesin diye goguslerime soğuk bezler sanıyorduk. Tarifi yok bu acının hayattayım diye şükrettim ama bebeğimi kaybettim.Rabbım kimseye bu acıyı yaşatmasın.
Ben izmir de yim ege üniversitesinden prof hocaya özel olarak gidiyoruz doğum ücreti 13 bin TL dediler.
Sizlerin doğum ücretlerinin ne kadar ? Bulunduğunuz şehri ve doğum fiyatlarını birbirimizle paylaşalım ne dersiniz.
Ooo arkadaşım gerçekten büyük imtihan rabbim karşılığını versib inşallah. Ben 9buçuk haftalık kaybettim onun psikolojisini bile zor atlattım Çok şükür ki rabbim tekrar sr lütfetti bizlere de.Neler hissettigini cok iyi anliyorum benim de 30 haftalik kaybim var.Iyi dusunelim iyi olsun yeni baslangiclar pozitif duygularla baslasinUmarim Rabbim hepimize gonlumuzdekini yasatir
Benim de 3.canım.2 oğlum var kız için zorluyoruz :) Şaka tabi ki rabbim ne verirse baştacımız. Sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallahBenim de 3. Cocuk
Kendimi tek saniyordum, ayni heyecan bende de oldu, olk ultrason da korku, heyecan mutluluk hepsi bir arada
Acemi falanda değil ha yılların doktoru yaniAaa o nasıl acemi bir doktor siz söylemeseniz sizi o stresle evemi yollayacaktı yani.
Dün perşembe akşamı hcg 2080 di canım çarşamba da 1406 idi ondan iki gün önce pazartesi de 685 di kan ala ala delik deşik oldu kollarım kötü bir şey olmasında dün peçeteye gelen kanı görünce çok korktum bide üstüne kese görünmeyince korkum katlandı da katlandıGönlünü ferah tutmaya calis zor biliyorum o korkuyla yasamak ama inan Allah eger nasip etmişse sana gerisinin bir önemi kalmıyor. Bi tanıdık vardı, 4 yada 5. Çocuğuydu kanaması vardi, bebegide istemiyordu, doktorun dediklerini hic yapmadı, dikkat etmedi, ilaçlarını kullanmadi. Yine dogdu bebegi saglikli bir sekilde. Eger ömrü varsa yasayacak boyle dusun, hayirlisi icin dua et, elinden geleni yap, gerisini Allaha bırak. Hic hcg baktırdın mi? Eger azsa biraz bekle cunku kesenin gözükmesi 3 bin yada 6 bini bulabiliyor, kanaman varsa vajinal baktirmasan daha iyi olur
Benim 6. Hafta da belli oldu cnm.Boş gebelik oldugu kacinci hafta belli oluyor acaba
Tövbe tövbe gelde inan şimdi bu doktorlara. Bende kürtajımdan önce başka bir doktora görünüp öyle mutmain olmuştum.Acemi falanda değil ha yılların doktoru yani
Eve yollasa yine iyi kürtaja alacak hemen şükür lekelenme geçiyor ilaçlara devam ediyorum ama bulanti bas dönmesi kusma uyku hali anlatılmayacak derece ağır geçiriyorum canm şaşırdım kaldım artk