- 23 Nisan 2021
- 683
- 721
Regle birkaç gün önce yaşadı bir arkadaşımKızlar yerleşme kanaması yaşayanınız oldu mu tahmini ne zaman oluyor
Anladım, teşekkür ederimRegle birkaç gün önce yaşadı bir arkadaşım
İnşallah bizde güzel sonuçlar görürüz sürekli uzanıyorum hiç bir şey yapmıyorum korkudan çok dikkat etmek gerekiyormuş meğer dün kese görülmedi vajinalde ama cumartesi gel yine bi bakalım hcg ne falan da dedi gitmeli miyim yine ya görülmezse çok korkuyorum bir şey olursa diyeBazen sebepsiz kanamalar oluyor malesef, benim ilk gebeligimde daha kese yokken basladi 26.haftaya kadar sürdü, zor stresli bir süreç gercekten ama sonunda saglikla dogdu bebisim. Elinden geldiğince dikkat et simdilik o zaman, insallah bi daha gelmez
Çok zormuş sürekli aklım kalbim onda sürekli dua ediyorum bir şey olmasın diyeBazen sebepsiz kanamalar oluyor malesef, benim ilk gebeligimde daha kese yokken basladi 26.haftaya kadar sürdü, zor stresli bir süreç gercekten ama sonunda saglikla dogdu bebisim. Elinden geldiğince dikkat et simdilik o zaman, insallah bi daha gelmez
312 çikti canim degerim,simdi arayip öğrendimNe uzun sürüyor, ben hep 1 - 1.5 saate öğreniyorumneyse bekliyoruz
Benimde 3.sanki ilkmiş gibi heyecanlıyımKızlar günaydın benim de bugün kontrolum var. Doktora da bir liste yaptım soru listesi. Bakalım bugün heyecanlıyım. 3. Çocuk bir de noluyorsa sanki diyorum yok hepsinin ayrı tadı varmıs demek 9 da olsa böyle mi olur bilemiyorum sağlıkla sihhatla hayirla gelsin hepimizin minnoslari ins.
Gönlünü ferah tutmaya calis zor biliyorum o korkuyla yasamak ama inan Allah eger nasip etmişse sana gerisinin bir önemi kalmıyor. Bi tanıdık vardı, 4 yada 5. Çocuğuydu kanaması vardi, bebegide istemiyordu, doktorun dediklerini hic yapmadı, dikkat etmedi, ilaçlarını kullanmadi. Yine dogdu bebegi saglikli bir sekilde. Eger ömrü varsa yasayacak boyle dusun, hayirlisi icin dua et, elinden geleni yap, gerisini Allaha bırak. Hic hcg baktırdın mi? Eger azsa biraz bekle cunku kesenin gözükmesi 3 bin yada 6 bini bulabiliyor, kanaman varsa vajinal baktirmasan daha iyi olurİnşallah bizde güzel sonuçlar görürüz sürekli uzanıyorum hiç bir şey yapmıyorum korkudan çok dikkat etmek gerekiyormuş meğer dün kese görülmedi vajinalde ama cumartesi gel yine bi bakalım hcg ne falan da dedi gitmeli miyim yine ya görülmezse çok korkuyorum bir şey olursa diye
Guzel artmış312 çikti canim degerim,simdi arayip öğrendim
Evet 101 di 2 gun onceGuzel artmış100 du galiba bi onceki
Neler hissettigini cok iyi anliyorum benim de 30 haftalik kaybim var.Iyi dusunelim iyi olsun yeni baslangiclar pozitif duygularla baslasinMerhaba,
Bugun bebeğimi gördüm 6+4haftalik çıktı günüyle uyumlu şimdilik durum iyi ancak bir önceki düşük durumunda dolayi fitil kullanmam gerekiyor 20. Haftaya kadar çok dikkat etmem gerekiyor. Isallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Bir kere bebeksiz eve döndüm çok büyük hayal kırıklığı yaşadım, sütüm gelmesin diye goguslerime soğuk bezler sanıyorduk. Tarifi yok bu acının hayattayım diye şükrettim ama bebeğimi kaybettim.Rabbım kimseye bu acıyı yaşatmasın.
Ben izmir de yim ege üniversitesinden prof hocaya özel olarak gidiyoruz doğum ücreti 13 bin TL dediler.
Sizlerin doğum ücretlerinin ne kadar ? Bulunduğunuz şehri ve doğum fiyatlarını birbirimizle paylaşalım ne dersiniz.
Onu bilmek biraz zor ama yakin olabilir buyuk ihtimalEvet 101 di 2 gun onceSanirim ben regl bittigi gun hamile kaldim Çunku son adet tarihimden bugune 21 gun gecti yani tam 3 haftalik
30 haftalik baya büyükmüş cok aci üzüldüm gerçekten, Rabbim sana şefaatçi eylesinNeler hissettigini cok iyi anliyorum benim de 30 haftalik kaybim var.Iyi dusunelim iyi olsun yeni baslangiclar pozitif duygularla baslasinUmarim Rabbim hepimize gonlumuzdekini yasatir
Aminn pozitif başlangıçlar bizim olsun.Neler hissettigini cok iyi anliyorum benim de 30 haftalik kaybim var.Iyi dusunelim iyi olsun yeni baslangiclar pozitif duygularla baslasinUmarim Rabbim hepimize gonlumuzdekini yasatir
Amin tatlim 1 tane oglum var Rabbim bağışlarsa bir de kizim olacakti ama nasip degilmiş vardir bir hayir30 haftalik baya büyükmüş cok aci üzüldüm gerçekten, Rabbim sana şefaatçi eylesin
Kuzucum eminim cunku bi regl bittigi aksam bir de ertesi aksam oldu sonra zaten evde degildimOnu bilmek biraz zor ama yakin olabilir buyuk ihtimal♀ yumurta catladiktan 11 gun sonra kanda hcg artmaya başlıyormuş seninki de simdilik guzel gidiyor haftaya yada 10 gune kese gözükür insallah
Öncelikle hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz. Ben Bodrumda yaşıyorum 2 seçenek var burda Amerikan Hastanesi yada Acıbadem Hastanesi kendi özel muayanesi olan doktor çok tabi ki Acıbadem hastanesinde 10.000 tl dediler Amerikan Hastanesinde 11.500 tl dediler muayene ücretleri 480 tl falan fiyatlar uçmuş 2 sene önce kızımda 5.000 tl ydiMerhaba,
Bugun bebeğimi gördüm 6+4haftalik çıktı günüyle uyumlu şimdilik durum iyi ancak bir önceki düşük durumunda dolayi fitil kullanmam gerekiyor 20. Haftaya kadar çok dikkat etmem gerekiyor. Isallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Bir kere bebeksiz eve döndüm çok büyük hayal kırıklığı yaşadım, sütüm gelmesin diye goguslerime soğuk bezler sanıyorduk. Tarifi yok bu acının hayattayım diye şükrettim ama bebeğimi kaybettim.Rabbım kimseye bu acıyı yaşatmasın.
Ben izmir de yim ege üniversitesinden prof hocaya özel olarak gidiyoruz doğum ücreti 13 bin TL dediler.
Sizlerin doğum ücretlerinin ne kadar ? Bulunduğunuz şehri ve doğum fiyatlarını birbirimizle paylaşalım ne dersiniz.