2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba herkese, bende nisan annesi olacağım allah nasip ederse. Oğluma bir kardeş gelecek inşallah. Bugün 6+5 teyim. Mide bulantım baya fazla ve ben tükürüğümü yutmakta çok zorlanıyorum ilk hamileliğimdede böyleydi. Bu durum midemi daha çok bulandırıyor sanki. Başka bu sorunu yaşayan var mı ?

İnşallah bizde güzel sonuçlar görürüz sürekli uzanıyorum hiç bir şey yapmıyorum korkudan çok dikkat etmek gerekiyormuş meğer dün kese görülmedi vajinalde ama cumartesi gel yine bi bakalım hcg ne falan da dedi gitmeli miyim yine ya görülmezse çok korkuyorum bir şey olursa diye

Çok zormuş sürekli aklım kalbim onda sürekli dua ediyorum bir şey olmasın diye

Benimde 3.sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım

Bende grip gibiyim kızlar bugün çok halsizim öyle ki kolum kalkmiyor. Bir toplantı vardı bugün karşıdakinin ne söylediğini anlamadım böyle boş boş bakıyorum iyice hamile kafasına döndüm

Gönlünü ferah tutmaya calis zor biliyorum o korkuyla yasamak ama inan Allah eger nasip etmişse sana gerisinin bir önemi kalmıyor. Bi tanıdık vardı, 4 yada 5. Çocuğuydu kanaması vardi, bebegide istemiyordu, doktorun dediklerini hic yapmadı, dikkat etmedi, ilaçlarını kullanmadi. Yine dogdu bebegi saglikli bir sekilde. Eger ömrü varsa yasayacak boyle dusun, hayirlisi icin dua et, elinden geleni yap, gerisini Allaha bırak. Hic hcg baktırdın mi? Eger azsa biraz bekle cunku kesenin gözükmesi 3 bin yada 6 bini bulabiliyor, kanaman varsa vajinal baktirmasan daha iyi olur

Merhaba,
Bugun bebeğimi gördüm 6+4haftalik çıktı günüyle uyumlu şimdilik durum iyi ancak bir önceki düşük durumunda dolayi fitil kullanmam gerekiyor 20. Haftaya kadar çok dikkat etmem gerekiyor. Isallah bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Bir kere bebeksiz eve döndüm çok büyük hayal kırıklığı yaşadım, sütüm gelmesin diye goguslerime soğuk bezler sanıyorduk. Tarifi yok bu acının hayattayım diye şükrettim ama bebeğimi kaybettim.Rabbım kimseye bu acıyı yaşatmasın.
Ben izmir de yim ege üniversitesinden prof hocaya özel olarak gidiyoruz doğum ücreti 13 bin TL dediler.

Sizlerin doğum ücretlerinin ne kadar ? Bulunduğunuz şehri ve doğum fiyatlarını birbirimizle paylaşalım ne dersiniz.

Neler hissettigini cok iyi anliyorum benim de 30 haftalik kaybim var.Iyi dusunelim iyi olsun yeni baslangiclar pozitif duygularla baslasinUmarim Rabbim hepimize gonlumuzdekini yasatir

Evet 101 di 2 gun onceSanirim ben regl bittigi gun hamile kaldimÇunku son adet tarihimden bugune 21 gun gecti yani tam 3 haftalik
Onu bilmek biraz zor ama yakin olabilir buyuk ihtimal ‍♀ yumurta catladiktan 11 gun sonra kanda hcg artmaya başlıyormuş seninki de simdilik guzel gidiyor haftaya yada 10 gune kese gözükür insallah

Neler hissettigini cok iyi anliyorum benim de 30 haftalik kaybim var.Iyi dusunelim iyi olsun yeni baslangiclar pozitif duygularla baslasinUmarim Rabbim hepimize gonlumuzdekini yasatir
30 haftalik baya büyükmüş cok aci üzüldüm gerçekten, Rabbim sana şefaatçi eylesin

Onu bilmek biraz zor ama yakin olabilir buyuk ihtimal ‍♀ yumurta catladiktan 11 gun sonra kanda hcg artmaya başlıyormuş seninki de simdilik guzel gidiyor haftaya yada 10 gune kese gözükür insallah
Kuzucum eminim cunku bi regl bittigi aksam bir de ertesi aksam oldu sonra zaten evde degildimikisinden biri tuttu iste

Öncelikle hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz. Ben Bodrumda yaşıyorum 2 seçenek var burda Amerikan Hastanesi yada Acıbadem Hastanesi kendi özel muayanesi olan doktor çok tabi ki Acıbadem hastanesinde 10.000 tl dediler Amerikan Hastanesinde 11.500 tl dediler muayene ücretleri 480 tl falan fiyatlar uçmuş 2 sene önce kızımda 5.000 tl ydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…