- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 36
aynıyız canım sat 15 temmuzdu benimBen gittiğimde net görülmemişti, şuan 5+1 oldum ayniyi sanirim
Teşekkür ederimBen ankarada değilim ama internetten takip ettiğim 3 kisi var beğendiğim, cagri gülümser, şükran çakmak, gökçen Erdoğan
Benim migdem sabah uyandigim an itibariyle hep havada gibi kuzum yaYa kizlar sizde de böyle şekerli şeyler yiyince mideniz bı tuhaf oluyor mu
Ben de henüz olmadı hiç mide bulantısı.Benim migdem sabah uyandigim an itibariyle hep havada gibi kuzum ya
Ben ankaradayim canım bugün a life Dr Oskar beye gideceğim gel birlikte gidelimKızlar aranızda Ankara da olan var mı ben bi yıldır buradayım ve dr konusunda sadece int araştırması yapıyorum şu an içinde evime yakın bi hastaneye gidiyorum öylesine önerileriniz varsa sevinirim
Benim birinci hamileligimde fazla olmamıştı göğüste ağrı bu sefer var ama ağrı olmasada göğüs damarların çıkar belli olur şöyle bakınca dikkatli bak görürsün canımBen de henüz olmadı hiç mide bulantısı.
Tek belirti kasık ağrısı. O da hafif ve arada.
Ama göğüsler de belirti olmaması beni korkutuyor biraz. Var mı göğüslerin de hiç sızlama ağrı olmayan ?
Bu öneriyi bi yerde daha okudum hemen not alıyorumBen ankaradayim canım bugün a life Dr Oskar beye gideceğim gel birlikte gidelimdaha önce a life doğum yaptım çok memnun kaldım drum önce Banu uçar di kendine muayene açtı ama oskari da çok ovduler bende ilk randevumu oraya aldım
Bende de ayni arada kasik agrisi oluyor, baska bisey yokBen de henüz olmadı hiç mide bulantısı.
Ama göğüsler de belirti olmaması beni korkutuyor biraz. Var mı göğüslerin de hiç sızlama ağrı olmayan ?
Evet belli belirsiz çok hafif damarlanma var.Benim birinci hamileligimde fazla olmamıştı göğüste ağrı bu sefer var ama ağrı olmasada göğüs damarların çıkar belli olur şöyle bakınca dikkatli bak görürsün canım
Normal canım ilk hamileligimde ben bebeğim kalbini duymasaydim hala derdim ki hamile değilimEvet belli belirsiz çok hafif damarlanma var.
onın dışında ne sızı ne ağrı
A life da bakım hizmet fiyatına göre çok çok iyi birde indirimimiz var barodan kaynaklı yani hem hizmet iyi hem de Dr iyi olunca harika oluyor bugün tanisacagiz oskar beyleBu öneriyi bi yerde daha okudum hemen not alıyorumteşekkür ederim canım
Benim göğüs hassasiyeti ve şişlik 6. Haftada başladı, daha önceki hamileliklerimde daha erken başlamıştı. Belirti yasamadan süper güzel hamilelik geçirmek çok güzel. Kasık ağrısı, bel ağrısı ve bulantidan dolayı yemek bile yiyemiyorum sersem gibi dolanıyorum evdeBen de henüz olmadı hiç mide bulantısı.
Ne bilim belirti olmayınca da sanki bişeyler ters gidiyormuş gibi geliyor.Benim göğüs hassasiyeti ve şişlik 6. Haftada başladı, daha önceki hamileliklerimde daha erken başlamıştı. Belirti yasamadan süper güzel hamilelik geçirmek çok güzel. Kasık ağrısı, bel ağrısı ve bulantidan dolayı yemek bile yiyemiyorum sersem gibi dolanıyorum evde
İnşallah sağlıkla artar. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Carşamba gunu 101 cikmisti degerim az once saglik ocagina tekrar kan verdim dua edin kizlarSanirim 200 lu degerler gormem lazim bugun
InşAllah kuzum,bi belirti de yok o yuzden merak icindeyimİnşallah sağlıkla artar. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Senin daha yeni. Benim 5 hafta oldu hala yokInşAllah kuzum,bi belirti de yok o yuzden merak icindeyim
Oncelikle bebişiniz hayirli olsunKızlar yazmıyorum pek ama yazılanları okuyorum. Bende kendimde yaşadıklarımı yazayım istedim. Doktorum sat değiştirdi 1 hafta geride ama değerlerinle uyumlu diyerek. Değiştirdiği tarihe göre 6+6 yız şuan. 6+ lara gelene kadar kasık ağrısı, gaz sancısı, kabızlık, göğüs hassasiyeti yaşıyordum. Şuan göğüs hassasiyeti dışında diğerleri baya bir azaldı. Özellikle sabah yataktan kalkarken veya sağa sola dönerken göğüslerim acayip acıyor. 6+2 den beri sabahları mide bulantısı başladı. Daha çok açken kendini hissettiriyor ve zor yiyorum. Günün diğer zamanlarında da sanki hep var ama çok az hissediliyor. Tuzlu çubukla geziyorum evde. Ben normalde de iyi koku alan biriydim şuan bunun acısını çekiyorum. Hamileliğin başından beri nerdeyse herşey kokuyordu. Bu hafta daha da arttı. Miss gibi kokan tereyağ bile kötü geliyortatlıya çok düşkün biriydim ama bu aralar hiç gözüm görmüyo hep tuzlu ekşi acı şeyler istiyorum. Midemden dolayı özellikle tatlıyla hiç aram yok şuan. Bir de üstüne grip oldum. 2 gündür burun akıntısı hapşırık var. İlaç kullanmadım kullanmak istemiyorum zorunda kalmadıkça. Nane limon içtim. Başka tavsiyeleriniz varsa grip ve mide bulantısı için yazabilirsiniz