2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim migdem sabah uyandigim an itibariyle hep havada gibi kuzum ya
Ben de henüz olmadı hiç mide bulantısı.
Tek belirti kasık ağrısı. O da hafif ve arada.
Ama göğüsler de belirti olmaması beni korkutuyor biraz. Var mı göğüslerin de hiç sızlama ağrı olmayan ?

Kızlar aranızda Ankara da olan var mı ben bi yıldır buradayım ve dr konusunda sadece int araştırması yapıyorum şu an içinde evime yakın bi hastaneye gidiyorum öylesine önerileriniz varsa sevinirim
Ben ankaradayim canım bugün a life Dr Oskar beye gideceğim gel birlikte gidelim daha önce a life doğum yaptım çok memnun kaldım drum önce Banu uçar di kendine muayene açtı ama oskari da çok ovduler bende ilk randevumu oraya aldım

Benim birinci hamileligimde fazla olmamıştı göğüste ağrı bu sefer var ama ağrı olmasada göğüs damarların çıkar belli olur şöyle bakınca dikkatli bak görürsün canım

Bu öneriyi bi yerde daha okudum hemen not alıyorum teşekkür ederim canım

Bende de ayni arada kasik agrisi oluyor, baska bisey yok

Benim göğüs hassasiyeti ve şişlik 6. Haftada başladı, daha önceki hamileliklerimde daha erken başlamıştı. Belirti yasamadan süper güzel hamilelik geçirmek çok güzel. Kasık ağrısı, bel ağrısı ve bulantidan dolayı yemek bile yiyemiyorum sersem gibi dolanıyorum evde

Ne bilim belirti olmayınca da sanki bişeyler ters gidiyormuş gibi geliyor.

Kızlar yazmıyorum pek ama yazılanları okuyorum. Bende kendimde yaşadıklarımı yazayım istedim. Doktorum sat değiştirdi 1 hafta geride ama değerlerinle uyumlu diyerek. Değiştirdiği tarihe göre 6+6 yız şuan. 6+ lara gelene kadar kasık ağrısı, gaz sancısı, kabızlık, göğüs hassasiyeti yaşıyordum. Şuan göğüs hassasiyeti dışında diğerleri baya bir azaldı. Özellikle sabah yataktan kalkarken veya sağa sola dönerken göğüslerim acayip acıyor. 6+2 den beri sabahları mide bulantısı başladı. Daha çok açken kendini hissettiriyor ve zor yiyorum. Günün diğer zamanlarında da sanki hep var ama çok az hissediliyor. Tuzlu çubukla geziyorum evde. Ben normalde de iyi koku alan biriydim şuan bunun acısını çekiyorum. Hamileliğin başından beri nerdeyse herşey kokuyordu. Bu hafta daha da arttı. Miss gibi kokan tereyağ bile kötü geliyor tatlıya çok düşkün biriydim ama bu aralar hiç gözüm görmüyo hep tuzlu ekşi acı şeyler istiyorum. Midemden dolayı özellikle tatlıyla hiç aram yok şuan. Bir de üstüne grip oldum. 2 gündür burun akıntısı hapşırık var. İlaç kullanmadım kullanmak istemiyorum zorunda kalmadıkça. Nane limon içtim. Başka tavsiyeleriniz varsa grip ve mide bulantısı için yazabilirsiniz

Oncelikle bebişiniz hayirli olsunGrip degil de sanki soguk alginligi gibi geldi sizinki bana.Hamileyken bitki caylarini pek onermiyorlar,sanirim yapmaniz gereken bol bol sivi tuketmek eminim iyi gelecektir,mide bulantisi icin bir suru rivayet var ama dayanilmayacak gibiyse dr ilac veriyor,kuzenim cok direndi ilac icmemek icin ama baş edemeyince ilac aldi hemde doguma az bi zaman kalana kadar kullandi.yesil elma,salatalik yiyebiliyorsaniz baya bir faydasi oluyor bulanti icin,gecmis olsun cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…