2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Evet büyük ihtimalle soğuk algınlığı. Ihlamur ve nane limon içilebilir diye duymuştum ama zararı olacaksa içmem tabiki. Yanımda sürekli su şişesiyle geziyorum ya zaten çok aşırı susuyorum. Şuan dayanılmayacak seviyede değil çok şükür inşallah da olmaz. Teşekkür ederim

Kızlar siz eşlerinize söylediniz mi bu arada ben daha söylemedim Biz normalde Bulgaristan’da yaşıyoruz ,sağlıkçıyız zar zor izin alıp annemin yanına tatile geldim Hatay a, burda annemle beraber bu heyecanı yaşamak nasip oldu Haftaya dönünce söylicem eşime ama nasıl söylesem ne yapsam bilemedim :)) unutamayacağı bir anı kalsın istiyorum

Merhaba kalp atısı duydunuzmu ?
evet canim duyduk biraz derinden de olsa
Benim migdem sabah uyandigim an itibariyle hep havada gibi kuzum ya
ayni benim de oyle bulanma gibi degil ama cok hassas rahatsizlik veriyor
Seninle ayniyiz canim benimde 6+5 suan. Gribi yeni atlattim bende bol bol limonlu su ictim, balli limonlu caylar ictim gecti cok sukur.

Midem de suan pek bi bulanma yok ama rahatsiz hissettiriyor cok hassas suan. Koku da fena aliyorum banyoya girince o deterjan kokulari nasil geliyor burnuma burnuma

Ben testi yaptigim ilk gun soyledim canim, emzik alip kutuya koydum (o şokla anca bu kadarını akıl edebildim) videoya cektim :) Okadar guzeldi ki tepkileri hala ara sira acip bakiyorum

Biz kaç yıldır heyecanla beklediğimiz için test yapar yapmaz ağlayarak söyledim zaten evdeydi.
Hiç sürpriz yapmak aklıma gelmedi açıkçası

Kızlar dün akşam peçeteye kan sürüldü benim hemen acile gittik son adetime göre 5 haftalığız kan vs serum falan takıldı kanda bir şey çıkmadı hcgmde 2080 çıktı karından ultrasonla bakıldığında kese gözükmedi vajinal ultrasonla bakıldı yine kese gözükmedi şiddetli karın ağrın olursa hemen gel dedi geç döllenme olabilir onun için görülmeyenimin cumartesi gel dedi ama ben çok korkuyorum bir şey olmuştur falan diye yatıyorum öyle kesenin görülmemesi normal mi

Geçmiş olsun, kese hemen gozukmeyebilir, ozellikle gec dollenmelerde daha sonra belli oluyor, kendine dikkat et, agir kaldirma, eğilme, bi yerlere uzanma, dinlenmeye çalış, insallah geçer, progestan verdiyse kullan mutlaka

Geçmiş olsun, kese hemen gozukmeyebilir, ozellikle gec dollenmelerde daha sonra belli oluyor, kendine dikkat et, agir kaldirma, eğilme, bi yerlere uzanma, dinlenmeye çalış, insallah geçer, progestan verdiyse kullan mutlaka
İlaç vermedi cumartesi gel bakalım dedi ama cumartesi hemen gözükür mü yine kan gelirse diye çok korkuyorum

İlaç vermedi cumartesi gel bakalım dedi ama cumartesi hemen gözükür mü yine kan gelirse diye çok korkuyorum
Bazen sebepsiz kanamalar oluyor malesef, benim ilk gebeligimde daha kese yokken basladi 26.haftaya kadar sürdü, zor stresli bir süreç gercekten ama sonunda saglikla dogdu bebisim. Elinden geldiğince dikkat et simdilik o zaman, insallah bi daha gelmez

Sakin ol canm benimde lekelenme oldu hala az az oluyor da doktor benim kalp atışını duyduğum bebek için kese var bebek yok dedi snra hiç oluşmamış dedi bnde kalp atışını duyduğunu söyledim alttan baktı öyle gördü o yüzden sakın ol hayırlısıyla bizdeyse zaten duracak kötüsünü dusunme

Bende de aynı oldu sağ kasıkta ağrı bitti böyle rahimde bir varlık bir değişiklik hissediyorum.
Süper! Umarım ben de yanılmamışımdır. Bir de beni şüphelendiren şey sivilce ve evdeki herkes sağlamken benim grip olmam oldu. Çünkü gebelikte bağışıklık sistemi mecburen düşüyor. Yoksa vücut bebeği yabancı madde olarak algılayıp atmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…