Kızlar yazmıyorum pek ama yazılanları okuyorum. Bende kendimde yaşadıklarımı yazayım istedim. Doktorum sat değiştirdi 1 hafta geride ama değerlerinle uyumlu diyerek. Değiştirdiği tarihe göre 6+6 yız şuan. 6+ lara gelene kadar kasık ağrısı, gaz sancısı, kabızlık, göğüs hassasiyeti yaşıyordum. Şuan göğüs hassasiyeti dışında diğerleri baya bir azaldı. Özellikle sabah yataktan kalkarken veya sağa sola dönerken göğüslerim acayip acıyor. 6+2 den beri sabahları mide bulantısı başladı. Daha çok açken kendini hissettiriyor ve zor yiyorum. Günün diğer zamanlarında da sanki hep var ama çok az hissediliyor. Tuzlu çubukla geziyorum evde. Ben normalde de iyi koku alan biriydim şuan bunun acısını çekiyorum. Hamileliğin başından beri nerdeyse herşey kokuyordu. Bu hafta daha da arttı. Miss gibi kokan tereyağ bile kötü geliyor
tatlıya çok düşkün biriydim ama bu aralar hiç gözüm görmüyo hep tuzlu ekşi acı şeyler istiyorum. Midemden dolayı özellikle tatlıyla hiç aram yok şuan. Bir de üstüne grip oldum. 2 gündür burun akıntısı hapşırık var. İlaç kullanmadım kullanmak istemiyorum zorunda kalmadıkça. Nane limon içtim. Başka tavsiyeleriniz varsa grip ve mide bulantısı için yazabilirsiniz