Sık sık az az yersen daha iyi olur zaten sağlıklı besleniyorsun bulantın da yoksa çok güzel ama sebzede yemeye çalış enazından yemeklerin yanında salata çok güzel besleyici oluyorNe yemem gerekiyor bu dönemde sabah gece süt içiyorum et tavuk ceviz yumurta yiyorum peynir yiyorum meyve olarak seftali yiyorum başka onerecgnz şeyler var midir
Sudokremi deneyeyim o zaman canım. Umarım iyi.gelir sivilcelerimeAyy bakalım doğru çıkacak mı? Benim önceki hamileligimde böyle belim çok ağrıdı ve erkekti
Masallah pozları bak ya
Ben bisey demedim.
Su içemiyorsan akmina soda iç.
Yakında bacaklarda , ayaklarda kasılmalar başlar hergun soda içmek magnezyum sağlıyor ve hamilelik için çok faydalı mineral alıyor vücudumuz. Magnezyum ilaç içmek yerine soda daha rahatlatıcı mideyi de yormuyor
Ben sivilceler için pişik kremi sürüyorum. Bebeklere kullanılan herseyi kendimize kullanabiliriz. Benim Almanya'dan gelen kremim var ama siz sudokrem kullanabilirsiniz trendyolda yorumlarda da yazıyorlar sivilceleri geçiriyor diye.
Markanın youtube videolarını buldum gebelerin kullanabileceği ürünleri sayıyordu. Ama okuduğum bir kitapta kırışıklık giderici, yaşlanma karşıtı ürünleri gebelikte kullanmayın yazıyordu. Kitap "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler"Ben yves rocherin yaşlanma karşıtı serum ve kremlerini kullanıyorum çok memnunum ama temizleme ürünlerini denemedim hiç
Cildine bakım yapan arkadaşlar neler kullanıyorsunuz bizi biraz aydınlatınGünaydın ben tüm ürünlerimi değiştirmek zorunda kaldım. Yves Rocher kullanmaya başladım. %98 doğal içerik diyor açıklamalarında. Bu konuda deneyimi olanlardan bilgi almayı ben de isterim :)
Ya çok şey soruyorum kusura bakmayın salatayı eksik etmiyorum 3 saate bir yiyorum herseydenSık sık az az yersen daha iyi olur zaten sağlıklı besleniyorsun bulantın da yoksa çok güzel ama sebzede yemeye çalış enazından yemeklerin yanında salata çok güzel besleyici oluyor
Günde 2 litre su içiyorum hiç sevmem suyu normalde soda içiyorum magnezyum içinYa çok şey soruyorum kusura bakmayın salatayı eksik etmiyorum 3 saate bir yiyorum herseydenbende şuan mide bulantısı koku hassasiyeti fln yok normal mi sadece çok yiyorum :) acaba normal giden bi hamilelik evresi mi oda kafami karıştırıyor çünkü ya herkesin mide bulantsi oluyo ya ağrısı oluyo ya da başka bi sorunu oluyo bende yok bunlar buda tedirgin ediyo
Aaa doğru olabilir doğal diye bende çok bişey olmaz diye düşünmüştüm bilgilendirme için sağolMarkanın youtube videolarını buldum gebelerin kullanabileceği ürünleri sayıyordu. Ama okuduğum bir kitapta kırışıklık giderici, yaşlanma karşıtı ürünleri gebelikte kullanmayın yazıyordu. Kitap "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler"
Ben de yeni yeni bilgilenmeye başladım. İlk gebeliğim
Temizleyici, tonik, nemlendirici ve şampuanını aldım. Şimdilik memnun gibiyim. Normalden daha fazla sivilcelendim hamile kalınca. Güzel ürünler kullanmazsam daha da coşuyor ve o zaman moralim bozulacak biliyorum
Ben de senin gibiyim ne bulantım oldu ne başka bir şey hatta acaba hamile değilmiyim diye tedirgin oluyordumYa çok şey soruyorum kusura bakmayın salatayı eksik etmiyorum 3 saate bir yiyorum herseydenbende şuan mide bulantısı koku hassasiyeti fln yok normal mi sadece çok yiyorum :) acaba normal giden bi hamilelik evresi mi oda kafami karıştırıyor çünkü ya herkesin mide bulantsi oluyo ya ağrısı oluyo ya da başka bi sorunu oluyo bende yok bunlar buda tedirgin ediyo
Ben de zorluyorum kendimi su içmek için su çok önemli bu zamanda 2 litre yeterli bence sodayı da günde 1 şişe içiyorum fazlasına kaçmadan zaten ilerleyen haftalarda doktor kan değerlerine göre demir omega ve magnezyum desteği verecek ben de haftaya kullanmaya başlayacağım sanırımGünde 2 litre su içiyorum hiç sevmem suyu normalde soda içiyorum magnezyum için
Ben asıl çatlak kremini merak ediyorum geçen doktor bir markanın çatlak kremini kullanmaya başla dedi ama netten yorumlarına bakınca kimsenin pek memnun kalmadığını gördüm. Şimdi netten en çok hangi marka krem tercih ediliyor onu araştıracağım.Cildine bakım yapan arkadaşlar neler kullanıyorsunuz bizi biraz aydınlatındoktorlarınız ürün önerdi mi hiç
Çok teşekkür ederim ilgin alakan içinBen de zorluyorum kendimi su içmek için su çok önemli bu zamanda 2 litre yeterli bence sodayı da günde 1 şişe içiyorum fazlasına kaçmadan zaten ilerleyen haftalarda doktor kan değerlerine göre demir omega ve magnezyum desteği verecek ben de haftaya kullanmaya başlayacağım sanırım
Isallah Rabbım bebeklerini sana bağışlayacak hersey yola girecek.Kızlar hepinize selamlar, merak etmişsinizdir diye hemen girip yazmak istedim.. Çok zor bir gündü.. Dün sabah ameliyata alındım. Anestezi doktoru bu hafta verilen anestezi de diğer bebeği kaybetme olasılığın çok fazla dedi 2 hafta daha bekleyelim 12. Haftadan sonra yapalım dedi doktoru aradı doktor kabul etmedi hayati riski var dedi. Ben ameliyathane de ağlama krizine girdim çok kötü oldum çünkü sonra bayıltmadan önce doktorumu görmek istiyorum dedim geldi ve yalvardım kabul etmedi tam anestezi verilecekti ultrason da diğer bebeğin önceki yerine göre daha iyi bir yerde olduğunu söyledi ve son saniye ameliyat masasından kalktım. 10 gün daha hastane de yatacağım ama daha umutlu daha iyiyim.. Çok dua ettim, Allahım inşallah sağlıklı hayırlı bir süreç geçiririm.. Hepinize de çok teşekkür ediyorum.. Hala dualarınıza ihtiyacım var...
Senin ilk gebelik miydi?Ben asıl çatlak kremini merak ediyorum geçen doktor bir markanın çatlak kremini kullanmaya başla dedi ama netten yorumlarına bakınca kimsenin pek memnun kalmadığını gördüm. Şimdi netten en çok hangi marka krem tercih ediliyor onu araştıracağım.
Hiç sıkma canını bozma moralini herşey güzel ilerleyecek bebişin güzel güzel büyücek Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim ilgin alakan içinsağlıklı şekilde inşallah kuzularimizi kucağımıza aliriz bana da bol bol dua et hersey yoluna girsin senin gibi güzel hamilelik gecireyim yavrum rabbime emanet insallaj bana bagislayack
Bio oil kullananlar genelde memnunlarBen asıl çatlak kremini merak ediyorum geçen doktor bir markanın çatlak kremini kullanmaya başla dedi ama netten yorumlarına bakınca kimsenin pek memnun kalmadığını gördüm. Şimdi netten en çok hangi marka krem tercih ediliyor onu araştıracağım.
Evet ilk gebeliğim olduğu için araştıryordum annem de hindistan cevizi yağı almış onu sür dedi ama daha kullanmadım dediğin çok doğru nemlendirici krem kullanıyorum duş sonrası için ama çatlak için dediğin yağlara bakayım doğal kullanmak daha iyi tabi sonuçta kremlerin içerikleri de bu tür yağlardan. Bilgilendirme için teşekkür ederimIsallah Rabbım bebeklerini sana bağışlayacak hersey yola girecek.
Senin ilk gebelik miydi?
Tecrübeme çok güvenerek diyorum ki çatlak kremine paranızı kaptırmayın tatlı badem yağı, bebek yağı, bebek losyonlari şimdiden kullanın ve bunu vücudunuzun her yerine sürün. Duş sonrası kurulanin ve tüm vücuda sürün, gunluk rutin de de göbek ve göğüslere losyon sürün krem ve yağlar cildi nemlendirdigi için catlamiyor. Ben 60 kg dan 85 kiloya çıktım hiç catlagim olmadı, ne selulit nede catlagim hiç yok.
Çatlak kremi kullananlar daha son aylara gelmeden çatladı. Önemli olan sadece göbeğe değil tüm vücuda krem, yag sürmek
Ona da bakayım sen ne kullanmayı düşünüyorsun gerçi sen daha tecrübelisin daha önceki gebeliğinde kullandığın oldumu?Bio oil kullananlar genelde memnunlar
Bende çatlak kremini araştırdım bio oil ve lierac çok kullanmışlar. Bir de organik kakao yağı kullananları çok gördümBen asıl çatlak kremini merak ediyorum geçen doktor bir markanın çatlak kremini kullanmaya başla dedi ama netten yorumlarına bakınca kimsenin pek memnun kalmadığını gördüm. Şimdi netten en çok hangi marka krem tercih ediliyor onu araştıracağım.
Tüp bebek tedavisi mi oldunuz? Bu tür ilaçlarda genelde oluyor diye biliyorum ilacı kullanmayı bıraktıktan 10 gün sonrasında gerçek hcg değeri alabilirsiniz. Ben de gonalf ve ovitralle kullandığım için üzerinden 10-15 gün geçtikten sonra kandan takibini yaptımKızlar gonapetly iğnede hcg var mu kesin bilgi olsun istiyorum lütfen
Benim kardeşimde gebeliğinde krem kullandı ama son ayda çatlakların önüne geçemedi ne kadar pahallı bir krem olsa da etkisini göstermedi yada şöyle bir şey var karın içi geniş olan gebelerin pek çatlağı olmuyor dar olanlarda daha çok görülüyor.Bende çatlak kremini araştırdım bio oil ve lierac çok kullanmışlar. Bir de organik kakao yağı kullananları çok gördüm