Güvendiğin temiz bir yerse bişey olmaz heralde zaten her zaman yemiyoruz arada değişiklik iyi geliyor çok şükür ki yiyebiliyoruz yiyemesek o daha sıkıntıAynen bende oyleyim, halim yoktu bugun de disaridan olsun dedimara siradan bisey olmaz herhalde insallah
Kesinlikle ya sansliyiz canimizin istedigi herseye ulasabiliyoruz.Güvendiğin temiz bir yerse bişey olmaz heralde zaten her zaman yemiyoruz arada değişiklik iyi geliyor çok şükür ki yiyebiliyoruz yiyemesek o daha sıkıntı
Doktor öyle çağırdı valla gözükür dedi3binlerde kese icin biraz az bir deger olabilir canim, karından cok zor belki vajinal gozukebilir, gözükmekte de canını sıkma ve bir daha kan ver ama tabiki inşallah gözükür
Siz keseyi ne zaman gördünüz acaba, hayirlisiyla bir hamileyim diyebilsek.sizinle haftamız günümüz aynı. ben yarın gideceğim doktor kalp sesi duyulması lazım dedi. kalbim küt küt vallahi. Allahım hayırlısıyla duyup rahatlayalım bizlerde inşallah.. beta benim 5 gün önce 2800 dü sanırım.
Ben fazla fazla içiyorum malesef gerçi şimdi azaltmaya çalışıyorum ama ben de kansızlık da var vitaminsizlik de var nasıl olacak bilmiyorumAnnem beni bebekten çaylarla büyütmüş herhalde ondan çok zaafım var çayaama aneminin en büyük sebebi de çay. Sadece kahvaltıda bir fincan açık çay içiyorum belki de ondan mide bulantım olmadı
Ayy bakalım doğru çıkacak mı? Benim önceki hamileligimde böyle belim çok ağrıdı ve erkektiBana zaten annem ve esim haric senin oglun olacak diyorlarkotu biseyden belim agrimasinda, yoksa idare etmeye calisiyorum. Gece uykumu bolmesi disinda idare ediyorum
Masallah pozları bak yaDünkü ağrıdan sonra gittim bugün çok şükür bi sıkıntı yok keyfi yerinde sadece bi kez daha idrar verdim enfeksiyon vardı belki geçmemişse o ağrı yapıyodur dedi. 2 güne de onun sonucu çıkcak. Bebiş iyi kocaman olmuş çok şükürpoz bile veriyo şimdiden Allah hepimizin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Deme onu deme iki oglandan sonra bu bel ağrısıyla benim 3. oğlan mi geliyor yoksa
Su içemiyorsan akmina soda iç.Kızlar şu içemeyen var mi aranızda yerine ne içiyorsunuz? Su içsem de sürekli istifra ettiğim için yetmiyor galiba çok susuz hissediyorum kendimi ne yapacağımı şaşırdım artık
Ben sivilceler için pişik kremi sürüyorum. Bebeklere kullanılan herseyi kendimize kullanabiliriz. Benim Almanya'dan gelen kremim var ama siz sudokrem kullanabilirsiniz trendyolda yorumlarda da yazıyorlar sivilceleri geçiriyor diye.Kızlar iyi akşamlar herkese. Cilt bakımı olarak neler yapıyorsunuz acaba? Evde aldığım kağıt maskelerim var ama kullanmaya korktum siz kullanıyor musunuz? Bulgar kremi de kullanıyordum sivilcelerim için onu da kullanmayı bırakmıştım aranızda kullanan var mı?
Bende çayı çok severdim ama şimdi bulantı yapıyor içemiyorum. Hamileliklerim de çayı az içmeye özen gösteririm kan degerlerimi, vitamin degerlerimi degistirmesin diyeBen fazla fazla içiyorum malesef gerçi şimdi azaltmaya çalışıyorum ama ben de kansızlık da var vitaminsizlik de var nasıl olacak bilmiyorum
Onu da deniyorum canm birsey yiyemiyorum yediğim de çıkıyor zaten hemencecikSu içemiyorsan akmina soda iç.
Yakında bacaklarda , ayaklarda kasılmalar başlar hergun soda içmek magnezyum sağlıyor ve hamilelik için çok faydalı mineral alıyor vücudumuz. Magnezyum ilaç içmek yerine soda daha rahatlatıcı mideyi de yormuyor
.
Umarım her şey yolunda gitmiştir ve bebeğin seninledir.Kızlar hepinize iyi geceler.. Merak edenler olmuş yazmak istedim.. Pazartesi ameliyat olacağım. Hastaneye yatışım devam ama dayanacak gücüm kalmadı artık. Pazartesi ameliyatla bir bebeğimi alacaklar anesteziden ve kanamadan dolayı inşallah diğer bebeğim sağlıkla devam eder.. Dualarınıza çok ihtiyacım var hem kendim için hem bebeklerim için..
Hayirli olsunMerhaba arkadaşlar bende nasipse Nisan annesi olacağım. Şuan gebeliğin 8. haftasindayim. Herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum.
Bir de bişey sormak istiyorum, kalp atışını duyduktan sonra doktor 1 ay sonraya randevu verdi geç değil mi sizce? Siz ne aralıklarla kontrole gidiyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar bende nasipse Nisan annesi olacağım. Şuan gebeliğin 8. haftasindayim. Herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum.
Bir de bişey sormak istiyorum, kalp atışını duyduktan sonra doktor 1 ay sonraya randevu verdi geç değil mi sizce? Siz ne aralıklarla kontrole gidiyorsunuz?
Yaaa gerçekten miKızlar hepinize selamlar, merak etmişsinizdir diye hemen girip yazmak istedim.. Çok zor bir gündü.. Dün sabah ameliyata alındım. Anestezi doktoru bu hafta verilen anestezi de diğer bebeği kaybetme olasılığın çok fazla dedi 2 hafta daha bekleyelim 12. Haftadan sonra yapalım dedi doktoru aradı doktor kabul etmedi hayati riski var dedi. Ben ameliyathane de ağlama krizine girdim çok kötü oldum çünkü sonra bayıltmadan önce doktorumu görmek istiyorum dedim geldi ve yalvardım kabul etmedi tam anestezi verilecekti ultrason da diğer bebeğin önceki yerine göre daha iyi bir yerde olduğunu söyledi ve son saniye ameliyat masasından kalktım. 10 gün daha hastane de yatacağım ama daha umutlu daha iyiyim.. Çok dua ettim, Allahım inşallah sağlıklı hayırlı bir süreç geçiririm.. Hepinize de çok teşekkür ediyorum.. Hala dualarınıza ihtiyacım var...
Ay canım benim çok duygulandım ins ikisine de kavuşacaksin sağlıkla. Dualarımız seninle.Kızlar hepinize selamlar, merak etmişsinizdir diye hemen girip yazmak istedim.. Çok zor bir gündü.. Dün sabah ameliyata alındım. Anestezi doktoru bu hafta verilen anestezi de diğer bebeği kaybetme olasılığın çok fazla dedi 2 hafta daha bekleyelim 12. Haftadan sonra yapalım dedi doktoru aradı doktor kabul etmedi hayati riski var dedi. Ben ameliyathane de ağlama krizine girdim çok kötü oldum çünkü sonra bayıltmadan önce doktorumu görmek istiyorum dedim geldi ve yalvardım kabul etmedi tam anestezi verilecekti ultrason da diğer bebeğin önceki yerine göre daha iyi bir yerde olduğunu söyledi ve son saniye ameliyat masasından kalktım. 10 gün daha hastane de yatacağım ama daha umutlu daha iyiyim.. Çok dua ettim, Allahım inşallah sağlıklı hayırlı bir süreç geçiririm.. Hepinize de çok teşekkür ediyorum.. Hala dualarınıza ihtiyacım var...