- 7 Temmuz 2021
- 1.559
- 2.612
Canım benim kıyamam hiç stres yapma sen sıkıntısız stressiz olursan bebekler olumsuz etkilenmez Allah büyük hayırlısıyla sağlıkla sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin inşallah sen de bebeklerin de çok iyi olacaksınız dualarımız sizinleKızlar hepinize selamlar, merak etmişsinizdir diye hemen girip yazmak istedim.. Çok zor bir gündü.. Dün sabah ameliyata alındım. Anestezi doktoru bu hafta verilen anestezi de diğer bebeği kaybetme olasılığın çok fazla dedi 2 hafta daha bekleyelim 12. Haftadan sonra yapalım dedi doktoru aradı doktor kabul etmedi hayati riski var dedi. Ben ameliyathane de ağlama krizine girdim çok kötü oldum çünkü sonra bayıltmadan önce doktorumu görmek istiyorum dedim geldi ve yalvardım kabul etmedi tam anestezi verilecekti ultrason da diğer bebeğin önceki yerine göre daha iyi bir yerde olduğunu söyledi ve son saniye ameliyat masasından kalktım. 10 gün daha hastane de yatacağım ama daha umutlu daha iyiyim.. Çok dua ettim, Allahım inşallah sağlıklı hayırlı bir süreç geçiririm.. Hepinize de çok teşekkür ediyorum.. Hala dualarınıza ihtiyacım var...