2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım benim kıyamam hiç stres yapma sen sıkıntısız stressiz olursan bebekler olumsuz etkilenmez Allah büyük hayırlısıyla sağlıkla sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin inşallah sen de bebeklerin de çok iyi olacaksınız dualarımız sizinle

Canım bana yıllarca dediler ki senin çocuğun olmaz ama Allah öyle bir Allah ki taştan ot bitirirse benim de olur dedim çok şükür oldu. Sen inan dua et tutunur ins büyür ve kucağına alırsın koklarsin ins. Bu süreçte duanı et internete çok takılma ilk gebeligimde nerdeyse kendi kendime kanser teşhisi koymuştum mümkün mertebe ilaçlarını muntazam kullan ins sana tutunur ve sağlıkla dünyaya gelir.

Amin çok teşekkür ederim inşallah peki goruntu nasıl gozukuyo ilk hamilelgm hiç bilmiyorum bu konulsri

İnşallah çok teşekkür ederim dusunceleriniz için. Maşallah size inşallah Rabbım bana bağışlar tek sknti betamn yavaş artması

Tekrardan cok gecmis olsun, Allah buyuk herşey yoluna girecek inaniyorum. Dualarim sizinle.

Canım tekrar çok geçmiş olsun, sağlıkla beraber çıkacaksınız inşallah o hastaneden dualarımız seninle

Çok sevindim rabbimin kudretinden sual olunmaz inşallah iki bebeginizde kucağınza alirsinizbende de bunun farklı durumu vR normal yoldan hamileyim sata göre 6 hafta ama pazar günü hafif kahverngi lekelenmem oldu doktor direk yamuk kese kürtaj dedi atti.dun tekrar gittim ozel hastahaneyr çok güzel ilgilendilr kesen normal içinde de bebeğe dair şeyler görüyorum 5+6 uyumlu 10 mm dedi nasıl böyle söyleyebiliyor ben olumsuz bisey görmüyorum dedi.suan bi hafta izlemedeym tek fark betam yavaş yükseliyor en son 4518 çıktı dün bi gün önce 4280 di .ilk ölçüm 1938 .Rabbım hepimize yavrusunu bağışlasın saglikli şekilde dünyaya getirelim .böyle yaşayan var mı acaba

Sanki yolk kesesi oluşmuş gibi geldi bana yolk kesesi nedir derseniz bebeğe dair ilk gelişmelerden biri kesenin içinde bir yuvarlak oluşum daha oluyor buna deniliyor. Ve o oluşumun hemen altında embriyo vardır zaten henüz küçük olduğu için çok bir bilgi vermemişlerdir diye düşünüyorum. Haftaya bence kalp atışını duyarsınız. Yalnız farklı doktorlara muayene olmanızda fayda var fikir almak açısından. Hayırlısı olsun inşallah umarım güzel haberler alırsınız.

Günaydın ben tüm ürünlerimi değiştirmek zorunda kaldım. Yves Rocher kullanmaya başladım. %98 doğal içerik diyor açıklamalarında. Bu konuda deneyimi olanlardan bilgi almayı ben de isterim :)

İnşallah her şey yolunda gider canım bundan sonrası için. Dua ediyoruz hep, güzel haberlerini duymayı bekliyoruz

Yolunda açılmış bi yol da görüyorum dedi şuan da olumsuz hicbirsey görmüyorum dedi bebeğin beslenme yoluda gözüküyor dedi ben pek anlamadm ilk gebelgm olduğu için umarım hersey güzel olur betam yukselir

Evet benim bahsettiğim şeyi söylemiş doktor korkmayın sağlıklı olmasa zaten doktorlar pat diye söylüyorlar herşeyi. Ama siz yine de dikkat edin beslenmenize vs ve fazla kendinizi yormayın herşey güzel olucak diye ümit ediyorum.

Ne yemem gerekiyor bu dönemde sabah gece süt içiyorum et tavuk ceviz yumurta yiyorum peynir yiyorum meyve olarak seftali yiyorum başka onerecgnz şeyler var midir

Herkese merhaba uzun bir aradan sonra tekrardan anne olacağını bilmek çok farklı bir duygu Allah herkese nasip etsin :) Görünüşe göre Nisan annesi olacağım bu seferde :) :)
Hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim kontroller ilk haftalarda her haftaydı daha sonra 3 haftada bire düştü sağlıklı bir gebelik ise zaten doktor çok sık görmek yerine 3 hafta yada 4 hafta sonra görmek isteyebilir bu süreçte bebiş sağlıkla büyüyor zaten

Benim de maskelerim var yapmaya çekiniyorum Sonuçta cilt herşeyi emdiği için acaba bebeğe gider mi ben de çözemedim. Yoksa cildim çok yıpranıyor günlük temizliğin yanında siyah noktalarla uğraşmak biraz sıkıntı

Günaydın ben tüm ürünlerimi değiştirmek zorunda kaldım. Yves Rocher kullanmaya başladım. %98 doğal içerik diyor açıklamalarında. Bu konuda deneyimi olanlardan bilgi almayı ben de isterim :)
Ben yves rocherin yaşlanma karşıtı serum ve kremlerini kullanıyorum çok memnunum ama temizleme ürünlerini denemedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…