Benim aile hekimi niye yapmıyoruz dedi acabaİlk sağlık ocağında yapıldı benim 7. Haftada sanırım sonra 9. Hafta hastanede kendi doktorum hem idrar hem kan testi alırken hepsine baktı. Eskiden kedi bakıyordum muhtemelen ondan bulaşmıştır. Şimdi de gerçi köpüşümüz var ama ben çok haşır neşir olmuyorumSen yine de kontrole gidince doktora danış ama muhtemelen yapacaktır o da
Bilmiyorum canım. Acaba tüp bebek sürecinde de aynı doktordaydım. Ocak ayından beri iki denem var, kimyasal gebelik, histereskopi falan. Belki bakmıştır daha önce. Yarın bir geriye dönük bakacağım tahlillerime. Ama yapmayan doktor da çok okudum o yüzden bana çok ilginç gelmemişti. TeşekkürlerBenim doktorum 5. Hafta ilk kontrolumde yapmıştı. Bağışıklığım var mı diye bakmisti hiç gecirmemisim negatif çıkmıştı sonuç. Aslında çok önemli bir test niye istemedi acaba ilginç.
Güneş konusuna değindiğiniz çok iyi oldu. Benim eşim eczacı bu aradaBenim doktorum eczane ürünü olsun dedi. Birde kışta olsa güneş koruyucu olsun cilt lekelenmeye müsait oluyor dedi.
Kendim araştırdığım kadarıyla yaşlanma karşıtı retinol içeren ürünler ve bazı asit türleri zararlı. Bunlara dikkat ederek alabiliriz.
Çatlak içinde nemlendirme önemli, doğal yağlarda olabilir ama badem yağının tüylenme yaptığını okumuştum. O açıdan kararsızım bilmiyorum. Birazda genetik aslında.
Rica ederim canim. Ben de bir ara tüp bebek tedavisi görmüştüm ve o zaman da bu test istenmişti benden...Belki de dediğin gibi sana da o zaman bakilmistir şuan da ondan gerekli görmemiştir... olabilir. Ama istersen yine de doktoruna bir sor aklinda kalmasınBenim aile hekimi niye yapmıyoruz dedi acabayarın ebeyi bir arayıp soracağım. Sağol canım
Bilmiyorum canım. Acaba tüp bebek sürecinde de aynı doktordaydım. Ocak ayından beri iki denem var, kimyasal gebelik, histereskopi falan. Belki bakmıştır daha önce. Yarın bir geriye dönük bakacağım tahlillerime. Ama yapmayan doktor da çok okudum o yüzden bana çok ilginç gelmemişti. Teşekkürler
Bu konuda hiçbir fikrim yok canım. Ama tek bildiğim kan uyuşmazlığınin mühim bir konu olduğu. Mutlaka kontrollerini yaptır ve tedavi gerekiyorsa tedavini de ol canım. Bazı doktorlar çok umursamaz oluyorlar gerçekten.Benim toxoplazma pozitif çıktı ama daha önceden geçirmişim şuan negatifti onların 2 türüne bakıyorlar biri şimdiki diğeride geçmişte bulaşmı diye. Şükür sıkıntı yokmuş bu ara kafamı karıştıran şey kan uyuşmazlığı oldu benim negatif eşimin pozitif. Kan testi yapıldı bana kan uyuşmazlığı negatif çıktı ama geçen gittiğim doktor ara ara yine kontrol edilmesi gerekiyor dedi. Bu konuda bilgin var mı? Benim asıl kendi doktorum en başından beri hiç bunla ilgili bir şey demedio da bi acayip başka doktorlar hemen sormuştu haftaya gittiğimde sorucam ona da bakalım ne diyecek.
Aa ne iyi yaptın, aklımda bulunsun alırken bu ürüne de bakayım teşekkürlerGüneş konusuna değindiğiniz çok iyi oldu. Benim eşim eczacı bu arada
Güneş kremini normalde de kullanırdım. Şimdi gebelere özel olanını aldım. Yine de ben bilirkişi değilim. Araştırma yapmanızı öneririmkullandığım ürünü ekledim. Lekesiz gebeliğimiz olsun
Ben vinalac mıydı neydı o folık asiti kullanıyorum , kabızlıgı engellıyo gibi gelıyo , içeriği guselmişPeki doktorunuz bı ilaç önerdi mi bana bir tane verdi ama benim ilk kullandığım gün mide bulantısı fan duramadim bir de folik asit kullanıyor musunuz
Geçmiş olsun canını sıkma lütfenMerhaba kızlar, şahsım adına üzücü bir haber ile geldim. Dün gece düşük yaptım. Nasip değilmiş.. Dilerim hepiniz sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..
Benım de toxoplazma pozitif, cok zor oluyor dıkkat etmek .Benim toxoplazma pozitif çıktı ama daha önceden geçirmişim şuan negatifti onların 2 türüne bakıyorlar biri şimdiki diğeride geçmişte bulaşmı diye. Şükür sıkıntı yokmuş bu ara kafamı karıştıran şey kan uyuşmazlığı oldu benim negatif eşimin pozitif. Kan testi yapıldı bana kan uyuşmazlığı negatif çıktı ama geçen gittiğim doktor ara ara yine kontrol edilmesi gerekiyor dedi. Bu konuda bilgin var mı? Benim asıl kendi doktorum en başından beri hiç bunla ilgili bir şey demedio da bi acayip başka doktorlar hemen sormuştu haftaya gittiğimde sorucam ona da bakalım ne diyecek.
Canım cok gecmıs olsun , kac haftalıktın nasıl olduMerhaba kızlar, şahsım adına üzücü bir haber ile geldim. Dün gece düşük yaptım. Nasip değilmiş.. Dilerim hepiniz sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..
Eee peki ne dedi doktorunuz merak ettim eskiden mi gecirmissiniz yoksa şuan mi geciriyorsunuz?Benım de toxoplazma pozitif, cok zor oluyor dıkkat etmek .
Canım sana dua ederken içimden hep Allah mucizlerini yaşatsın dedim ins iki yavrunuda sağlıkla kucağına alırsınKızlar hepinize selamlar, merak etmişsinizdir diye hemen girip yazmak istedim.. Çok zor bir gündü.. Dün sabah ameliyata alındım. Anestezi doktoru bu hafta verilen anestezi de diğer bebeği kaybetme olasılığın çok fazla dedi 2 hafta daha bekleyelim 12. Haftadan sonra yapalım dedi doktoru aradı doktor kabul etmedi hayati riski var dedi. Ben ameliyathane de ağlama krizine girdim çok kötü oldum çünkü sonra bayıltmadan önce doktorumu görmek istiyorum dedim geldi ve yalvardım kabul etmedi tam anestezi verilecekti ultrason da diğer bebeğin önceki yerine göre daha iyi bir yerde olduğunu söyledi ve son saniye ameliyat masasından kalktım. 10 gün daha hastane de yatacağım ama daha umutlu daha iyiyim.. Çok dua ettim, Allahım inşallah sağlıklı hayırlı bir süreç geçiririm.. Hepinize de çok teşekkür ediyorum.. Hala dualarınıza ihtiyacım var...
Çok geçmiş olsun cnm. Hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş nasip etsin ins.Merhaba kızlar, şahsım adına üzücü bir haber ile geldim. Dün gece düşük yaptım. Nasip değilmiş.. Dilerim hepiniz sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..
Kaç haftalıksiniz ?Kızlar betam 30.000 üstü ama kalp atışı duyulmuyor.Tekrar gideceğim 7 gün sonra. Normalde sizin beta kaçken duydunuz
6.5 haftalık dedi doktorum. Normalde bu hafta 7.5 olması gerekiyordu. Ama daha küçükmüş geç döllenme falan dedi bugünde beta da 36.000 bilmiyorum ki ya. Şimdi bir hafta nasıl geçecekKaç haftalıksiniz ?
Sıkma canını benimde 6. haftamda duyulmadı cuma günü gidicem 7. Haftası olucak duyulur inşallah6.5 haftalık dedi doktorum. Normalde bu hafta 7.5 olması gerekiyordu. Ama daha küçükmüş geç döllenme falan dedi bugünde beta da 36.000 bilmiyorum ki ya. Şimdi bir hafta nasıl geçecek
birde şekerim yüksek dahiliyeye gidip ilaç kullanmam lazımmış. Şeker hiç önemli değil dikkat ederim, ama çok üzüldüm. Normalde duyarız demişti doktorum şimdide geç döllenme galiba diyor.
Merhaba canım benim 6+4 te duyuldu karından ultrason ile vajinalden belki de daha erken bile duyulabilirdi. Ama kişiden kişiye değişen bişey bu kimisinin 8. Haftaya kadar bile duyulmayabiliyormus. Hemen panik yapma biraz daha bekle bence inşallah en kısa sürede duyarsın miniginin kalbini. Hem büyük bir sorun olsaydı doktorun snaa söylerdi diye düşünüyorum geç döllenme olabilir dediğine göre vardır bir bildiği...6.5 haftalık dedi doktorum. Normalde bu hafta 7.5 olması gerekiyordu. Ama daha küçükmüş geç döllenme falan dedi bugünde beta da 36.000 bilmiyorum ki ya. Şimdi bir hafta nasıl geçecek
birde şekerim yüksek dahiliyeye gidip ilaç kullanmam lazımmış. Şeker hiç önemli değil dikkat ederim, ama çok üzüldüm. Normalde duyarız demişti doktorum şimdide geç döllenme galiba diyor.
Bir sefer Lierac, diğerinde ayni sefa yağı kullanmistim ama yine hafif catlaklar oldu, bu sefer bio oil düşünüyorumOna da bakayım sen ne kullanmayı düşünüyorsun gerçi sen daha tecrübelisin daha önceki gebeliğinde kullandığın oldumu?