Tamamdir beni de bilgilendirirseniz cok memnun olurumBenim cumartesi var kontrolum inşallah herşey yolundadır. Sorarım o zaman sizede söylerim
Kizlar son gunlerde belim agriyordu ama hafif oldugu icin pek umursamadim. Fakat bu gece belimin agrisindan surekli uyandim pozisyon degistirip durdum ama nafile. Bel agrisi 4. aydan sonra normalmis. Erken bel agrisi cekenler var mi ? Veya etrafinda duyan. Mahfoldum bu gece..
sizinle haftamız günümüz aynı. ben yarın gideceğim doktor kalp sesi duyulması lazım dedi. kalbim küt küt vallahi. Allahım hayırlısıyla duyup rahatlayalım bizlerde inşallah.. beta benim 5 gün önce 2800 dü sanırım.Merhaba sat 22 temmuz ama halen kese yok ortada ,bhcg yukseliyor su an sanırım 3000 i bulduk,salı günü randevum var,umarım bu sefer görülür, hamile miyim değil miyim cok yoruldum beklemekten.Kasık ağrım baya var ,qma çok şükür kanama falan yok
Bir önceki kan degerine baktim 4280 mis, artış malesef pek iyi değil doktorunun takibinde ol mutlaka. Mumkun olduğunca gebeliklerde kabız olmamaya çalışın diyor doktorlar, ikinmak iyi değil evet, cok stres yapmamaya calis, probiyotikli besinlerle beslenebilirsin, yağlı incir kayısı kürü yapabilirsin kabızlık icin, onun dışında bol bol dinlen agir kaldırma bir yerlere uzanma.10 gün istirahat verdi kan degerm 4518 çıktı şuanda beklemede kalalım dedi haftaya tekrar kontrolm var sizce bu süre zarfında ne yapmam gerekio büyük lavaboya gitmeye korkuyorm ikinp ters bisey olacak diye
aşırı uyku isteği var :) evet bende valla kendimi kaldıramıyorum o kadar ağır hissediyorum kendimi. zaten üşengeç bir insanndım, hepten tamam olduIykusuzluk dısında bendede saydığın belirtilerin tamamı var böyle kendimi 150 kg gibi hissediyorum öyle bir ağırlık var üstümde dün şehir dısına cıktık 2 saatlik araba yolculuğu burnumdan geldi arka koltukta uyuyarak gittim ne gittiğim yerden bir keyif aldım ne yediğimden içtiğimden dönerkende aynı sıkıntıları yasadı. Sana insaşlah cok iyi gelir ben bir daha hiç bir yere gitmemeye yemin ettim.
Sizin fitiktan olma ihtimali yuksek cok gecmis olsunBende de bel ağrısı var.
Benim bel fıtığım ve rahim tersliğim var acaba onlar mı yapıyor diye düşünüyorum.
BeeeenKizlar aranızda benim gibi sürekli tükürme hissi olan sürekli tükürmek isteyen sürekli tüküren var mı
Kan degerim kaç olmasi gerekiyor pekiS Suziiii007
Bir önceki kan degerine baktim 4280 mis, artış malesef pek iyi değil doktorunun takibinde ol mutlaka. Mumkun olduğunca gebeliklerde kabız olmamaya çalışın diyor doktorlar, ikinmak iyi değil evet, cok stres yapmamaya calis, probiyotikli besinlerle beslenebilirsin, yağlı incir kayısı kürü yapabilirsin kabızlık icin, onun dışında bol bol dinlen agir kaldırma bir yerlere uzanma.
Erkek bebekte bele ağrı çok vuruyor. Kasıklar genişlemeye çalıştığı için bele kadar ağrı oluyor.Kizlar son gunlerde belim agriyordu ama hafif oldugu icin pek umursamadim. Fakat bu gece belimin agrisindan surekli uyandim pozisyon degistirip durdum ama nafile. Bel agrisi 4. aydan sonra normalmis. Erken bel agrisi cekenler var mi ? Veya etrafinda duyan. Mahfoldum bu gece..
Normalde kan verdikten 2 gun sonra 2 kati veya 2 katına yakin olmasi bekleniyor, eger 2 gun geçmişse en az 6800 civari (%60) olmasi gerekir diyorlar, saglikli ilerlemesi için, sizin 2 kan degeri arasında ne kadar zaman varKan degerim kaç olmasi gerekiyor peki
Bana zaten annem ve esim haric senin oglun olacak diyorlarErkek bebekte bele ağrı çok vuruyor. Kasıklar genişlemeye çalıştığı için bele kadar ağrı oluyor.
Dün verdim 4280 bugün 4518 ciktiNormalde kan verdikten 2 gun sonra 2 kati veya 2 katına yakin olmasi bekleniyor, eger 2 gun geçmişse en az 6800 civari (%60) olmasi gerekir diyorlar, saglikli ilerlemesi için, sizin 2 kan degeri arasında ne kadar zaman var
Maşallah canımDünkü ağrıdan sonra gittim bugün çok şükür bi sıkıntı yok keyfi yerinde sadece bi kez daha idrar verdim enfeksiyon vardı belki geçmemişse o ağrı yapıyodur dedi. 2 güne de onun sonucu çıkcak. Bebiş iyi kocaman olmuş çok şükürpoz bile veriyo şimdiden
En iyisini doktor bilir ama biraz az gibi duruyorDün verdim 4280 bugün 4518 cikti
Cok guzel gozukuyor masallah :)Dünkü ağrıdan sonra gittim bugün çok şükür bi sıkıntı yok keyfi yerinde sadece bi kez daha idrar verdim enfeksiyon vardı belki geçmemişse o ağrı yapıyodur dedi. 2 güne de onun sonucu çıkcak. Bebiş iyi kocaman olmuş çok şükürpoz bile veriyo şimdiden Allah hepimizin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Haftaya nifty yaptırıcam ama doktora kalsa cinsiyet için ekstra para verme diyo zaten önümüzdeki ay görücez sonuç gelene kadar aynı hesap olcak dedi. Ben asıl kendi doktoruma haftaya gidicem bakalım o ne derse artıkCok guzel gozukuyor masallah :)
Cinsiyet öğrenmeye az kalmış
cinsiyet ogrenmek icin ne kadar fark istiyorlar biliyor musun canim?Haftaya nifty yaptırıcam ama doktora kalsa cinsiyet için ekstra para verme diyo zaten önümüzdeki ay görücez sonuç gelene kadar aynı hesap olcak dedi. Ben asıl kendi doktoruma haftaya gidicem bakalım o ne derse artık
Genoksun broşürünü verdi 2500 dedi cinsiyet çalışıyolar mı dedim onu isterseniz fiyat 3-3500 arası değişiyor dedi yani arada nerden baksan bin lira oynayacak o yüzden dedi sonuç çıkana kadar zaten zamanı gelcek diye ama bakalım ben bekleyemem herhaldecinsiyet ogrenmek icin ne kadar fark istiyorlar biliyor musun canim?