Artma sansi varımdır progestan verdi yatis verdi bunlar olumlu yansır mi ya da çevrenizde bildgnz var miEn iyisini doktor bilir ama biraz az gibi duruyor
ay ben bu kadar yersem 70 kilo olurumBir de şöyle örnek beslenme listesi verdi ama herkes muhtemelen bulantıdan yiyemiyodur ben de az az değil çok yediğim için ara öğün pek yapamıyorum ama sütü ihmal ettim süt içmek bu dönem çok önemliymiş kalsiyum açısından fikir olsun diye paylaşayım dedim sizle de
Kanamali durumlarda genelde progestan kullanılır ve yatis verilir doğru ama kan degeri icin bisey diyemiyorum malesefArtma sansi varımdır progestan verdi yatis verdi bunlar olumlu yansır mi ya da çevrenizde bildgnz var mi
Gonlune göre olur inşallah :) bakalim ilk haber kimden gelicekHaftaya nifty yaptırıcam ama doktora kalsa cinsiyet için ekstra para verme diyo zaten önümüzdeki ay görücez sonuç gelene kadar aynı hesap olcak dedi. Ben asıl kendi doktoruma haftaya gidicem bakalım o ne derse artık
Her gün kim hazırlıcak bunlarıBir de şöyle örnek beslenme listesi verdi ama herkes muhtemelen bulantıdan yiyemiyodur ben de az az değil çok yediğim için ara öğün pek yapamıyorum ama sütü ihmal ettim süt içmek bu dönem çok önemliymiş kalsiyum açısından fikir olsun diye paylaşayım dedim sizle de
Ben de çaycıyım süt tercih etmiyorum pek ama mecbur içicemay ben bu kadar yersem 70 kilo olurumbende de mide yanması var çok kötü bir şey yiyemiyorum.Hele sütten nefret ettim
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla gelsin de kız erkek başımızın üstünde yeri varGonlune göre olur inşallah :) bakalim ilk haber kimden gelicek
Hiç sorma benim de gram enerjim yok aynı şeyi ben de düşünüyordum kim yapcak hazırlıcak gücümü toplayıp bi yrmek yapıyorum zaten 2-3 yeniyor mecburHer gün kim hazırlıcak bunları
Akşam yemeğini hazırlayabilsem yeter bana
Ben süt içemiyorum onun yerine yoğurt yemeye çalışıyorum.
Bemde bugün aklıma getirmemeye çalışıyorum peki ne zaman sonra geçtiBeeeenilk hamileliğimde yutamayıp hep elimde karton bardakla geziyordum ve ona çıkarıyordum sürekli yuttukça midemi bulandırıyordu çünkü bu hamileliğimde de çok fazla ama ağzıma naneli şeker atıyorum, sakız çiğniyorum, karanfil atıyorum bi tane, buzlu su içiyorum öyle rahatlatmaya çalışıyorum şimdilik
Ben hemen hemen bu şekil besleniyorum ama 2 gundur biraz yanlis besleniyorum. Dun canim kumpir cekti disarida kumpir yedim. Bugun de hamburger cekti. Siparis ettim bekliyorumBir de şöyle örnek beslenme listesi verdi ama herkes muhtemelen bulantıdan yiyemiyodur ben de az az değil çok yediğim için ara öğün pek yapamıyorum ama sütü ihmal ettim süt içmek bu dönem çok önemliymiş kalsiyum açısından fikir olsun diye paylaşayım dedim sizle de
Deme onu deme iki oglandan sonra bu bel ağrısıyla benim 3. oğlan mi geliyor yoksaErkek bebekte bele ağrı çok vuruyor. Kasıklar genişlemeye çalıştığı için bele kadar ağrı oluyor.
Kaç haftada gelcekmiş , nifty sadece cinsiyet için degıl ki , dogruluk payı yuksek ve ıkılı uclu teste gerek kalmıyoHaftaya nifty yaptırıcam ama doktora kalsa cinsiyet için ekstra para verme diyo zaten önümüzdeki ay görücez sonuç gelene kadar aynı hesap olcak dedi. Ben asıl kendi doktoruma haftaya gidicem bakalım o ne derse artık
MasaAllah nasıl da keyif yapıyor kuzuDünkü ağrıdan sonra gittim bugün çok şükür bi sıkıntı yok keyfi yerinde sadece bi kez daha idrar verdim enfeksiyon vardı belki geçmemişse o ağrı yapıyodur dedi. 2 güne de onun sonucu çıkcak. Bebiş iyi kocaman olmuş çok şükürpoz bile veriyo şimdiden Allah hepimizin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sana bişi diyim mi ben de öyleyimBen hemen hemen bu şekil besleniyorum ama 2 gundur biraz yanlis besleniyorum. Dun canim kumpir cekti disarida kumpir yedim. Bugun de hamburger cekti. Siparis ettim bekliyorumama genel olarak listedeki gibiyim. Bu 2 gunu saymiyoruz, gormuyoruz
Biliyorum zaten o testleri yapmamak için kesin olarak nifty yaptırıcam ama cinsiyet için doktor gerek yok dedi de ben yine de yaptırıcamKaç haftada gelcekmiş , nifty sadece cinsiyet için degıl ki , dogruluk payı yuksek ve ıkılı uclu teste gerek kalmıyo
Devlet hastanesi dışında hafa sonu doktor bulmak zor. Çınarlı doğum hastanesine git orası doğum üzerine ve özel hastane . Önce telefon aç doktor varsa git muayene ol.
Bende sizin gibi çay hastasiyim o çayı içtim mi ne mide bulantısı ne ağızda değişik tat hiç birşey kalmıyorBen de çaycıyım süt tercih etmiyorum pek ama mecbur içicem
Kıpır kıpır durmuyor hiç videosunu çektim durup durup bakıyorumMasaAllah nasıl da keyif yapıyor kuzu
Annem beni bebekten çaylarla büyütmüş herhalde ondan çok zaafım var çayaBende sizin gibi çay hastasiyim o çayı içtim mi ne mide bulantısı ne ağızda değişik tat hiç birşey kalmıyor
Aynen bende oyleyim, halim yoktu bugun de disaridan olsun dedimSana bişi diyim mi ben de öyleyimokadar halim yok ki yemek yapmaya ben de arada dışardan söylüyorum sonra çok sinir oluyorum kendime ama başım çok dönüyor bu seferde yapcak gücüm kalmıyor