2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bir de şöyle örnek beslenme listesi verdi ama herkes muhtemelen bulantıdan yiyemiyodur ben de az az değil çok yediğim için ara öğün pek yapamıyorum ama sütü ihmal ettim süt içmek bu dönem çok önemliymiş kalsiyum açısından fikir olsun diye paylaşayım dedim sizle de

Eklentiler

• image.jpg
    186,2 KB · Görüntüleme: 65
ay ben bu kadar yersem 70 kilo olurum bende de mide yanması var çok kötü bir şey yiyemiyorum.Hele sütten nefret ettim

Gonlune göre olur inşallah :) bakalim ilk haber kimden gelicek

Her gün kim hazırlıcak bunları
Akşam yemeğini hazırlayabilsem yeter bana
Ben süt içemiyorum onun yerine yoğurt yemeye çalışıyorum.

Her gün kim hazırlıcak bunları
Akşam yemeğini hazırlayabilsem yeter bana
Ben süt içemiyorum onun yerine yoğurt yemeye çalışıyorum.
Hiç sorma benim de gram enerjim yok aynı şeyi ben de düşünüyordum kim yapcak hazırlıcak gücümü toplayıp bi yrmek yapıyorum zaten 2-3 yeniyor mecbur süt benlikte değil ama soğuk yine içiliyor

Bemde bugün aklıma getirmemeye çalışıyorum peki ne zaman sonra geçti

Ben hemen hemen bu şekil besleniyorum ama 2 gundur biraz yanlis besleniyorum. Dun canim kumpir cekti disarida kumpir yedim. Bugun de hamburger cekti. Siparis ettim bekliyorum ama genel olarak listedeki gibiyim. Bu 2 gunu saymiyoruz, gormuyoruz

Kaç haftada gelcekmiş , nifty sadece cinsiyet için degıl ki , dogruluk payı yuksek ve ıkılı uclu teste gerek kalmıyo

MasaAllah nasıl da keyif yapıyor kuzu

Ben hemen hemen bu şekil besleniyorum ama 2 gundur biraz yanlis besleniyorum. Dun canim kumpir cekti disarida kumpir yedim. Bugun de hamburger cekti. Siparis ettim bekliyorum ama genel olarak listedeki gibiyim. Bu 2 gunu saymiyoruz, gormuyoruz
Sana bişi diyim mi ben de öyleyim okadar halim yok ki yemek yapmaya ben de arada dışardan söylüyorum sonra çok sinir oluyorum kendime ama başım çok dönüyor bu seferde yapcak gücüm kalmıyor

Kaç haftada gelcekmiş , nifty sadece cinsiyet için degıl ki , dogruluk payı yuksek ve ıkılı uclu teste gerek kalmıyo
Biliyorum zaten o testleri yapmamak için kesin olarak nifty yaptırıcam ama cinsiyet için doktor gerek yok dedi de ben yine de yaptırıcam

Devlet hastanesi dışında hafa sonu doktor bulmak zor. Çınarlı doğum hastanesine git orası doğum üzerine ve özel hastane . Önce telefon aç doktor varsa git muayene ol.

Ben de çaycıyım süt tercih etmiyorum pek ama mecbur içicem
Bende sizin gibi çay hastasiyim o çayı içtim mi ne mide bulantısı ne ağızda değişik tat hiç birşey kalmıyor

Bende sizin gibi çay hastasiyim o çayı içtim mi ne mide bulantısı ne ağızda değişik tat hiç birşey kalmıyor
Annem beni bebekten çaylarla büyütmüş herhalde ondan çok zaafım var çaya ama aneminin en büyük sebebi de çay. Sadece kahvaltıda bir fincan açık çay içiyorum belki de ondan mide bulantım olmadı

Sana bişi diyim mi ben de öyleyim okadar halim yok ki yemek yapmaya ben de arada dışardan söylüyorum sonra çok sinir oluyorum kendime ama başım çok dönüyor bu seferde yapcak gücüm kalmıyor
Aynen bende oyleyim, halim yoktu bugun de disaridan olsun dedim ara siradan bisey olmaz herhalde insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…