- 9 Ağustos 2018
- 575
- 815
Peki nasıl doyuyor?Birak mamayi benim kendi sutumi bile biberon ya da herhangi bir yontemle kabul etmiyor. Beni de kabul etmiyor zaten zorla emziriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki nasıl doyuyor?Birak mamayi benim kendi sutumi bile biberon ya da herhangi bir yontemle kabul etmiyor. Beni de kabul etmiyor zaten zorla emziriyorum
Dedigim gibi uykuda falan emiyo yarim yamalak 3 cek 5 birak seklinde. Cok kotu durumdayiz cokPeki nasıl doyuyor?
Gece uykusuna çığlık çığlığa ağlayarak dalan bi bebeyle uğraşıyorum ben. O uyuyunca hiçbir şey yapmaya halim kalmıyorAy herkes nerde nereye kayboldunuz kızlar
İki gundur benimki de yapmaya başladı aynisini 4. Ay atagi sanırım.Gece uykusuna çığlık çığlığa ağlayarak dalan bi bebeyle uğraşıyorum ben. O uyuyunca hiçbir şey yapmaya halim kalmıyor
Dr u ne diyor ? Çok üzüldüm sizin içinDedigim gibi uykuda falan emiyo yarim yamalak 3 cek 5 birak seklinde. Cok kotu durumdayiz cok
Ağlamalar , uykuya dalamamalarla boğuşuyorum .. Bihter ziyagilin dediği gibi “ ölüyorum anlasana “ modundayım .. :)Ay herkes nerde nereye kayboldunuz kızlar
Benimki komple elini agzina sokuyor. Hatta bazrn 2 elini birden. Son zamanlarda sadece bas parmagini emiyor. Benimki de emzik tutmuyor. Ben de ne yapacagimi bilmiyotum. 4.ay kontrolunde doktora danisacagimBenim ufaklık parmak emiyor yaaa Öyle de güzel emiyor ki. Parmağını emmeye başladığından beri huyu suyu düzeldi çocuğun. Çeşit çeşit emzik aldım hiç birini tutmadı illa parmağını emmek istiyor. Çok kararsızım izin versem mi vermesem mi? Siz olsanız napardınız?
Benim tek endişem emzik gibi yokedilip bıraktıralamaması malum çocuğun bir organı Bu yüzden de 15 yaşına kadar parmak emenler var Çok kararsızım. Ama oğluşum da çok mutlu kıyamıyorum.Benimki komple elini agzina sokuyor. Hatta bazrn 2 elini birden. Son zamanlarda sadece bas parmagini emiyor. Benimki de emzik tutmuyor. Ben de ne yapacagimi bilmiyotum. 4.ay kontrolunde doktora danisacagim
Allah yardımcımız olsun bu ataklara ilave ben covid atlattım bi de . Hamileyken olmustum şimdi yine geçirdim ay bi ağır geçirdim anlatamam. Bugün test yaptım nihayet negatife döndüm ama aklım çıktı çocuğa bulaşacak bişey olacak diye . Valla cok dikkat edin kendinize hastalık gene cok yayıldıİki gundur benimki de yapmaya başladı aynisini 4. Ay atagi sanırım.
Muhtemelen emme refleksi doyuyordur ondan emiyordur .. emdiği zaman dikkatini dağıtın ama elini çekmeyin elinizle kendi rızasıyla çeksin .. parmak emme genelde duygusal boşluklarda alışkanlık halini alır .. şu an çok küçük tesadüfen parmağından haz almış ve keşfetmiş , normal :) benimki 3 parmağını emiyor , yumruğunu emiyor ayak baş parmağını bile emiyor :))Benim ufaklık parmak emiyor yaaa Öyle de güzel emiyor ki. Parmağını emmeye başladığından beri huyu suyu düzeldi çocuğun. Çeşit çeşit emzik aldım hiç birini tutmadı illa parmağını emmek istiyor. Çok kararsızım izin versem mi vermesem mi? Siz olsanız napardınız?
Bebeğim 4.5 aylık bizde aynı durumdayız, eds, kaşık, biberon herşeyi denedim. Birde alerjik bebek. Boyu kilosu filan doktorun hoşuna gitmiyor. Mama ver diyip duruyor e yemiyor çocuk nasıl vereceğim. Mart annelerinden geliyorum. Biraz burda da takılayım dedim.Dedigim gibi uykuda falan emiyo yarim yamalak 3 cek 5 birak seklinde. Cok kotu durumdayiz cok
Etmesine izin verme cnm benim 2 kız da emoto hala bırakmadılar dişe çene yapısına zarar veriyormuş dis dr dedi benim.oglanda sürekli elleri ağızda ama ben sürekli çıkarıyorum.emzigi veriyorumBenim ufaklık parmak emiyor yaaa Öyle de güzel emiyor ki. Parmağını emmeye başladığından beri huyu suyu düzeldi çocuğun. Çeşit çeşit emzik aldım hiç birini tutmadı illa parmağını emmek istiyor. Çok kararsızım izin versem mi vermesem mi? Siz olsanız napardınız?
Çok geçmiş olsun cnm çok şükür atlatmışsın evet yine fazla olmaya başladı covid dikkatli olmak gerekAllah yardımcımız olsun bu ataklara ilave ben covid atlattım bi de . Hamileyken olmustum şimdi yine geçirdim ay bi ağır geçirdim anlatamam. Bugün test yaptım nihayet negatife döndüm ama aklım çıktı çocuğa bulaşacak bişey olacak diye . Valla cok dikkat edin kendinize hastalık gene cok yayıldı
Merhaba, benim için de öyle malesef. Özellikle bir de göğüs ucu acısı vardı benim. Şükür o azaldı şimdi bi tık daha keyifli. Ama aynı sorular hep bende de var. Mama takviyesi yapmaya çalışıyorum ama çok zor içiriyorum. Huzurlu görünüyor çoğu zaman, diyorum çişine bakayım. Bazen az bazen normal oluyor. Normali nedir çişin onu da bilmiyorum gerçi, bana göre işte bir sürü emzirme danışmanı takip ediyorum, göğüsler bi süre sonra terbiye olur dolgunluk gider diyorlar. E benim hiç dolgun olmadı ki???? Sağdım max 40 oldu şimdiye kadar.Ben bu emzirme işinden gerçekten hoşlanmadım. Evet duygusal hazzı inanılmaz ama hele de benim gibi kontrolcü biri için tam bir çile. Emdimi? ne kadar emdi? doydumu? sütü sağdim az ama vs vs... gün boyu sorular bitmiyor kendi kendimi boğuyorum resmen. Böyle böyle 4 aylık olduk ama yıldım gercekten. Emzirip sağıyorum süt yok emzirmeden sağıyorum yine süt yok e bu çocuk nasıl doyacak. Doktora sor herşey hep normalne yapacağımı şaşırdım kac saatte bir beslemem lazim ondan da emin değilim.
Öyle bir iç döküş iste
Biliyorum yalnız değilim ama gerçekten tükendim sırf bu beslenme meselesi yüzünden asla keyifli vakit geciremiyoruz.Merhaba, benim için de öyle malesef. Özellikle bir de göğüs ucu acısı vardı benim. Şükür o azaldı şimdi bi tık daha keyifli. Ama aynı sorular hep bende de var. Mama takviyesi yapmaya çalışıyorum ama çok zor içiriyorum. Huzurlu görünüyor çoğu zaman, diyorum çişine bakayım. Bazen az bazen normal oluyor. Normali nedir çişin onu da bilmiyorum gerçi, bana göre işte bir sürü emzirme danışmanı takip ediyorum, göğüsler bi süre sonra terbiye olur dolgunluk gider diyorlar. E benim hiç dolgun olmadı ki???? Sağdım max 40 oldu şimdiye kadar.
Şunu da ekleyeyim senin için, kardeşimin topaç gibi bir bebeği var sadece anne sütü aldı. Dedim ki gel bi seni sağalım nasıl olacak benden güç bela çıkıyor, bi sağdık 5 damla süt çıktı yani bizim memeler sağmaya uygun değil belki de
Ben 3 saatte bir 90lık mama yapıyorum, bazen 30 bazen 60 bazen hepsini içiyor. Onun dışında da aldığı sürece emzirmeye çalışıyorum. Memeyi daha kolay kabul ediyor. Uyurken de emziriyorum. Diyolar ki emerek uyutmayın, e uzun süre emzirebildiğim tek zaman o. Çile resmen
Aynı valla, sürekli karnını doyurmaya çalışıyorumBiliyorum yalnız değilim ama gerçekten tükendim sırf bu beslenme meselesi yüzünden asla keyifli vakit geciremiyoruz.