- 1 Aralık 2021
- 12.094
- 40.659
- 34
Iyiyiz şükür bizMerhaba kızlar, göz açıp kapayıncaya kadar 4 ay doldu bile:) maşallah tüm bebeklerimize. Umarım herkesin bebişi sağlıklıdır ve herşey yolundadir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyiz şükür bizMerhaba kızlar, göz açıp kapayıncaya kadar 4 ay doldu bile:) maşallah tüm bebeklerimize. Umarım herkesin bebişi sağlıklıdır ve herşey yolundadir
Biz 3 haftalıkken çektik. Şuanki çocuğumla hiç alakası yok ilerde bana bu kötülüğü nasıl yaptınız diyecek. Durum o kadar vahimKüçücük bebeğe pasaport için fotoğraf çektirdik :)) saatlerdir bakıp bakıp gülüyorum :)))) miniğimin biyometrik fotosu var
Ayyy nasıl çektirdiniz ? Miniciktir o ya…hatıra kaldı işte :))) yalnız yeşil pasaport için randevular dolu yaaaa..Biz 3 haftalıkken çektik. Şuanki çocuğumla hiç alakası yok ilerde bana bu kötülüğü nasıl yaptınız diyecek. Durum o kadar vahim
Tınaztepe bayraklıNeresi burası acaba?
Yaaa bizdede başladı gerçekten çok zorluyor Allah yardımcımız olsunUyku gerilmesi yaşıyoruz artık eminim, kuş uykuları zor dalması,uyumak istememesi, azcik uykuyla yetişmesi. Evet bu bir büyüme göstergesi ama uykusuzlukta zor be kızım ahh
Ben ilk doz rota yaptırdım cuma gün 754 lira ödedik bu hafta da menenjit yaptırırım büyük ihtimalle ama ücreti bilmiyorumKızlar 2. Doz rota ve menenjit aşılarını yaptıran var mı? Yeni zam geldi ya ne kadara yaptırdınız, haftaya yaptıracağım hazırlıklı olayım
Zaten çok değişiyorlar ..anlık değişim lazımAyyy nasıl çektirdiniz ? Miniciktir o ya…hatıra kaldı işte :))) yalnız yeşil pasaport için randevular dolu yaaaa..
Eşim çifte vatandaş. Vatandaşlık başvurusu için evde çektik kriterlere göre, kabul oluyormuş. Posta yoluyla gönderdik evrakları. Pasaport gelene kadar kızım büyüdü tabi. İnşallah havalimanında sorun yaşamayız.Fotoda bildiğin erkek bebek var
Kızlar 2. Doz rota ve menenjit aşılarını yaptıran var mı? Yeni zam geldi ya ne kadara yaptırdınız, haftaya yaptıracağım hazırlıklı olayım
En çok yaygin olan salgınların arasında olunca yaptırdımBen ilk doz rota da yaptirmadim
En çok yaygin olan salgınların arasında olunca yaptırdım
Ben uyku eğitimine başladım. EmIrirken uyumuyorum emdikten sonra yan yatırıp kucağına oyuncak bebegini koyuyorum sarılıyor " hadi uyku zamanı uyu bakalım diyorum " yavaş yavaş kendi uyuyor. İlerleyen zamanlarda daha çok hareketlenecekler alıştırmak zor olur simdiden basla eğitime.Ben sallamaya hic alıştırmadim, ayakta kucakta sallanarak uyumaz çünkü uyku eğitimi vermeyi en basindan beri kafama koydum. İnşallah 150. Gun bitsin basliycam emer mayisir besigine koyarim beyaz gurultu acarim uyur.
Kucukken cok kaka oluyordu ama buyudukce azaldi suan gunde bir iki anca. Sadece anne sütü ile besleniyor kızım.
Salyalar bizde yaklaşık iki aydir var, doktorum hem cocuk kitabi hem bir sayfada roman okumami istemişti ben okudukca dudagima bakıp ses cikartmaya çalışıyor ve bu yuzden salya üretiyor demişti. İlerisi icin artık diş de diyebiliriz tabi ama şuanda parmaklarını tanıdı bütün parmaklar ağızda ondan her yer salya
Ben birinci dozu yaptırdım 1400 kusur verdi eşim. Geçen ay aşıları alsak 500 t kardaydik. Meningokok aşısını aldım ama yaptırmadım bu ay olursa 3 doz yapılması gerekiyormuş. 9 aylık olunca yapılırsa 2 doz, 1 yaşında yapılırsa tek doz yeterliymis ilk yıl çoğunlukla evdeyiz ondan 1 yaşında yaptıracağım kışın da soğukta pek berbere gidilmez. Okul, kreş, askeriye gibi kalabalık alanlarda bulaşan bir hastalık bu, kızıma da 3 yaşında yaptirmistim gayet memnunum bu fikirden.Kızlar 2. Doz rota ve menenjit aşılarını yaptıran var mı? Yeni zam geldi ya ne kadara yaptırdınız, haftaya yaptıracağım hazırlıklı olayım
Genelde sıcaktan şikayet gelince sivas ta yaşadığıma ayrı bir seviniyorum.....Bende ilk adedimi çok oldum normal galibaİlk adet imi oldum bugün 4. Gün cocuk bezi ve alt acma örtüsüyle geziyorum resmen lohusalık ta bu kadar gelmemişti heryeri dökülüyor hasta gbyim cok sıcak Persembe 4. Ay asısı var bakalım ne kadar büyümüş oglum gece yatarken mama veriyorum günde 1kez, sıcakta bütün gün Emiyo salla uyut bakın ayı oynamayı ögretcez inşallah kızımı yaz okuluna verdik 1aylık oh biraz rahatladım onun sıkıldımlaroyla bunslıyomuşum
Uykum var ama uyumayacağım hatta sürekli ağlayacağım günlerine hoş geldiniz ..