2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canim Bizim cocuk doktoru gunde 1 damla dedi o yuzden 1 damla kullaniyoruz. Siz de bi danisin acikcasi etkilemek istemem

Bebegimin kulaklarinda ve kasinin ortasinda cikan konaktan bahsetmistim. Maalesef zeytin yagi ve mustelanin konak kremi bi ise yaramayinca bu sabah doktora fotograf attim, kortizon iceren bi krem ve antibiyotik kreme baslatti. Bu dereceye gelmesi daha 1 aylik olmamis bebege bu kremleri surmek beni cok yipratti. 3 gun kortizonu 5 gun antibiyotigi kullanacagiz. Daha ilk gun kullanmama ragmen sanki azaldi gibi. Insallah tamamen iyilesir cunku yavrumun yuzune baktikca icim aciyor..

Amin amin inşallah geçer Allah şifa versin evlatlarımıza

Benimki de ayni durumda haftaya dr randevusu var oncesinde foto gönderdim sıcaktanda olabilir serin tutun hergun dus aldırın dedi. Allah'ım alerjisi olmasin lütfen.
Başta azdı bende öyle düşündüm hatta yünlü herşeyden uzak tuttum yelek giydirmedim yünlü battaniye örtmedim ama aksine giderek fazlalaştı simdi ben bir iki gün süt ürünleri yemeyeceğim bakalım ne olacak ama doktora gideceğim o güne kadar bakalım fark edecek mi

Aklıma takılan eğer alerji ise niye sadece yüzünde

Kızlar nasılsınız?
Ben kızımdan değilde evin içinden kafayı yicem bitmiyor ya
Aynen cnm bende cok bunaldim zaten evden cikan biri degildim.ama arada da olsa anneme eltime giderdim şimdi hiç çıkamıyorum üstüne bayram ve eşimin amcası kızı vefat etti taziye falan oldu kimse burada kalmadı eve tıkılıp kaldım çok sıkıldım herseyden

Aynen bizde 3 gündür ablamızı okuldan almaya gidiyoruz bende hava alıyorum kızımda mutlu oluyo ve oğlumda bebek arabasında eve gelene kadar uyuyo

3 gündür dışarıdayım valla evde kalınca deliresim geliyor
Cnm siz Normalde de çalışan bayanlarsınız diye dahada sıkılıyorsunuz ama çıkabiliyorsan çık gez senle lila taksiniz zaten benim 4 çocukla çıkmam zor oluyo ki çıkıp gezme gibi bi durumum yok su aralar

Elimden geldiğince geziyorum yavrum ama illa bir yemek istiyor.
Eşim işten gelince yemek olmak zorunda.
Çalışmak daha güzelmiş insan para kazanıyor böyle kimse para vermiyor

AASSLLII M mllen
Kızlar lila da oldu aynı böyle hatta sivilceleri hep aktı suratından sarı iltihap geldi.
Benim arkadaşın kızı da olmuş mustelanın kremini kullandım geçti dedi.
Internetten aldım bende kullandım cidden geçti.
İsterseniz kremini fotosunu atarım.
Üzülmeyin yeni doğanlarda çok oluyor

Taze anneler hepinize hayırlı olsun bebişleriniz
Nasip olursa Ağustos annesi olucam ..
Sizlere memnun kaldığınız beşikleri soracaktım
Ben tahtalı kademeli beşikten yanayım ama bebeğimin rahatı daha önemli tabi
Sizce park yatak mı kullanışlı yoksa çevresi korumalıklı tahta beşik mi önerilerinizi alabilir miyim

Yaaa lütfen gönderin hemen alalım o zaman çünkü içim acıyor kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…