Canim Bizim cocuk doktoru gunde 1 damla dedi o yuzden 1 damla kullaniyoruz. Siz de bi danisin acikcasi etkilemek istememMerhaba canım.Dün buradaki yazıları okuduktan sonra bende sağlık ocağının verdiği ilacı kullanmayı bırakıp. Senin yazdığın d vitamini aldım biraz zor bulduk bulunca aldık fakat eczacı günde kaç damla kullanılacağını bilmiyormuş. Bizde aldık ilacı içeriğini okuyunca günde 3 damla yazıyor. Sen bir damla yazmışsın doktorun mu bir Damla kullanmanı istedi?Emin olamadık 3 Damla kullansak, 1 damla mı
Tamam canım teşekkür ederim.Canim Bizim cocuk doktoru gunde 1 damla dedi o yuzden 1 damla kullaniyoruz. Siz de bi danisin acikcasi etkilemek istemem
Amin amin inşallah geçer Allah şifa versin evlatlarımızaTeşekkür ederim. Yok canım resmi paylaşan ben değildim ama bende yazmıştım konak var diye. Canım konak varsa sadece yağ sürmek fayda etmiyor. Bebeği Duş aldırıp konaklı bölgeyi parmak ucunla masaj yap konaklı bölge temizleniyor yoksa geçmiyor. Sivilceye yağ sürmüyorum doktor merhem verdi baya bı azaldı ama tamamen geçmedi. Hem Konak hem sivilce zor oluyor . Konaklı bölge için hergun duş aldırmak zorunda kalıyoruz. Yine de şükür Rabbim başka hastalıklar vermesin inşaallah geçecek
İnşaallah dediğin gibi süt alerjisi çıkmaz
Başta azdı bende öyle düşündüm hatta yünlü herşeyden uzak tuttum yelek giydirmedim yünlü battaniye örtmedim ama aksine giderek fazlalaştı simdi ben bir iki gün süt ürünleri yemeyeceğim bakalım ne olacak ama doktora gideceğim o güne kadar bakalım fark edecek miBenimki de ayni durumda haftaya dr randevusu var oncesinde foto gönderdim sıcaktanda olabilir serin tutun hergun dus aldırın dedi. Allah'ım alerjisi olmasin lütfen.
Aklıma takılan eğer alerji ise niye sadece yüzündeBaşta azdı bende öyle düşündüm hatta yünlü herşeyden uzak tuttum yelek giydirmedim yünlü battaniye örtmedim ama aksine giderek fazlalaştı simdi ben bir iki gün süt ürünleri yemeyeceğim bakalım ne olacak ama doktora gideceğim o güne kadar bakalım fark edecek mi
Benim yavaş yavaş boynuna ve ensesine de geçti sende sadece yüzünde miAklıma takılan eğer alerji ise niye sadece yüzünde
Evet sadece yüzde.cok çok geçmiş olsun.umarim bir an önce atlatır.Benim yavaş yavaş boynuna ve ensesine de geçti sende sadece yüzünde mi
Eger memeyi falan tutuyorsa degildir o zaman cnm gaz olabilirAnladım şimdi. Bazen baya iştahlı emiyor bazende tutamiyor belkide dediginiz gibi.
Aynen cnm bende cok bunaldim zaten evden cikan biri degildim.ama arada da olsa anneme eltime giderdim şimdi hiç çıkamıyorum üstüne bayram ve eşimin amcası kızı vefat etti taziye falan oldu kimse burada kalmadı eve tıkılıp kaldım çok sıkıldım herseydenKızlar nasılsınız?
Ben kızımdan değilde evin içinden kafayı yicem bitmiyor ya
Aynen bizde 3 gündür ablamızı okuldan almaya gidiyoruz bende hava alıyorum kızımda mutlu oluyo ve oğlumda bebek arabasında eve gelene kadar uyuyoGaz damlası disinda ben 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. Kaka yapmıyor karni ağrıyor 1 er gun arayla yag veriyorum damlayı hergun sab simplex aldık ilk günler yavas yavaş etki etti ama şükür şimdi iyi gaz çıkarıyor yemeklerine kimyon at damlayı kullan birkaç güne yola giriyor.
Çalışmaya alışkın insan evde duramıyor ev işi bitmiyor, evden çıkmayınca cildiriyorsun. Kızını al yürüyüşe çık arkadaşlarınla buluş. Biz iki gündür okula ablamizi almaya de gidiyoruz, arabayla gezince güzel uyuyor bebekler
Cnm siz Normalde de çalışan bayanlarsınız diye dahada sıkılıyorsunuz ama çıkabiliyorsan çık gez senle lila taksiniz zaten benim 4 çocukla çıkmam zor oluyo ki çıkıp gezme gibi bi durumum yok su aralar3 gündür dışarıdayım valla evde kalınca deliresim geliyor
Çok teşekkürler sizede çok geçmiş olsunEvet sadece yüzde.cok çok geçmiş olsun.umarim bir an önce atlatır.
Cnm siz Normalde de çalışan bayanlarsınız diye dahada sıkılıyorsunuz ama çıkabiliyorsan çık gez senle lila taksiniz zaten benim 4 çocukla çıkmam zor oluyo ki çıkıp gezme gibi bi durumum yok su aralar
Ben evi kibritle yakabilirimeşim dağınık benim onu toplamaktan uyuyamıyorum.. eve de alışık değilim..
Yaaa lütfen gönderin hemen alalım o zaman çünkü içim acıyor kızıma