2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar nasılsınız?
Ben kızımdan değilde evin içinden kafayı yicem bitmiyor ya
Sürekli ayaktayım ortada bir şey de yok onu kaynat bunu topla hoop uyansın emzir alt değiştir vs. Nasıl akşam oluyor anlamıyorum ben de
Anladım şimdi. Bazen baya iştahlı emiyor bazende tutamiyor belkide dediginiz gibi.
Benimki de aynı memede hep bir kavga var turamiyor önce sonra sinirlenip daha da tutamıyor tutturana kadar sinir harbi yaşıyoruz

Kızlar gaz sancısı için acil damla önerisi verir misiniz? Neler denedik olmadı en son damla alacağım
Gaz damlası disinda ben 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. Kaka yapmıyor karni ağrıyor 1 er gun arayla yag veriyorum damlayı hergun sab simplex aldık ilk günler yavas yavaş etki etti ama şükür şimdi iyi gaz çıkarıyor yemeklerine kimyon at damlayı kullan birkaç güne yola giriyor.
Kızlar nasılsınız?
Ben kızımdan değilde evin içinden kafayı yicem bitmiyor ya
Çalışmaya alışkın insan evde duramıyor ev işi bitmiyor, evden çıkmayınca cildiriyorsun. Kızını al yürüyüşe çık arkadaşlarınla buluş. Biz iki gündür okula ablamizi almaya de gidiyoruz, arabayla gezince güzel uyuyor bebekler

3 gündür dışarıdayım valla evde kalınca deliresim geliyor

Bende öyle sabah kalkıyorum yatana kadar oturmak yok.
Ortada ne var sıfır

Takmıyorum da evde iş yapmadan da olmuyor yada yemek ama o döngü hiç bitmiyor.
Nefret ediyorum

Takmıyorum da evde iş yapmadan da olmuyor yada yemek ama o döngü hiç bitmiyor.
Nefret ediyorum
Al benden de o kadar hic bu kadar uzun süre evde olmadım bugüne kadar. Temizlik manyağıyım bırak otur diyorum duramıyorum. Sonra da yorgunluk, uykuya hic düşkün olmadım ama süt için uyumam lazım. Dediğin gibi döngü hiç değişmiyor. Ama geçecek ya bu bunalım da geçecek.

Ne yapacağız böyle peki? Bizde mama da yok en son dr kilo alımı alt sınırda demişti. Off yıldım gerçekten, ne zormuş

Al benden de o kadar yani evde kalınca insan anlıyor ev işinin ne kadar boş olduğunu ama geçecek bunu da takmamak lazım

Nurse harvey's aldık onu kullanıyorum uc gündür. Kimyon demleyip içiyorum zaten ama yine de damlaya başladık

Monovitimi kullandin ? Bana da saglik ocagi verdi ama cocuk doktorum kesinlikle onu kullanmami istemedi. D-colefor fort kullaniyorum gunde 1 damla ve hic gaz sorunu yasamadik.
Merhaba canım.Dün buradaki yazıları okuduktan sonra bende sağlık ocağının verdiği ilacı kullanmayı bırakıp. Senin yazdığın d vitamini aldım biraz zor bulduk bulunca aldık fakat eczacı günde kaç damla kullanılacağını bilmiyormuş. Bizde aldık ilacı içeriğini okuyunca günde 3 damla yazıyor. Sen bir damla yazmışsın doktorun mu bir Damla kullanmanı istedi?Emin olamadık 3 Damla kullansak, 1 damla mı

Ne yapacağız böyle peki? Bizde mama da yok en son dr kilo alımı alt sınırda demişti. Off yıldım gerçekten, ne zormuş
Bizde de mama yok şunu bil ki yalnız değilsin ilk günden beri emzirmek travma oldu bende. Once silikon uç sonra onu biraktirmaydi simdi gogus uclarim yara içinde ve gecem gece 2 ile 4 arasi tam 2 saat boyunca memeyle kavga etti sinir krizi gecirdim ben agladim o agladi falan sonunda tuttu ki tutunca da yanlis tutuyor o yuzden cok canim aciyor ama napalim bir hafta yogun bakimda kaldi canimdan can gitti önemsemiyorum artik bunlari

Merhabalar ya benim bebeğimin yüzünde böyle şeyler çıkıyor ama uyuyunca azalıyor bazen tamamen geçiyor ama uyanınca sonuç bu doktora götüreceğim ama böyle birşey yaşadınız mı sağlık ocağı süt alerjisi olabilir dedi ama daha yeni yeni olmaya başladı 2 haftadır var ama çok azdı 3 gündür çoğaldı

Eklentiler

• IMG_20220518_125039.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba canım kıyamam ben ona benim bebeğimde aynı durumda hem Konak var hem sivilce aynı bebeğinin gibi dra götürdüm.. konak için geçer uzun sürer dedi. Sivilce için merhem verdi 5 gün kullan dedi eğer geçmezse bebeğe alerji testi yapacağını ve bana diyet vereceğini söyledi.süt ve süt ürünleri olan herşeyi keseceksin dedi.sut ürünleri bu şeklide yapabiliyormuş. Şuan süt ürünlerini kesme sütünün kalitesi düşmesin dedi. Eğer Cuma Dr geçmedi derse o zaman sütun kalitesi düşecek diye moralim bozuluyor Cuma gününe kadar bekliyorum merhem kullanmaya başladıktan sonra sivilceler azaldı ama tam geçmedi o yüzden Dr a gösterecez tekrar geçip geçmediğine baksın diye. İnşaallah alerji testine gerek kalmaz

Yaa çok geçmiş olsun sizi miydiniz konağın resmini paylaşan kişi hatırlayamıyorum ama benim bebeğimin kulaklarında dediğiniz gibi Konak var zeytinyağı sürün diye bir yazı okumuştum burada ben de şimdi zeytinyağı sürüyorum göreceğim ama yüzü çok kötü oluyor ben de biraz beklemek istiyorum ona göre zeytinyağı işe yaramazsa doktora gideceğim mecburen ama tüm yüzü olacak neredeyse

Ve inşallah süt alerjisi çıkmaz ikimiz içinde sonra nasıl yaparız bilmiyorum

Ve inşallah süt alerjisi çıkmaz ikimiz içinde sonra nasıl yaparız bilmiyorum
Teşekkür ederim. Yok canım resmi paylaşan ben değildim ama bende yazmıştım konak var diye. Canım konak varsa sadece yağ sürmek fayda etmiyor. Bebeği Duş aldırıp konaklı bölgeyi parmak ucunla masaj yap konaklı bölge temizleniyor yoksa geçmiyor. Sivilceye yağ sürmüyorum doktor merhem verdi baya bı azaldı ama tamamen geçmedi. Hem Konak hem sivilce zor oluyor . Konaklı bölge için hergun duş aldırmak zorunda kalıyoruz. Yine de şükür Rabbim başka hastalıklar vermesin inşaallah geçecek
İnşaallah dediğin gibi süt alerjisi çıkmaz

Benimki de ayni durumda haftaya dr randevusu var oncesinde foto gönderdim sıcaktanda olabilir serin tutun hergun dus aldırın dedi. Allah'ım alerjisi olmasin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…