Valla dikişlerim yeni iyileşti diyebilirim. Perişan oldum doğum sonrası memittolar bi yandan yara oldu zaten. Vucudumu daha yeni toparlıyorum. Bebemde maşallah çok huysuz sağolsun. Sürekli kucakta pışpış istiyor. Meme bağımlısı. Daha ne anlatayım bacımBenim kız iyi hoş canım ama sürekli meme istiyor doysa bile ağzında olsun istiyor.
Bazen krize giriyor meme yüzünden ağzından çekince.
Kilo alımı falan çok iyi durumda memeden başka bir şey vermiyorum ama zorluyor bazen.
Bu aralar yoğunluktan giremiyorum bende misafirlerim vardı ondan dolayı.
Karnı tok altı da temizse 2 3 saat uyuyor yani.
Çok şükür iyi gidiyor birde hastane durumlarına başladık işte kontrollere gidip geliyoruz.
Sen nasılsın Fatoşcuğum
Valla dikişlerim yeni iyileşti diyebilirim. Perişan oldum doğum sonrası memittolar bi yandan yara oldu zaten. Vucudumu daha yeni toparlıyorum. Bebemde maşallah çok huysuz sağolsun. Sürekli kucakta pışpış istiyor. Meme bağımlısı. Daha ne anlatayım bacımYine de aman sağlıklı olsun da derken bugünde burnu akmaya başkadı tıkandı filan yarın doktor yoluna düşücez gibi.
İstanbul canım. Evde temizlik filan vardı camlar açıktı ordan kaptı galibaİlk başta o sıkıntılar hepimizde oluyor yavrum.
Benimde memeler yara oldu, dikişlerim sızladı hatta tuvaletimi yaparken yanma oldu ama geçti geçiyor.
O zaman gecmeyecek gibi geliyor ama sabır kuzum.
2 gündür İzmir çok sıcak sen nerede oturuyorsun öyle
Bizim ki gaz sancısı vurana kadar mis gibi bi bebek. Gece uykusunu biliyor. 9dan 10 a kadar sancı girdi sallayıp uyuttuk. Uyuyor hala arada acıkıp uyanıyo sonra yine uykuya devam. Sabah da bi posta sancı giriyorpembemanolya forevermorrenk C celiklady O Obayram ee kızlar sizlerin bebeler nasıl. Benim buda diğer ikisi gibi hortlak çıktı Gece gündüz uyumuyoruz. Günde sadece bir kez derin uyuyor 1.5 saat kadar. O zamanda hemen ev işleri ve yemekleri yapıyorum kendimi unutmuş durumdayım
İstanbul canım. Evde temizlik filan vardı camlar açıktı ordan kaptı galiba
Çok geçmiş olsun bu hafta hava çok değişikti bazı saatler çok sıcak bazısı ise soğuktu ben temzilik gününde sıcak olmasına rağmen .. burnu tıkanırsa nurse harveys damla önermişti bize dr yatağının kenarına bir beze damlatıp koyun demişti ..İstanbul canım. Evde temizlik filan vardı camlar açıktı ordan kaptı galiba
Benim kızım kolik malesef . İnanılmaz gaz problemimiz var . Sab simplex damla kullanıyoruz probiyotik kullanıyoruz ama hala gazlı . Arabaya binip şehir turu falan atıyoruz uyusun diye . Allahtan banyoyu cok seviyor . Kovaya su dolduruyoruz, ayaklarını göbeğini falan hafif sıcak suya batırıyoruz öyle rahatlıyor . Yoğurt süt baharat hiçbir şey yemiyorum gaz olmasın diye , günden güne de eriyorum eski zayıf halime geri dönüyorum . Süt problemimiz cok şükür hiç olmadı ama gazdan usanmış durumdayım . Böyle böyle geçecek bugünler de napalım yeterki sağlıklı olsunlar biz idare ederizpembemanolya forevermorrenk C celiklady O Obayram ee kızlar sizlerin bebeler nasıl. Benim buda diğer ikisi gibi hortlak çıktı Gece gündüz uyumuyoruz. Günde sadece bir kez derin uyuyor 1.5 saat kadar. O zamanda hemen ev işleri ve yemekleri yapıyorum kendimi unutmuş durumdayım
Birebir aynısını yaşadık kuzum, kızımda öyle oldu. Konak olduğunu saçta olmayınca asla anlamadık.Kizlar yasadigim bi sorunu sizinle paylasayim, olaki basiniza gelirse telas yapmamaniz icin. Ama tabi insallah yasamazsiniz.
Fotografta gordugunuz sey seboreik dermatit yani konakmis. Ben konagin sadece kafada olabilecegini saniyordum. Maalesef oglumun her iki kulagi ve kaşlarinin arasinda var. Hafiften bi burun deliginin altinda da. Cok telas yaptim uzuldum, iyi bi doktordan randevu aldim. Korkulacak bisey olmadigini, hergun banyo oncesi hakiki zeytin yagini konak bolgelerine surup 30-45dk sonra yikamami onerdi. Yeni dogan aknesi, isiligi icinse ilk 3 aylik surecte bazi bebeklerde olabilecegini, bu donemde mustelanin agir oldugu ve sebamed baby kullanmami onerdi. Zaten sampuani 2 gunde 1 kullan, saf suyla yikaman daha saglikli dedi.
Anne olmak zor ama gulusu yeter derler ya oyle bi haldeyim.
3.aya giriş yaptık durum bizde hala aynı :) uykusuzlar kulübü :)pembemanolya forevermorrenk C celiklady O Obayram ee kızlar sizlerin bebeler nasıl. Benim buda diğer ikisi gibi hortlak çıktı Gece gündüz uyumuyoruz. Günde sadece bir kez derin uyuyor 1.5 saat kadar. O zamanda hemen ev işleri ve yemekleri yapıyorum kendimi unutmuş durumdayım
Cok gecmis olsun canimBirebir aynısını yaşadık kuzum, kızımda öyle oldu. Konak olduğunu saçta olmayınca asla anlamadık.
Doktor söyleyince anında zeytinyağı ile müdahale ettik gecti çok şükür. Gecmesi yine sürdü bir süre ama şuan Maşallah geçti.
Yüzü için ben mustela aldım cok da memnunum onarıcı bakım kremi varmış baya su çiçeği izine bile kullanılır diyor oda çok şükür ki geçti. Spa randevumuzu erteleyip duruyordum bu yüzden sırf bu hafta gideceğiz inşallah
Aynısı benim bebeğimde de oldu..bir sabah uyandığımda kaşında baya bı konak olmuştu ne olduğunu anlamadım Dr gittik hemen korkulacak bişey Yok dedi geçer ama uzun sürebilir dedi. Bebe yağını konaklı bölgeye sürmemizi hergun duş aldırmamızı, duş aldırken konaklı bölgeye parmak ucuyla hafif masaj önerdi. Dr dediği gibi yaptık ilk yağ sürdük biraz zaman geçince duş aldırdık parmağımla masaj yaptım konaklı bölgeye hemen o an geçti kaşı tertemiz oldu. Fakat geçti gitti dedim iki gün sonra aynı bölgeye yine oldu. Tekrar aynısını yaptım şuan kaş bölgesi geçti tekrarlamadı.Kizlar yasadigim bi sorunu sizinle paylasayim, olaki basiniza gelirse telas yapmamaniz icin. Ama tabi insallah yasamazsiniz.
Fotografta gordugunuz sey seboreik dermatit yani konakmis. Ben konagin sadece kafada olabilecegini saniyordum. Maalesef oglumun her iki kulagi ve kaşlarinin arasinda var. Hafiften bi burun deliginin altinda da. Cok telas yaptim uzuldum, iyi bi doktordan randevu aldim. Korkulacak bisey olmadigini, hergun banyo oncesi hakiki zeytin yagini konak bolgelerine surup 30-45dk sonra yikamami onerdi. Yeni dogan aknesi, isiligi icinse ilk 3 aylik surecte bazi bebeklerde olabilecegini, bu donemde mustelanin agir oldugu ve sebamed baby kullanmami onerdi. Zaten sampuani 2 gunde 1 kullan, saf suyla yikaman daha saglikli dedi.
Oyyy çok geçmiş olsun ..Kizlar yasadigim bi sorunu sizinle paylasayim, olaki basiniza gelirse telas yapmamaniz icin. Ama tabi insallah yasamazsiniz.
Kuzum yaklasik 2/3 gunde yüzündekiler geçti ama konak inatçı. Geçti diyosun iki gune yeniden cikiyor. Onun icinde mustelanin konak şampuanını aldım.Cok gecmis olsun canim
Evet mustela cradle cap diye bi krem yazdi, aksam uyumadan once onu da suruyoruz. Assagi yukari kac gunde gecti peki ? Sen izmirdeydin dimi ? Eger spa icin memnun kalirsan gittigin yerin ismini benimle paylasir misin ? Ben de 40i icim spa dusunuyorum.
Yazmanız uygun olur mu ne kadar fiyatlarıKuzum yaklasik 2/3 gunde yüzündekiler geçti ama konak inatçı. Geçti diyosun iki gune yeniden cikiyor. Onun icinde mustelanin konak şampuanını aldım.
Bubble spa izmir ismi kuzum, 40 için balondan konsept de yapıyorlar. Baya uygun fiyatida instdan bak istersen simdiden. Yanilmiyorsam folkart ta
Göğsü çıkmış olmasın cnmKızlar Merhabalar merak ediyorum sizin bebeklerde memeyle savaşıyor mu? gazdan dolayi diyordum ama hep olunca artık baska bir sıkıntı mı var diyorum. Süt geliyor aslında. Emzirme arkasindan sagdigimda baya süt geliyor.
Biz bio gaia kullanıyoruz cnm suanlik iyiKızlar gaz sancısı için acil damla önerisi verir misiniz? Neler denedik olmadı en son damla alacağım