2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar gaz sancısı için acil damla önerisi verir misiniz? Neler denedik olmadı en son damla alacağım
Gaz damlaları kullanilacaksa eger, bence kesinlikle probiyotik ile beraber kullanılmalı. Ben kaleidon(probiyotik) + sab simplex (gaz damlası) kullaniyorum.
Aynı zamanda kür seklinde uygulayıp ona göre sonuç karar vermelisiniz en az 5 gün yoksa bir günde bit etki gözlenmedi en azından bizde.

Etkisi nasıl oldu sizde?

Etkisi nasıl oldu sizde?
Baya direndim bende sonrada dedimki cocuga bu acıyı neden cektireyim. Baya rahatız su an sadece kakalar sıkıntı ama gaz konusunda baya iyiyiz. Dr 4*15 gaz demisti ben 3 *10 verdim hergun, probiyotiginde bir zarari yok bence onuda gunde 5 damla veriyorum, o da hergün.

Amiiiiiiinnnn … şu süt sorunu olmasaydı daha iyi gidecekti her şey ama kaderimizde bu varmış .. :)
Ay sorma ya, benim hiç aklıma gelmezdi. Ablam kardeşim sorunsuz emzirdiler. Suyum gelip de doğuma gidince sütüm de hemen gelir sorun olmaz diye sevinmiştim hatta. Gerçi bu aralar sütüm arttı gibi. Emzirip 2 ölçek mama veriyoduk, yarısını geri çıkarıyodu hatta burnundan çıkıyodu. Dünden beri 1 ölçek vermeye başladık bir de emzirmeyle arasını açtık bugün hiç kusmadı. Bakalım inşallah mamayı tamamen keseriz cümleten

Emzik, biberon veriyor musunuz? Onlar yapıyormuş, ben de dün biraz fazla emzik verdim, misafir gelecek diye. Bugün savaşma durumu var. 4-5 gün vermemeyi planliyorum

Biz 15 gunlukten beri daha gaz sorunu baslamadan biaga kullanmaya basladik. 25 gunluk olunca gaz basladi doktor iki damla onerdi nursey harvey ve sab simplex. N.h aldik hic bir ise yaramadi. Hemen sab simplex aldik ayni aksam farkı gorduk. Cok cok azaldi. Bir iki hafta rahattuk bu aralar yine basladi aglamalar memeyle savas uykusuz geceler. Az once doktora goturdum. Aslinda ikinci cocugum tecrubeliyim gitmem gazdan bi daha demistim ama gittim valla dayanamadim baska bisey mi var diye. Gaz dediler yolladilar yine. Cekecez bacım bu gazı. Dua edelim 4. Ay bitmis olsun. gaz damlasini gunde 3 defa 15 damla dedi doktor farkli sekilde kullanan var mi. Belki sureleri kisaltirim. Cunku internette arastirdim 6 saat arayla 15 damla veriliyor. Ben 8 saat arayla veriyorum o yuzden tam bir fayda gormemis olabilirim. Zaten bazen kusuyor ilacta gidiyor. bi de kusmayla basim dertte.

Emdikten sonra gazını çıkarmazsanız kusma artıyor maalesef. İlla o gaz çıkması gerekiyor. Omzunuza alıp sırtına vurunca ve sırtını yukarı doğru sıvazlayınca çıkıyor bizim ki.

Benim kız iyi hoş canım ama sürekli meme istiyor doysa bile ağzında olsun istiyor.
Bazen krize giriyor meme yüzünden ağzından çekince.
Kilo alımı falan çok iyi durumda memeden başka bir şey vermiyorum ama zorluyor bazen.
Bu aralar yoğunluktan giremiyorum bende misafirlerim vardı ondan dolayı.
Karnı tok altı da temizse 2 3 saat uyuyor yani.
Çok şükür iyi gidiyor birde hastane durumlarına başladık işte kontrollere gidip geliyoruz.
Sen nasılsın Fatoşcuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…