Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay evet neyse Rabbim kolaylık versin, kimseye muhtaç etmesinKv dem çok yaşlı 87 yaşında gelse bile biz ona bakarız .. Belki böylesi hayırlısıdır :)
Nurse harveys ve sap simplex benim bildiklerim. Nurse harveys aldık biz ama çok işe yaradı diyemem. Dün çok ağladı yavrum. Ama işe yaradı diyenlerde var, bünyeyle alakalı sanırım.Kızlar gaz sancısı için acil damla önerisi verir misiniz? Neler denedik olmadı en son damla alacağım
Bende nursey i cok duydum, hic mi etki etmedi yaNurse harveys ve sap simplex benim bildiklerim. Nurse harveys aldık biz ama çok işe yaradı diyemem. Dün çok ağladı yavrum. Ama işe yaradı diyenlerde var, bünyeyle alakalı sanırım.
Gaz damlaları kullanilacaksa eger, bence kesinlikle probiyotik ile beraber kullanılmalı. Ben kaleidon(probiyotik) + sab simplex (gaz damlası) kullaniyorum.Kızlar gaz sancısı için acil damla önerisi verir misiniz? Neler denedik olmadı en son damla alacağım
Etkisi nasıl oldu sizde?Gaz damlaları kullanilacaksa eger, bence kesinlikle probiyotik ile beraber kullanılmalı. Ben kaleidon(probiyotik) + sab simplex (gaz damlası) kullaniyorum.
Aynı zamanda kür seklinde uygulayıp ona göre sonuç karar vermelisiniz en az 5 gün yoksa bir günde bit etki gözlenmedi en azından bizde.
Baya direndim bende sonrada dedimki cocuga bu acıyı neden cektireyim. Baya rahatız su an sadece kakalar sıkıntı ama gaz konusunda baya iyiyiz. Dr 4*15 gaz demisti ben 3 *10 verdim hergun, probiyotiginde bir zarari yok bence onuda gunde 5 damla veriyorum, o da hergün.Etkisi nasıl oldu sizde?
Amiiiiiiinnnn … şu süt sorunu olmasaydı daha iyi gidecekti her şey ama kaderimizde bu varmış .. :)ay evet neyse Rabbim kolaylık versin, kimseye muhtaç etmesin
Bir hafta olmadı daha ama kesti diyemem. Bazı saatler çok ıkınıp ağlıyor. Biz damlasını aldık, kardeşim şurubunu kullanmış işe yaradı demişti. Hatta o tavsiye etti.Bende nursey i cok duydum, hic mi etki etmedi ya
Önce bio gaia probiyotik aldık bu arada arkadaş yazmış üstte. Baktık tek başına etkili değil sonra n.h aldık. Şimdi ikisini kullanıyoruz, birkaç güne daha kesin konuşabilirim sanırımEtkisi nasıl oldu sizde?
Ay sorma ya, benim hiç aklıma gelmezdi. Ablam kardeşim sorunsuz emzirdiler. Suyum gelip de doğuma gidince sütüm de hemen gelir sorun olmaz diye sevinmiştim hatta. Gerçi bu aralar sütüm arttı gibi. Emzirip 2 ölçek mama veriyoduk, yarısını geri çıkarıyodu hatta burnundan çıkıyodu. Dünden beri 1 ölçek vermeye başladık bir de emzirmeyle arasını açtık bugün hiç kusmadı. Bakalım inşallah mamayı tamamen keseriz cümletenAmiiiiiiinnnn … şu süt sorunu olmasaydı daha iyi gidecekti her şey ama kaderimizde bu varmış .. :)
Bizdede aynı sorun var malesefKızlar Merhabalar merak ediyorum sizin bebeklerde memeyle savaşıyor mu? gazdan dolayi diyordum ama hep olunca artık baska bir sıkıntı mı var diyorum. Süt geliyor aslında. Emzirme arkasindan sagdigimda baya süt geliyor.
İse yaradı diyorsun yaniBaya direndim bende sonrada dedimki cocuga bu acıyı neden cektireyim. Baya rahatız su an sadece kakalar sıkıntı ama gaz konusunda baya iyiyiz. Dr 4*15 gaz demisti ben 3 *10 verdim hergun, probiyotiginde bir zarari yok bence onuda gunde 5 damla veriyorum, o da hergün.
Emzik, biberon veriyor musunuz? Onlar yapıyormuş, ben de dün biraz fazla emzik verdim, misafir gelecek diye. Bugün savaşma durumu var. 4-5 gün vermemeyi planliyorumKızlar Merhabalar merak ediyorum sizin bebeklerde memeyle savaşıyor mu? gazdan dolayi diyordum ama hep olunca artık baska bir sıkıntı mı var diyorum. Süt geliyor aslında. Emzirme arkasindan sagdigimda baya süt geliyor.
Veriyorum ama sadece uyurken destek olarak emzik veriyorum bende vermemeyi deneyeyim o zaman sağolunEmzik, biberon veriyor musunuz? Onlar yapıyormuş, ben de dün biraz fazla emzik verdim, misafir gelecek diye. Bugün savaşma durumu var. 4-5 gün vermemeyi planliyorum
Emdikten sonra gazını çıkarmazsanız kusma artıyor maalesef. İlla o gaz çıkması gerekiyor. Omzunuza alıp sırtına vurunca ve sırtını yukarı doğru sıvazlayınca çıkıyor bizim ki.Biz 15 gunlukten beri daha gaz sorunu baslamadan biaga kullanmaya basladik. 25 gunluk olunca gaz basladi doktor iki damla onerdi nursey harvey ve sab simplex. N.h aldik hic bir ise yaramadi. Hemen sab simplex aldik ayni aksam farkı gorduk. Cok cok azaldi. Bir iki hafta rahattuk bu aralar yine basladi aglamalar memeyle savas uykusuz geceler. Az once doktora goturdum. Aslinda ikinci cocugum tecrubeliyim gitmem gazdan bi daha demistim ama gittim valla dayanamadim baska bisey mi var diye. Gaz dediler yolladilar yine. Cekecez bacım bu gazı. Dua edelim 4. Ay bitmis olsun. gaz damlasini gunde 3 defa 15 damla dedi doktor farkli sekilde kullanan var mi. Belki sureleri kisaltirim. Cunku internette arastirdim 6 saat arayla 15 damla veriliyor. Ben 8 saat arayla veriyorum o yuzden tam bir fayda gormemis olabilirim. Zaten bazen kusuyor ilacta gidiyor. bi de kusmayla basim dertte.
pembemanolya forevermorrenk C celiklady O Obayram ee kızlar sizlerin bebeler nasıl. Benim buda diğer ikisi gibi hortlak çıktıGece gündüz uyumuyoruz. Günde sadece bir kez derin uyuyor 1.5 saat kadar. O zamanda hemen ev işleri ve yemekleri yapıyorum kendimi unutmuş durumdayım