- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
Hmm bi bakayım bende cnm bizimki doğuştan değilde bayramda oldu cnmValla ben köye falan götürmedim evdeydik bayramda da. Çapak bizimde doğuştan var masaj yap dedi doktor. Kanal tıkanıklığındanmış. Sen de bir bak istersen videoları vardır mutlaka
Ay hiç deme ya bende istiyorum.biraz toparlansinda bir iki yere gideyim diye tabi ben normalde de evden çıkmıyorum da yinede bunaldim arada markete falan gidiyordum şimdi onuda yapamiyorumTeşekkürler canım .. ara sıra dışarı çıkarıyorum onu ödüm kopuyor bu sebebten .. ne zman gezmelere çıkma zamanımız başlayacak ? 40 ı çılan bebekler de değişmiş ama benimki daha fazla ağlayıp bana yapışamaz sanırım .. 2 saat uykuylayım
Başka bi nedeni vardır o zaman canım, bi doktoruna danış ihmal etmeyinHmm bi bakayım bende cnm bizimki doğuştan değilde bayramda oldu cnm
Kanal tıkanıklığı geçicimi ilerde açılacak mı ameliyatta büyük kızımda vardı artırmıştık bizValla ben köye falan götürmedim evdeydik bayramda da. Çapak bizimde doğuştan var masaj yap dedi doktor. Kanal tıkanıklığındanmış. Sen de bir bak istersen videoları vardır mutlaka
2 meme 1 mama bile olsa 1,5 saatte bir zor yaCanım biz ilk başladığımızda 2 meme 1 mama yapıyordum 1,5 saat arayla çok ağladıpında memeden yarım saat sonra mama veriyordum , sonra 3x60 mama gerisi meme , haftası ilerledikçe 3x90 ve 3x120 yaptı doktor ama 120 ml ı kabul etmedi sonra yavaştan azalttık sağma süt vermeye başladık gecen günlerde tekmöpün akşamları mama veriyordum 3 gündür mama vermiyorum ama gücüm tükendi gibi bana yapışık , uyurken sağdığım sütü veriyorum ama dün eşim fazla fazla vermiş sütü depo sütğm azaldıbugğn bakalım nasıl gececek ..
Bize ameliyat falan demedi, masaj yapcaksın dedi sadece. 1 hafta damla kullandık azaldı zaten ama birinde biraz kaldı.Kanal tıkanıklığı geçicimi ilerde açılacak mı ameliyatta büyük kızımda vardı artırmıştık biz
Şükür Geciciymis sizinki ....sürekli ağlar gibi gözyaşı akıyordu bir gözünde kanal tıkalıydı ameliyat oldu 5dk sürdüBize ameliyat falan demedi, masaj yapcaksın dedi sadece. 1 hafta damla kullandık azaldı zaten ama birinde biraz kaldı.
Inşaallah diğer çocukları nasıl büyüttüm diyorum oğlum beni yorma diye sohbet ediyorum sabah a kadar erken kalkmak zorundayım benide uykusuzluk mahvediyor2 meme 1 mama bile olsa 1,5 saatte bir zor yaemzirme bittiğinden saysan bile bi de gaz çıkarma seansı var bu işin. Ama yapacak bişey yok. Bazen diyorum basımda bi hemşire olsa, bir de yardımcı ayaklarımı uzatsam gelip gidip bana yedirseler, içirseler yapmam gerekeni söyleseler... Annem var ama belli başlı şeyleri isteyebiliyorum. Bazen yemeği de ben yapıyorum, bulaşığı da ben yıkıyorum. Neyse ben de en azından yarım saat bırakayım meme mama arasında. Gerçi 1,5 saat önce mama içip uyudu, uyandığında altını değiştirirken burnundan çıktı yine Allah bize güç kuvvet sabır ve bolca süt versin gerçekten. Tükenmeden kolaylıkla sürdürebilelim bu işi.
Zaten pazartesi yada salı gidicez cnm sorarimBaşka bi nedeni vardır o zaman canım, bi doktoruna danış ihmal etmeyin
Yok çok şükür o kadar değil bizim. Ağladığında sulanıyor ama yağlı gibi bi akıntı oluyor. Bazen de çapak şeklinde oluyor. Sürekli olan bişey değil yaniŞükür Geciciymis sizinki ....sürekli ağlar gibi gözyaşı akıyordu bir gözünde kanal tıkalıydı ameliyat oldu 5dk sürdü
Aaah ah valla ben bu kadar zor olduğunu bilmiyordumInşaallah diğer çocukları nasıl büyüttüm diyorum oğlum beni yorma diye sohbet ediyorum sabah a kadar erken kalkmak zorundayım benide uykusuzluk mahvediyor
Ben yalnızım eşim çok yoğun çalışıyor, ve sabırsız ben ve oğlum bu yolda yalnızız .. uykusuzluktan başım ağrıyor artık , bebeğim için dik duruyorum ama bazen tükendiğimi hissediyorum.. bak haftasonu bile yalnızım, ama iyi ki annemmyok diyorum o zman daha zordu ..2 meme 1 mama bile olsa 1,5 saatte bir zor yaemzirme bittiğinden saysan bile bi de gaz çıkarma seansı var bu işin. Ama yapacak bişey yok. Bazen diyorum basımda bi hemşire olsa, bir de yardımcı ayaklarımı uzatsam gelip gidip bana yedirseler, içirseler yapmam gerekeni söyleseler... Annem var ama belli başlı şeyleri isteyebiliyorum. Bazen yemeği de ben yapıyorum, bulaşığı da ben yıkıyorum. Neyse ben de en azından yarım saat bırakayım meme mama arasında. Gerçi 1,5 saat önce mama içip uyudu, uyandığında altını değiştirirken burnundan çıktı yine Allah bize güç kuvvet sabır ve bolca süt versin gerçekten. Tükenmeden kolaylıkla sürdürebilelim bu işi.
Benim eşimde doğumdan sonra uzak bir şehre gitti iş için bir ay daha orda kalacak bebek bakımı için değil hastane çıkışı ilk hafta zor geçti benim için de zamanla bu sürecde geçiyorBen yalnızım eşim çok yoğun çalışıyor, ve sabırsız ben ve oğlum bu yolda yalnızız .. uykusuzluktan başım ağrıyor artık , bebeğim için dik duruyorum ama bazen tükendiğimi hissediyorum.. bak haftasonu bile yalnızım, ama iyi ki annemmyok diyorum o zman daha zordu ..
Allah yardım etsin arkadaşım. Keşke annen daha anlayışlı olabilseydiBen yalnızım eşim çok yoğun çalışıyor, ve sabırsız ben ve oğlum bu yolda yalnızız .. uykusuzluktan başım ağrıyor artık , bebeğim için dik duruyorum ama bazen tükendiğimi hissediyorum.. bak haftasonu bile yalnızım, ama iyi ki annemmyok diyorum o zman daha zordu ..
Burda bi arkadaş video atmıştı canm. Benm olmuştu bana cevap olarak atmıştı. Benm sütüm sıkışmıştı bana cerrah falan dediler gitmedim. Daha önce de yaşadım aynısını. O video işime yaradı çok. En fazla son 20 sayfada falandır. O arkadş görürse yeniden atar umarımSutum gozle gorulur sekilde cogaldi ama bu mastit gecmiyor. Bol bol emzirme, sagim, masaj, lahana, antibiyotik vs vs her yolu deniyorum ama hala bi gogusum ates gibi ve agrisi beni perisan ediyor. Kadin dogum doktorum gecmezse genel cerraha yonlendirecegini soylemisti. Internette yazilanlari okuyunca korktum, ameliyatla bosaltma gibi seyler okudum. Basina gelen oldu mu ?
Koltuk altı emzirdim diye yazmıştı birisi. Belki sana da faydası olurSutum gozle gorulur sekilde cogaldi ama bu mastit gecmiyor. Bol bol emzirme, sagim, masaj, lahana, antibiyotik vs vs her yolu deniyorum ama hala bi gogusum ates gibi ve agrisi beni perisan ediyor. Kadin dogum doktorum gecmezse genel cerraha yonlendirecegini soylemisti. Internette yazilanlari okuyunca korktum, ameliyatla bosaltma gibi seyler okudum. Basina gelen oldu mu ?
Kv dem çok yaşlı 87 yaşında gelse bile biz ona bakarız .. Belki böylesi hayırlısıdır :)Allah yardım etsin arkadaşım. Keşke annen daha anlayışlı olabilseydikayınvalidenle aran nasıl? Belki onun yardımı olur biraz
Cnm emzirdikten sonra “ east compressions “ diye arat bu masajı yap , bana iyi geldi belki sana da gelr .. hatta ebe şule diye bi emzirme danışmanının videosunu youtube ta izledim orda gösteriyor.. bir de ateş varsa soğuk kompres öneriliyor.. geçmiş olsun canımSutum gozle gorulur sekilde cogaldi ama bu mastit gecmiyor. Bol bol emzirme, sagim, masaj, lahana, antibiyotik vs vs her yolu deniyorum ama hala bi gogusum ates gibi ve agrisi beni perisan ediyor. Kadin dogum doktorum gecmezse genel cerraha yonlendirecegini soylemisti. Internette yazilanlari okuyunca korktum, ameliyatla bosaltma gibi seyler okudum. Basina gelen oldu mu ?