Bilgim yok nasıl oluyor ki bu durumGöğsü çıkmış olmasın cnm
Kızlar o kadar sinirliyim ki konuya böyle pat diye giriyorum kusura bakmayın
Kaynanam eşimi aramış bu akşam size 40 uçurmaya bebeğin banyosunu yaptırmaya gelicez demiş
ben kimim acaba bu çocuk benim değil mi . Sinirden nasıl davranacağını bilemiyorum bana akıl verin lütfen
Kızlar o kadar sinirliyim ki konuya böyle pat diye giriyorum kusura bakmayın
Kaynanam eşimi aramış bu akşam size 40 uçurmaya bebeğin banyosunu yaptırmaya gelicez demiş
ben kimim acaba bu çocuk benim değil mi . Sinirden nasıl davranacağını bilemiyorum bana akıl verin lütfe
Arkadaşım öncelikle Allah yardımcın olsunKızlar o kadar sinirliyim ki konuya böyle pat diye giriyorum kusura bakmayın
ben kimim acaba bu çocuk benim değil mi . Sinirden nasıl davranacağını bilemiyorum bana akıl verin lütfen
Bende yalnızdım annem rahatsızdi, kaynanamda bilmez öyle şeyler bilgisi yoktur bebek çocuk işlerinde. Ben yapmadım kırk uçurma falan ben kendi adıma saçma buluyorum öyle törenleri :)Arkadaşım öncelikle Allah yardımcın olsunbenim derdim de seninkinin tam tersi annem de kayınvalidem de yanımda yok bebeğimin kırkı yarın çıkacak. Tek başıma banyo yaptırıcam sizden destek istiyorum ne yapmalıyım? Yapılması gereken bişi var mı banyo yaptırılırken ne almalıyım? Birde bu kırk uçurma olayı şart mıdır? Siz nasıl yaptınız?
Ay ben şokBebeğimin gaz çıkarma problemi yokken birden sorun olmaya başladı, karnı şişti. 3 gün boyunca kıvrandı resmen. Ne yapsak fayda etmedi. Böyle aniden başlaması düşündürdü beni çünkü yediklerime de çok dikkat ediyorum. Sab simplex kullandık ve nefes aldık diyebilirim. Sonrasında d vitaminine başladıktan sonra gaz problemi meydana geldiğini farkettim. Biraz netten bakınca da sağlık ocağından verilen d vitamininin kabızlık ve gaz yaptığına dair çokça şikayet okudum. Doktor bu konuda bizi uyarmamıştı, doktorumuzu değiştirdik. Şu an başka bir markayı kullanıyoruz. Gaz damlasına da devam ediyoruz. Günde 3 kere 6 damla şeklinde. Ara ara yine gazı oluyor ama çok şiddetli yaşamıyor. Belki sağlık ocağında verilen damlayı kullananınız vardır diye bilgilendirmek istedim
Ben birsey yapmadım bunda tabi ilk çocuk da tam bir heves yapmıştım fotoğrafı olsun ani olsun diye bebek 40 yok aslında öyle gelenek olmuş zamanlaArkadaşım öncelikle Allah yardımcın olsunbenim derdim de seninkinin tam tersi annem de kayınvalidem de yanımda yok bebeğimin kırkı yarın çıkacak. Tek başıma banyo yaptırıcam sizden destek istiyorum ne yapmalıyım? Yapılması gereken bişi var mı banyo yaptırılırken ne almalıyım? Birde bu kırk uçurma olayı şart mıdır? Siz nasıl yaptınız?
Kuzum h ici 180/200Yazmanız uygun olur mu ne kadar fiyatları
İsmi ne kuzum sağlık ocağının verdiği d vitaminininBebeğimin gaz çıkarma problemi yokken birden sorun olmaya başladı, karnı şişti. 3 gün boyunca kıvrandı resmen. Ne yapsak fayda etmedi. Böyle aniden başlaması düşündürdü beni çünkü yediklerime de çok dikkat ediyorum. Sab simplex kullandık ve nefes aldık diyebilirim. Sonrasında d vitaminine başladıktan sonra gaz problemi meydana geldiğini farkettim. Biraz netten bakınca da sağlık ocağından verilen d vitamininin kabızlık ve gaz yaptığına dair çokça şikayet okudum. Doktor bu konuda bizi uyarmamıştı, doktorumuzu değiştirdik. Şu an başka bir markayı kullanıyoruz. Gaz damlasına da devam ediyoruz. Günde 3 kere 6 damla şeklinde. Ara ara yine gazı oluyor ama çok şiddetli yaşamıyor. Belki sağlık ocağında verilen damlayı kullananınız vardır diye bilgilendirmek istedim
Monovitimi kullandin ? Bana da saglik ocagi verdi ama cocuk doktorum kesinlikle onu kullanmami istemedi. D-colefor fort kullaniyorum gunde 1 damla ve hic gaz sorunu yasamadik.Ay ben şokDün ilkez verdim D vitamini çocuk çıldırdı gazdan. Sağlık ocağının verdiği kutusu sarı olan. Peki siz hangi marka aldınız bende ondan alayım bari.
Evet canım o damla. Bendr diğerinden alayım bari onu kendime kullanırım.Monovitimi kullandin ? Bana da saglik ocagi verdi ama cocuk doktorum kesinlikle onu kullanmami istemedi. D-colefor fort kullaniyorum gunde 1 damla ve hic gaz sorunu yasamadik.
YaaaBebeğimin gaz çıkarma problemi yokken birden sorun olmaya başladı, karnı şişti. 3 gün boyunca kıvrandı resmen. Ne yapsak fayda etmedi. Böyle aniden başlaması düşündürdü beni çünkü yediklerime de çok dikkat ediyorum. Sab simplex kullandık ve nefes aldık diyebilirim. Sonrasında d vitaminine başladıktan sonra gaz problemi meydana geldiğini farkettim. Biraz netten bakınca da sağlık ocağından verilen d vitamininin kabızlık ve gaz yaptığına dair çokça şikayet okudum. Doktor bu konuda bizi uyarmamıştı, doktorumuzu değiştirdik. Şu an başka bir markayı kullanıyoruz. Gaz damlasına da devam ediyoruz. Günde 3 kere 6 damla şeklinde. Ara ara yine gazı oluyor ama çok şiddetli yaşamıyor. Belki sağlık ocağında verilen damlayı kullananınız vardır diye bilgilendirmek istedim
Biz büyük bir sıkıntı yasamadik, biraz huysuzlugu oldu sadece, 1 gün surekli durdu memede.Kizlar bizim de gaz sorunumuz çok. Çocuk doktorumuz sağlık ocağındakini kullanmayin dedi ocean d vitamini verdi onu kullaniyoruz acaba d vitaminleri genel olarak mi gaz yapiyordur?
Bir de yarin bir aylik aşımız var yaptiranlar olmustur herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
Uyku yaptı ilk gün sonra Huysuz du cok bir etkisi olmadıKizlar bizim de gaz sorunumuz çok. Çocuk doktorumuz sağlık ocağındakini kullanmayin dedi ocean d vitamini verdi onu kullaniyoruz acaba d vitaminleri genel olarak mi gaz yapiyordur?
Bir de yarin bir aylik aşımız var yaptiranlar olmustur herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
Biz büyük bir sıkıntı yasamadik, biraz huysuzlugu oldu sadece, 1 gün surekli durdu memede.
Uyku yaptı ilk gün sonra Huysuz du cok bir etkisi olmadı
Bebek memeyi düzgün tuyp yiyemiyo çok cabaliyo biberonuda düzgün ememiyo cnm sürekli kendini arkaya doğru itiyoBilgim yok nasıl oluyor ki bu durum
Ay ben şokDün ilkez verdim D vitamini çocuk çıldırdı gazdan. Sağlık ocağının verdiği kutusu sarı olan. Peki siz hangi marka aldınız bende ondan alayım bari.
Kuzum h ici 180/200
H sonu 200/220
Konseptsiz/ konseptli
İsmi ne kuzum sağlık ocağının verdiği d vitamininin
Her çocukta aynı etkiyi yapmayabilir tabi ama benim kızımı mahvetti diyebilirim. Sağlık ocağından verdikleri ilacın ismi Monovit sarı kutulu. Doktorumuz ocean 400 verdi onu kullanıyoruzYaaabize sağlık ocağı vermedi eşim eczaneden aldı Devit3 vermişler, aynı sorun olur mu acaba bizimki de yırtılıyor gazdan zor uyuttuk garibimi
sanki d vitaminleri dediğiniz gibi genelde gaz yapıyor gibi ama monovit kullanırken saatlerce uyumuyordu kızım. İlacı değiştirdik kısmen rahatladık tabi gaz damlası da kullanıyoruz. Arada bir problem yaşıyoruz buna da şükür diyoruz.Kizlar bizim de gaz sorunumuz çok. Çocuk doktorumuz sağlık ocağındakini kullanmayin dedi ocean d vitamini verdi onu kullaniyoruz acaba d vitaminleri genel olarak mi gaz yapiyordur?
Anladım şimdi. Bazen baya iştahlı emiyor bazende tutamiyor belkide dediginiz gibi.Bebek memeyi düzgün tuyp yiyemiyo çok cabaliyo biberonuda düzgün ememiyo cnm sürekli kendini arkaya doğru itiyo
Takmamak en iyisi diyeceğim de olmuyor biliyorum. Çocuğu alıp dışarı çıkmak en iyisi. Hiiic umursamadan kız kıza güzel bir yürüyüş, alışveriş mis gibiKızlar nasılsınız?
Ben kızımdan değilde evin içinden kafayı yicem bitmiyor ya
Bence de d vitaminleri gaz yapıyor. Sabah cok keyifliydi gazı falan yoktu d vitaminini oglene dogru verdim bir saate kalmadan başladı kıvranmaya. Zor uyudu şimdi uyanmasını bekliyorum aşıya gideceğiz bu gece sabahlar olmasınsanki d vitaminleri dediğiniz gibi genelde gaz yapıyor gibi ama monovit kullanırken saatlerce uyumuyordu kızım. İlacı değiştirdik kısmen rahatladık tabi gaz damlası da kullanıyoruz. Arada bir problem yaşıyoruz buna da şükür diyoruz.
Aşı yaptırdığımız gün akşamında çok huzursuzdu. Uykuya dalıyordu 5dk sonra ağlayarak uyanıyordu. O gece zor geçti diyebilirim çok az uyudu ama ateş falan olmadı