2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cok emek verdin, emeginin karsiligini aldin insallah tamamen mamasiz besleyebilirsin cocugunu csnim.Cidden bu emzirme isi cok zormus. Eskiden kadinlar bilgiye erisemeyince ne yapiyolarmis acaba.

Hastane tipi kiralamistik canim ama sanki benim meme uclari ne ev tipi ne hastane tipi pompayla yeteri kadar uyarilmiyor. Elle sagim yaptigimda daha cok cikiyor.

C celiklady Zynp22 mamayi hazirlarken assagi yukari baloncuk cikacak sekilde calkalamayin, saga sola hafifce cevirerek calkalayin. O cikan baloncuklar bebegin midesinde gaz yapabilirmis. Tabi ne kadar dogru bilmiyorum, bana oyke denildigi icin oyle yapiyorum ve suana kadar hic gaz sorunu yasamadik. Kendim icinse hipin emziren anne cayini kullaniyorum ve her yedigime kimyon koyuyorum. Her sabaha acaba gaz sorunu bugun mu baslayacak diye uyaniyorum, korkulu ruyam ☹

Evet canım çalkalama işini ben de okudum, birisi kaşıkla karıştırıyorum demiş hatta ama ben dediğin gibi çevirerek karıştırıyorum. Bazen kimyonu sıcak suya atıp bile içiyorum ben ama bebeğin bünyesine de bağlı galiba inşallah yaşamazsınız benimki yine başladı. Kusma da var burnundan çıkıyor bazen doktor olabilir dedi ama işte insanın içi gidiyor

Cok emek verdin, emeginin karsiligini aldin insallah tamamen mamasiz besleyebilirsin cocugunu csnim.Cidden bu emzirme isi cok zormus. Eskiden kadinlar bilgiye erisemeyince ne yapiyolarmis acaba.
Benim ineklerim var ya buzağı büyüdükçe sütün miktarı artiyor oluruna bırakınca herşey yolunda gidiyor doğanın dengesi böyle

Gecen gün kayınvalidem eşiminde çok ağladığını söyledi oğlumda eşimln kopyası özellikle çenesi, telefonu kapadıktan sonra eşim diyor ki meğer açlıktan ağlıyormuşum ne bilsinler .. süt konusunda rahatlayacağımız günlerde gelir..
Gaz bizde de yoktu ben en başta aniden başladı 3 gündür, sanırım büyüyünce oluyor normal..

İlk dopumda dikişim fazlaydı canım ama yine de çok uzun sürmemişti. Günden güne iyileşmişti. Bunda dikişim az, 15 günde ipleri düştü. Şimdi baya iyiyim hamdolsn.

Geçmiş olsun cnm mastit ben olmadım ama cevremde olanlar vardı çok zor bir durum umarım bir daha olmazsın cnm
Benim oğlanda baya gizliydi eşim bio gaia aldı 3 gündür kullanıyorum çok şükür iyi geldi rahatladı biraz

Bio gaia kullanıyorum canım 5 günü geçti, 2 gündür nurse harveys de kullanıyorum ama yine var maalesef şuan mızırdıyor mesela

Bio gaia kullanıyorum canım 5 günü geçti, 2 gündür nurse harveys de kullanıyorum ama yine var maalesef şuan mızırdıyor mesela
Rezene falan kaynatıyor.musun cnm kimyon falan iç yemeklere koy her bebeğinde bünyesi faklı cnm benim kızlar beni yormamıştı bu kadar oğlum yoruyo beni valla

Rezene falan kaynatıyor.musun cnm kimyon falan iç yemeklere koy her bebeğinde bünyesi faklı cnm benim kızlar beni yormamıştı bu kadar oğlum yoruyo beni valla
Erkek bebekler daha zor sanırım.. kaderimizse çekeriz az önce altını değiştirirken üstüme yaptı yaaa, yetmedi işedi Perişanım anlayacağınız..

Erkek bebekler daha zor sanırım.. kaderimizse çekeriz az önce altını değiştirirken üstüme yaptı yaaa, yetmedi işedi Perişanım anlayacağınız..
Hahaha ben de yatagimin uzerinde bagdas kurmustum gece saat 10, tam altini degistiriyorken oyle bi kaka yapti ki sag kolumun yarisi, ustum hatta corabim ve carsaf beyfendinin kakasi oldu. Esim o ani olumsuzlestirdi fotografini cekti kardesime gonderdim, verdigi tepki "abla bu vucuttan bu kadar kaka nasil cikiyor, camış bu cocuk"

ay ben o telaşla çekemedim 2 tane alt açma bezi , halı , kendi üstü , benim üstüm kakaydı o telaşla kaptığım gibi lavaboda yılayayım bari silinecek gibi değil dedim o arada banyoya da işedi Ahhh acemilik

Kızlar bebeğim bugün 50 günlük oldu. Sabahtan beri kucağımda. Kucağımda uyuyor yatağa yatırıyorum ağlamaya başlıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Sizin bebekler de böyle mi? Yoksa sadece benimki mi böyle

Aynı durumu instagramda biri paylaşmış, yatağa bırakırken kademeli kendini çek demiş. Yavaş yavaş bırakmak gerekiyomuş.

Ben de ikisini de kullandim en son sab simplex kullandim o hemen ise yaradi. Bayagi 2-3haftadir rahat etmistik. Ama son iki gundur yine aglamalar basladi gaz mi baska birsey mi cozemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…