Arkadaşlar direk usg çektirmek icin nereden hangi bolum/ dr dan randevu almalıyımÇiğli eğitim ve araştırma Hastanesi'de ayni gun cektirdim kalçayı. Cok cok rahat oldu bizim icin.
Vallahi huzursuzluk artti kuzum değişti dediğim o. Memnun etmek zor oluyor hanımefendiyi
Cok emek verdin, emeginin karsiligini aldin insallah tamamen mamasiz besleyebilirsin cocugunu csnim.Cidden bu emzirme isi cok zormus. Eskiden kadinlar bilgiye erisemeyince ne yapiyolarmis acaba.Sürekli elle sağım yap canım sanırım senin oğlunda benimki gibi memeyi tam boşaltmıyor ..:/
Benim de düğümlenme ve titreme olmuştu o yüzden önce sağıyOrum sütü sonra pompamın alamadığı kısmı bebek alır umuduyla emziriyorum o süt daha yağlı sütmüş o yüzden daha doyurucu oluyormuş ve memenin boşalma olasılığı artıyor ..
Şunan öyle yaptım mesela memede gerginlik büyük oranda azalıyor ama boşalıyor mu bilemiyorum.. offf çok çaba harcıyorum valla aon 10 gündür mamayı azalttım kilo alımı düşmüştür sanıyordum not alıyorum kilo ve boyunu sürekli düşmemiş şükür ..
Hastane tipi kiralamistik canim ama sanki benim meme uclari ne ev tipi ne hastane tipi pompayla yeteri kadar uyarilmiyor. Elle sagim yaptigimda daha cok cikiyor.Geçmiş olsun canım. Eğer evdeki pompa ile göğüslerin bosalmazsa sen hastaneye yakindin orada kiralan daha güçlü pompalar olabilir orada çekebilirsiniz sütü. Senin artık şeylerin iyice artacak ondan şişti oldun. Oglun emerken Göğüslerine parmak uçlarında masaj yap sütler iniyor bebeginde güzel doyuyor.
Evet canım çalkalama işini ben de okudum, birisi kaşıkla karıştırıyorum demiş hatta ama ben dediğin gibi çevirerek karıştırıyorum. Bazen kimyonu sıcak suya atıp bile içiyorum ben ama bebeğin bünyesine de bağlı galibaHastane tipi kiralamistik canim ama sanki benim meme uclari ne ev tipi ne hastane tipi pompayla yeteri kadar uyarilmiyor. Elle sagim yaptigimda daha cok cikiyor.
C celikladyZynp22 mamayi hazirlarken assagi yukari baloncuk cikacak sekilde calkalamayin, saga sola hafifce cevirerek calkalayin. O cikan baloncuklar bebegin midesinde gaz yapabilirmis. Tabi ne kadar dogru bilmiyorum, bana oyke denildigi icin oyle yapiyorum ve suana kadar hic gaz sorunu yasamadik. Kendim icinse hipin emziren anne cayini kullaniyorum ve her yedigime kimyon koyuyorum. Her sabaha acaba gaz sorunu bugun mu baslayacak diye uyaniyorum, korkulu ruyam ☹
Kalça icinse cocuk sağlığı ve hastalıkları bölümden aldımArkadaşlar direk usg çektirmek icin nereden hangi bolum/ dr dan randevu almalıyım
Benim ineklerim var ya buzağı büyüdükçe sütün miktarı artiyor oluruna bırakınca herşey yolunda gidiyor doğanın dengesi böyleCok emek verdin, emeginin karsiligini aldin insallah tamamen mamasiz besleyebilirsin cocugunu csnim.Cidden bu emzirme isi cok zormus. Eskiden kadinlar bilgiye erisemeyince ne yapiyolarmis acaba.
Pediyatri bölümüne gidiyorsun ordan yönlendiriliyorArkadaşlar direk usg çektirmek icin nereden hangi bolum/ dr dan randevu almalıyım
Gecen gün kayınvalidem eşiminde çok ağladığını söyledi oğlumda eşimln kopyası özellikle çenesi, telefonu kapadıktan sonra eşim diyor ki meğer açlıktan ağlıyormuşum ne bilsinler .. süt konusunda rahatlayacağımız günlerde gelir..Cok emek verdin, emeginin karsiligini aldin insallah tamamen mamasiz besleyebilirsin cocugunu csnim.Cidden bu emzirme isi cok zormus. Eskiden kadinlar bilgiye erisemeyince ne yapiyolarmis acaba.
İlk dopumda dikişim fazlaydı canım ama yine de çok uzun sürmemişti. Günden güne iyileşmişti. Bunda dikişim az, 15 günde ipleri düştü. Şimdi baya iyiyim hamdolsn.Normal doğum yapanlar dikisleriniz ne durumda?
36 gün olmasına rağmen ben iyilesemwdim. Son 10 gündür çok ağrım var. Dikislerim acıyor. Kemiklerim sızlıyor, poposunu uzerine oturamıyorum. Doktoruma söyledim yarın kontrole gideceğim sanırım dikisim de patlamış ve öyle ayrık şekilde yqra iyileşmiş tekrar dikip düzeltmesi bile gerekebilir. Normal doğum yaptığıma pişman oldum. Oğlum 4100 dogunca zorlandım dogumda.
Geçmiş olsun cnm mastit ben olmadım ama cevremde olanlar vardı çok zor bir durum umarım bir daha olmazsın cnmHerseyin yolunda olmasina cok sevindim canim.
Benim sutum bi tık cogaldi ama cok kotu bi deneyim yasadim. Mastit oldum. 38 derece atesim cikti, tir tir titredim. Sag gogusum bildigin tas ve alev gibiydi. Evde oglumla tek basimaydim, sagim yapiyorum bisey ciktigi yok. Cok cok kotu oldum. Aklima kadin dogum doktoruma danismak geldi. Aradim durumumu anlattim bana antibiyotik yazdi, lahanayi buzdolabinda bekletip gogusume koymam onerdi. Esim apar topar geldi, ilaci ve lahanayi aldi ama onlar da hemen etki etmedi, bildigin baya kivrandim.Neyseki bu sabah daha iyiydim, oglumu bol bol emzirdim ve biraz sagim yapabildim. Eger o antibiyotigi almasaydim bu kadar cabuk duzelmezdim.
Benim oğlanda baya gizliydi eşim bio gaia aldı 3 gündür kullanıyorum çok şükür iyi geldi rahatladı birazNormalde çok su içen biriyim ama bu aralar biraz azaldı. Dikkat etmem lazım haklısınarada rezene anason kimyon da içiyorum bak onu unuttum. Benim oğlan da çok gazlı, bir saattir ağlıyordu zor uyuttum. Birden vuruyor. Bio gaia aldık ama fayda etmedi, eşim gidip nurse harveys aldı. İnşallah işe yarar ay çok zormuş bu işler
Bio gaia kullanıyorum canım 5 günü geçti, 2 gündür nurse harveys de kullanıyorum ama yine var maalesef şuan mızırdıyor meselaGeçmiş olsun cnm mastit ben olmadım ama cevremde olanlar vardı çok zor bir durum umarım bir daha olmazsın cnm
Benim oğlanda baya gizliydi eşim bio gaia aldı 3 gündür kullanıyorum çok şükür iyi geldi rahatladı biraz
Rezene falan kaynatıyor.musun cnm kimyon falan iç yemeklere koy her bebeğinde bünyesi faklı cnm benim kızlar beni yormamıştı bu kadar oğlum yoruyo beni vallaBio gaia kullanıyorum canım 5 günü geçti, 2 gündür nurse harveys de kullanıyorum ama yine var maalesef şuan mızırdıyor mesela
Erkek bebekler daha zor sanırım.. kaderimizse çekerizRezene falan kaynatıyor.musun cnm kimyon falan iç yemeklere koy her bebeğinde bünyesi faklı cnm benim kızlar beni yormamıştı bu kadar oğlum yoruyo beni valla
Hahaha ben de yatagimin uzerinde bagdas kurmustum gece saat 10, tam altini degistiriyorken oyle bi kaka yapti ki sag kolumun yarisi, ustum hatta corabim ve carsaf beyfendinin kakasi oldu. Esim o ani olumsuzlestirdi fotografini cektiErkek bebekler daha zor sanırım.. kaderimizse çekerizaz önce altını değiştirirken üstüme yaptı yaaa, yetmedi işedi Perişanım anlayacağınız..
Hahaha ben de yatagimin uzerinde bagdas kurmustum gece saat 10, tam altini degistiriyorken oyle bi kaka yapti ki sag kolumun yarisi, ustum hatta corabim ve carsaf beyfendinin kakasi oldu. Esim o ani olumsuzlestirdi fotografini cektikardesime gonderdim, verdigi tepki "abla bu vucuttan bu kadar kaka nasil cikiyor, camış bu cocuk"
Rezene anason kimyon yapıyorum 2 bardak kadar çıkıyo içiyorum hergünRezene falan kaynatıyor.musun cnm kimyon falan iç yemeklere koy her bebeğinde bünyesi faklı cnm benim kızlar beni yormamıştı bu kadar oğlum yoruyo beni valla
Ayy çiş kısmı macera, havada yakaladım akşamüstüErkek bebekler daha zor sanırım.. kaderimizse çekerizaz önce altını değiştirirken üstüme yaptı yaaa, yetmedi işedi Perişanım anlayacağınız..
Aynı durumu instagramda biri paylaşmış, yatağa bırakırken kademeli kendini çek demiş. Yavaş yavaş bırakmak gerekiyomuş.Kızlar bebeğim bugün 50 günlük oldu. Sabahtan beri kucağımda. Kucağımda uyuyor yatağa yatırıyorum ağlamaya başlıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Sizin bebekler de böyle mi? Yoksa sadece benimki mi böyle
Ben de ikisini de kullandim en son sab simplex kullandim o hemen ise yaradi. Bayagi 2-3haftadir rahat etmistik. Ama son iki gundur yine aglamalar basladi gaz mi baska birsey mi cozemedim.Bio gaia kullanıyorum canım 5 günü geçti, 2 gündür nurse harveys de kullanıyorum ama yine var maalesef şuan mızırdıyor mesela