2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bebeğim bugün 50 günlük oldu. Sabahtan beri kucağımda. Kucağımda uyuyor yatağa yatırıyorum ağlamaya başlıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Sizin bebekler de böyle mi? Yoksa sadece benimki mi böyle
Aynen benimki de 43 günlük aynen böyleyiz 2 gündür. Yatiriyorum 1 dk sonra ya kusma geliyo ya da aglama. Mecburen kucagim aliyorum dik pozisyona getirmek icin oylece uyuyo. Tabi ben uykusuz kaliyorum🤨

Aynen benimki de 43 günlük aynen böyleyiz 2 gündür. Yatiriyorum 1 dk sonra ya kusma geliyo ya da aglama. Mecburen kucagim aliyorum dik pozisyona getirmek icin oylece uyuyo. Tabi ben uykusuz kaliyorum🤨
Acaba atak haftası mı oluyor bu dönem anlamadım. Bizimki de öyle. Ağlıyor memeye koyuyorum uyuyo yatırıyorum. Sonra tekrar ağlıyo tekrar meme veriyorum. Bu sefer de kusuyor. Bir kısır döngüye girdik resmen 🤕

Ben de ikisini de kullandim en son sab simplex kullandim o hemen ise yaradi. Bayagi 2-3haftadir rahat etmistik. Ama son iki gundur yine aglamalar basladi gaz mi baska birsey mi cozemedim.
Bakalım ben n.h. başlayalı fazla olmadı. Bir hafta kadar kullanalım da olmazsa sab simplex de deneriz😬 çok zor ya gaz sancısı, hemen biter inşallah😐

O videoyu görmüştüm. İlk önce ayakları bırakın balını en son bırakın diyordu. Deniyorum ama yok yatınca uyanıyor 🤕
Yok sanırım kollarını hemen çekme demek istiyor. Sanki hala kucaktaymış gibi bi süre bekleyip önce bi kol sonra diğeri. Bugün ben de yatırdım ağladı. Yerinden almadan üzerine eğilip meme verdim. Dalınca çıkardım,bunu da dene istersen

Yok sanırım kollarını hemen çekme demek istiyor. Sanki hala kucaktaymış gibi bi süre bekleyip önce bi kol sonra diğeri. Bugün ben de yatırdım ağladı. Yerinden almadan üzerine eğilip meme verdim. Dalınca çıkardım,bunu da dene istersen
Ben de bunu cok yapiyorum. Ozellikle geceleri uykuya tekrar dalabilmesi icin, yatagima aliyorum, yan donup meme veriyorum. Derin uykuya daldiginda kendimi geri cekiyorum, birlikte uyuyoruz. Hatta bazen bosuna besik aldigimi dusunuyorum. Reflu yatagi ve benim yatagim gayet isimizi goruyor 🤣

Ben de bunu cok yapiyorum. Ozellikle geceleri uykuya tekrar dalabilmesi icin, yatagima aliyorum, yan donup meme veriyorum. Derin uykuya daldiginda kendimi geri cekiyorum, birlikte uyuyoruz. Hatta bazen bosuna besik aldigimi dusunuyorum. Reflu yatagi ve benim yatagim gayet isimizi goruyor 🤣
😂 benim de içim gidiyor yanyana yatasım geliyor ama korkuyorum daha çok küçük🙈 deli yatıyorum o yüzden park yatak onun için daha güvenli😅

Kızlar bebeğim bugün 50 günlük oldu. Sabahtan beri kucağımda. Kucağımda uyuyor yatağa yatırıyorum ağlamaya başlıyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Sizin bebekler de böyle mi? Yoksa sadece benimki mi böyle
Kızım yaklaşık 10. Günden beri öyle. Yatağina yatırmadan önce yatağa kiraz çekirdeği yastığını koyup üstüne battaniye koyuyorum yatak ısınınca bebeğin önce ayaklarını sonra kafasını koyuyorum. Bir de kucağımda iyice dalmasini bekleyip öyle birakiyorum

Aynı durumu bende yaşıyorum baya bı araştırdım ne yapabilirim diye. Video falan izledim bı video da diyelim siz yatak odasında uyuyuorsunuz gözünüzü bı açtınız mutfaktasınız bian ne oluyor diye korkmaz mısınız diye bebeklerde kucakta uyurken bianda başka yere konunca korkup uyanıyorlarmıs. En iyisi kendi yatağında uykuya gitmesini sağlamak , kucakta sallamayın diyor ama çok Zor bazen deniyorum oluuyor. Uykuya gideceğini anladığım ama tam uyumadıgı zaman yatağına koyup elimi çekmeden yatağında elimle sallıyorum baktım uyudu sonra elimi çekiyorum o şekilde uyanmıyor.

Bizimki de bugün 50 günlük. Gazı olmadığı sürece sorun yok.Ama gaz ya da kaka varsa saatlerce onun telaşı ve ikinmasi var. Doğru düzgün emmiyor bile.

Erkek bebekler daha zor sanırım.. kaderimizse çekeriz 🙂 az önce altını değiştirirken üstüme 💩 yaptı yaaa, yetmedi işedi 🤦🏼‍♀️ Perişanım anlayacağınız.. 🙂
Yaaaa yesinler onu valla hiç deme sanırım erkekler daha zorlayici🥺bende dün öperken küstü ve kusmuğu biraz ağzıma girdi ya🤮🤢😂ama ne yapalım sağlıklı olsunlarda herseylerine raziyiz😊profilinde çok hoş olmuş masAllah😍

Rezene anason kimyon yapıyorum 2 bardak kadar çıkıyo içiyorum hergün😬 bugün biraz daha iyiydi inşallah erken uyur😅
InsAllah cnm 40 ları çıktıktan sonra hassasiyetleri biraz daha azaliyo herşey gaz yapmiyo insAllah duzelirler🤲sanırım mamalarda gaz yapiyo ben mama kullanmıyorum birkaç defa kullanmıştım o zaman daha fazla gazi oluyordu

Mama+ meme giden arkadaşlar, besleme zamanlamasını nasıl yapıyosunuz? Biz bugün özele kontrole götürdük, 16 günde 800 gram almış. Doktor çok beğendi ama sorun şu, meme verip arkasından mama veriyoruz kusuyo diyince mahvedersiniz midesini dedi. Meme araya zaman bırakıp 2 kere mama gibi bişeyler demiş ben başka bişeye bakıyodum eşim tam anlamamış. Onun dediği gibi yaparsak ben 9 saatte bir emzirmiş oluyorum. Zaten az olan süte nolur o kadar arada😒 Sma almıştık, kabız yapar o aptamil alın dedi. Onu da aldık ama nasıl ayarlamalıyız arayı bilgisi olan var mı?

Hahaha ben de yatagimin uzerinde bagdas kurmustum gece saat 10, tam altini degistiriyorken oyle bi kaka yapti ki sag kolumun yarisi, ustum hatta corabim ve carsaf beyfendinin kakasi oldu. Esim o ani olumsuzlestirdi fotografini cekti 😁 kardesime gonderdim, verdigi tepki "abla bu vucuttan bu kadar kaka nasil cikiyor, camış bu cocuk" 😁😁😁
Ahahahaha çok güldüm ya valla benimki iki defa kendi üstüne çiş yaptı daha beni bulastiŕmadi ama elbet birgün banada olacak eminim ya😂😂ben bakıyorum pipisi kalktımı direk bezi kapatıyorum ki çişini üstüme yapmasin

Yaaaa yesinler onu valla hiç deme sanırım erkekler daha zorlayici🥺bende dün öperken küstü ve kusmuğu biraz ağzıma girdi ya🤮🤢😂ama ne yapalım sağlıklı olsunlarda herseylerine raziyiz😊profilinde çok hoş olmuş masAllah😍
Kız öpmeyin çocuğu ya🙈 enfeksiyona çok açıklar ben kafasından öpüp kokluyorum sadece. Annem eşim ve benden başka kimse gelmiyor eve. Dikkat edin nolur

🤣🤣🤣 ay ben o telaşla çekemedim 2 tane alt açma bezi , halı , kendi üstü , benim üstüm kakaydı o telaşla kaptığım gibi lavaboda yılayayım bari silinecek gibi değil dedim o arada banyoya da işedi 😂😂 Ahhh acemilik 😂
Bu paşalar bizi ugrastiracak😂

Kız öpmeyin çocuğu ya🙈 enfeksiyona çok açıklar ben kafasından öpüp kokluyorum sadece. Annem eşim ve benden başka kimse gelmiyor eve. Dikkat edin nolur
Valla cnm arada öpüyorum ne yapım çok tatlı oluyorlar ben genelde gidiktan ve anlından öpüyorum zaten ebede gelen giden yok cnm ama bayramda köye gittik sol gözü capaklaniyo doktora gittik doktor merhem yazdı ve biraz suya birkaç damla bebek şampuanı damlat pamukla sürme çeker gibi sil o pamuğu at tekra başka bir pamukla dene içinde götürüp getirme bir defa gözünün ici ne çek at dedi

Valla cnm arada öpüyorum ne yapım çok tatlı oluyorlar ben genelde gidiktan ve anlından öpüyorum zaten ebede gelen giden yok cnm ama bayramda köye gittik sol gözü capaklaniyo doktora gittik doktor merhem yazdı ve biraz suya birkaç damla bebek şampuanı damlat pamukla sürme çeker gibi sil o pamuğu at tekra başka bir pamukla dene içinde götürüp getirme bir defa gözünün ici ne çek at dedi
Valla ben köye falan götürmedim evdeydik bayramda da. Çapak bizimde doğuştan var masaj yap dedi doktor. Kanal tıkanıklığındanmış. Sen de bir bak istersen videoları vardır mutlaka

Teşekkürler canım .. ara sıra dışarı çıkarıyorum onu ödüm kopuyor bu sebebten .. ne zman gezmelere çıkma zamanımız başlayacak ? 40 ı çılan bebekler de değişmiş ama benimki daha fazla ağlayıp bana yapışamaz sanırım .. 2 saat uykuylayım 🥹🥹🥹

Mama+ meme giden arkadaşlar, besleme zamanlamasını nasıl yapıyosunuz? Biz bugün özele kontrole götürdük, 16 günde 800 gram almış. Doktor çok beğendi ama sorun şu, meme verip arkasından mama veriyoruz kusuyo diyince mahvedersiniz midesini dedi. Meme araya zaman bırakıp 2 kere mama gibi bişeyler demiş ben başka bişeye bakıyodum eşim tam anlamamış. Onun dediği gibi yaparsak ben 9 saatte bir emzirmiş oluyorum. Zaten az olan süte nolur o kadar arada😒 Sma almıştık, kabız yapar o aptamil alın dedi. Onu da aldık ama nasıl ayarlamalıyız arayı bilgisi olan var mı?
Canım biz ilk başladığımızda 2 meme 1 mama yapıyordum 1,5 saat arayla çok ağladıpında memeden yarım saat sonra mama veriyordum , sonra 3x60 mama gerisi meme , haftası ilerledikçe 3x90 ve 3x120 yaptı doktor ama 120 ml ı kabul etmedi sonra yavaştan azalttık sağma süt vermeye başladık gecen günlerde tekmöpün akşamları mama veriyordum 3 gündür mama vermiyorum ama gücüm tükendi gibi bana yapışık , uyurken sağdığım sütü veriyorum ama dün eşim fazla fazla vermiş sütü depo sütğm azaldı :KK43: bugğn bakalım nasıl gececek ..

X