- Konu Sahibi Hello Kity
Herkese merhaba benim de ilk ayim olacak inşallah şuraya bi yere sıkışayım ben de takipteyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat tarihini söyle de listemize ekliyelim canım hoşgeldin bu arada aramızaHerkese merhaba benim de ilk ayim olacak inşallah şuraya bi yere sıkışayım ben de takipteyim
Bat 8 nisan hosbuldumBat tarihini söyle de listemize ekliyelim canım hoşgeldin bu arada aramıza
Düzenli ilişki yok bizde eşim hep iş için şehir dışındaOo kuzum daha çok yeni takma kafana bu kadar ilk 6 7 ay çok normal süreçler
Düzenli ilişki yok bizde eşim hep iş için şehir dışındaAmanin daha cok yenisin bak ben 2 yildir dusunuyorum stres yapmaaa sakınn
İnşallah en kısa zamanda olur kuzumDüzenli ilişki yok bizde eşim hep iş için şehir dışında
InşaAllah kısmet değll diyorum demekki kısmet olsa bir şekilde olurdu çünküİnşallah en kısa zamanda olur kuzum
Aynen öyle bebişler geleceği zamanı biliyo gelmiyosa illa bi engel çıkıyo Allah sağlık sıhhat versin gerisi olur kuzumInşaAllah kısmet değll diyorum demekki kısmet olsa bir şekilde olurdu çünkü
Heyecanla bekliyorum valla reglim yarın bitecek inşallah ama en önemli ilişki gününde eşim gece geç gelecek. O yüzden iğneyi o saate ayarlamak için kendim vurmam gerekecek, tırsıyorumGünaydın topigimin harika anne adayları nasılsınız. Ovulasyon dönemine giren var mı.
Belirtiler yaşıyor musunuz. Çalışmalar nasıl gidiyor.
Bende ovulasyon testi kullanıyorum canım elimde kalanları bitireyim bari bu ay. 2-3 güne pik görürüm. Ama bu günleri de şimdiden değerlendirmeye çalışıyorum. Heyecanla Bekliycem yine bat tarihimi belli oluyor inşallah güzel haberleri paylaşacağızHeyecanla bekliyorum valla reglim yarın bitecek inşallah ama en önemli ilişki gününde eşim gece geç gelecek. O yüzden iğneyi o saate ayarlamak için kendim vurmam gerekecek, tırsıyorum
Sende durumlar nedir?
Evet düzenli ilişki olursa kaçırma ihtimalin de olmaz. Artık biz de annelere transfer olalım lütfen yaa çok aminBende ovulasyon testi kullanıyorum canım elimde kalanları bitireyim bari bu ay. 2-3 güne pik görürüm. Ama bu günleri de şimdiden değerlendirmeye çalışıyorum. Heyecanla Bekliycem yine bat tarihimi belli oluyor inşallah güzel haberleri paylaşacağız
Aminnn inşallah bu ay olcak canım Allah'ın izniyleEvet düzenli ilişki olursa kaçırma ihtimalin de olmaz. Artık biz de annelere transfer olalım lütfen yaa çok amin
Eğer bu ay olursa Aralık anneleri topiğinide açarsınAminnn inşallah bu ay olcak canım Allah'ın izniyle
Günaydın 16 martta yumurtlama gördüm 17 martta çatlama bu ay erken oldu yumurtlamam. Sadece yumurtlamayı değerlendirebildik inşallah tutarGünaydın topigimin harika anne adayları nasılsınız. Ovulasyon dönemine giren var mı.
Belirtiler yaşıyor musunuz. Çalışmalar nasıl gidiyor.
olsun kuzum hiç belli olmaz tek vuruşlada oluyorDüzenli ilişki yok bizde eşim hep iş için şehir dışında
Ayy inşallah canım hepinize da alırım orayaEğer bu ay olursa Aralık anneleri topiğinide açarsın
Hadi hayırlısı canım. Nasibimizde varsa kocaya bı sarilsak yine tutar burda ne imkansız dedigimiz degerlendirmeler mevcut sonu pozitif biten hadi inşallah diyelimGünaydın 16 martta yumurtlama gördüm 17 martta çatlama bu ay erken oldu yumurtlamam. Sadece yumurtlamayı değerlendirebildik inşallah tutar
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız canım. Heyecan başlıyor yineBende kontrole gittim geldim canlar, bir yumurta çatlamış görünüyor koşa koşa geldim değerlendirdik,
yarın çatlatma iğnesi olcam 22mm bir yumurta daha varmış .
Bakalım.hayirlisi olsun inşallah