- 12 Kasım 2021
- 3.578
- 4.391
- 83
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.601
Hepsi beyazKedini de severim beyaz testini de sabır kuzu eğlencesine başladın bu testlere ama umarım sonu çift çizgi
Bunu bende anlamadım ama yukselecek diye düşünüyorumBirde şeye şaşırdım ben ya pembe yaptığın testler vardı ya baya baya çizgi çıkıyordu orada 3.5 degeri nasıl algıladı baya hassas demekki
Kuzucum değer küçük olduğu için test 20 dk sonra algılıyor olabilir. Pek anlamam test işlerinden ama bence orda minik bir kuzu varGünaydın canlarsonradan çizgi çıkmış ay valla sinirlerim bozuldu. Bugün çatlatma iğnesi 13gnu. partalina_ @sumuhallebisi @iyilikperisi92 H Hello Kity Heartofqueen Pasha22 @Gzmyts53 ve diğer kuzular nickleri aklıma gelenleri ekledim kimse alınmasın
Kuzum o pembe test benim.vazgecilmezim.Birde şeye şaşırdım ben ya pembe yaptığın testler vardı ya baya baya çizgi çıkıyordu orada 3.5 degeri nasıl algıladı baya hassas demekki
niye en son gün kızAldiklarimi yapım bari
İnşallah kuzumm, iğne sonrası üç gün ilişki oldu 21.22.23mart inşallah en son gün tutmuştur
Yumurtlamadan sonra 10.gün senin bugün, e kaset testte çıkmaması gayet normal, beklediğimiz gibiKızlaaar test yapıcam demiştim, yaptımbembeyaz.. bebetime da bile gölge yok o derece eksi bir değerdeyim galiba 5 gün var ama belirti falan hiç yok.. regl beklerken oyalanıyoruz işte
Yumurtlamadan sonra 10.gün senin bugün, e kaset testte çıkmaması gayet normal, beklediğimiz gibiziyan ettin şu güzelim testleri, onları bulamayanlar var anne olduğumu belli ederim
İnşallah kuzummKuzucum değer küçük olduğu için test 20 dk sonra algılıyor olabilir. Pek anlamam test işlerinden ama bence orda minik bir kuzu var
Belki geç döllenme mi oldu acaba dedim değer düşük yaniye en son gün kız
Yumurtlamadan sonra 10.gün senin bugün, e kaset testte çıkmaması gayet normal, beklediğimiz gibiziyan ettin şu güzelim testleri, onları bulamayanlar var anne olduğumu belli ederim
Açıkçası ben hiç yorulmadim çünkü aynı gemide mürettebat iz hepimizİnşallah kuzumm
Ay hepinizi yordum heee bu nee
Şimdi test yaptım ama kimyasal gibi kanamam var atıyorum testi bak kuzumHepsi beyazya ihtimalim az ümidim yok o yüzden rahat rahat yapıyorum.. önümüzdeki ay tüp bebekte dağılırsam toplarsınız beni
Kesildi mi akıntın kuzum ne durumda an itibariyle??
Aha buda bendenyaa erken gebelik heder edeceğime 5 liralık bebetime a kıydım yalancı çizgi çıkarıyor demiştim valla o bile yok zaten bişeycik yok da işte bağımlılık bacım
Allah razı olsun hepinizden, kimseyi sıkmak istemem ya ne biliyimAçıkçası ben hiç yorulmadim çünkü aynı gemide mürettebat iz hepimiz
bence yüksek ihtimalBelki geç döllenme mi oldu acaba dedim değer düşük ya
HaniiiiŞimdi test yaptım ama kimyasal gibi kanamam var atıyorum testi bak kuzum
Kuzum burda birbirimize destek oluyoruz ne sıkılması çevremize anlatamiyoruz kendimizi burda daha bı rahat oluyo insan çünkü çevre anlamiyoAllah razı olsun hepinizden, kimseyi sıkmak istemem ya ne biliyim
Dün nasıldı kuzum ? TestKızlar yeni testim bu hemen çıktı ama değerim artsa daha koyu çıkardı 1 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?